Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít, jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahu že ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta ![]()
Pořád bydlíme spolu ale za,14dni se, stěhuje. Zdravíme se ale nemluvíme spolu, já vím že je to pro něj těžké. Kdyby to bylo naopak tak bych byla také naštvaná a nemluvila bych ale myslím si, že bych mu dala šanci protože ho miluju, na to se mě ptal přes, SMS jestli bych mu odpustila kdyby se vyspal, s jinou a já, že ano a on na, to že mi too nevěří.
Při to když jsem mu vyznávala lásku, tak se v Meziříčí ptal zda, si může vzít peřinu a, polštář,, to ale říkal zvláštním tónem hlasu
@GabyJe píše:
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít, jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahu že ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta
Narovnej záda a přijmi zodpovědnost za své činy. Nevěra je něco, co málokdo odpouští. Nechápu, jak můžeš mluvit o lásce a druhého podvádět. Nemiluješ ho, chceš ho vlastnit. V příštím vztahu budeš moudřejší. Možná.
tady si zase někdo naivně myslel, že se „očistí“ přiznáním nevěry
měla sis to nést jako balvan na svědomí v sobě pro poučení do budoucna.. tys to hodila na něj a teď se divíš, že se chce rozejít..
málokdo odpustí nevěru (to spíš kvůli dětem atd.) a už vůbec skoro nikde a nikdy to není bez následků..
gesta a dárky ti budou k ničemu.. on je evidentně rozhodnutý.
Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
@GabyJe píše:
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít, jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahu že ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta
Kdyby se ten druhy neodmlcel, tak zanasis dal a furt. ![]()
Chces jo zpet jen proto, ze nechces byt sama ![]()
Sorry, hnala bych te svinskym krokem.
Neveru neodpoustim.
Nejaky duvod k nevěře jsi měla, ne? Jestli ne, tak jsi objevila svůj nový koníček. To se stavá. Jestli jsi mela nejaky důvod, tak příště to s partnerem prober predem.
Kočko, já si teda taky myslím, že ho nemiluješ, jenže ten druhý tě nechce a zalekla ses toho, že bys byla sama. A gesta si strč někam, člověk, který si sebe váží, chce skutky a ne gesta.
Nech ho jít a ujasni si, co vlastně chceš a pak to začni hledat.
@GabyJe píše:
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít,jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahuže ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta
Takže si ho podvedla a řekla mu to?
@GabyJe píše:
Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta
Minulost nezměníš, můžeš se jen poučit z minulých chyb a pokusit se v příštím vztahu těch chyb vyvarovat. Na místě byla omluva a prosba o odpuštění, víc nemá smysl. Emotivní gesta spíš uškodí. Přiznáním nevěry jsi hodila odpovědnost za budoucnost vašeho vztahu a koneckonců i za emoční a citové zvládnutí nevěry na partnera a on i vzhledem ke špatným zkušenostem z minulosti měl plné právo vztah ukončit, s tím jsi musela počítat. Zpracuj tu zkušenost, poznej sama sebe, zanalyzuj si, proč k tomu došlo, co ve vztahu potřebuješ a především pochop, že k partnerovi máš nějakou odpovědnost, nebude jen sloužit tvým potřebám a neohlížet se na vlastní zájmy… ![]()
@GabyJe jestli je trošku inteligentní tak se odstěhuje dle plánu. Vždyť ho chceš jen proto že ten druhý nemá zájem
Ztráta důvěry se jen tak neobnoví. Navíc pro něj by to bylo peklo čekat kdy se zase někdo ukáže ![]()
@Sandman1 píše:
Minulost nezměníš, můžeš se jen poučit z minulých chyb a pokusit se v příštím vztahu těch chyb vyvarovat. Na místě byla omluva a prosba o odpuštění, víc nemá smysl. Emotivní gesta spíš uškodí. Přiznáním nevěry jsi hodila odpovědnost za budoucnost vašeho vztahu a koneckonců i za emoční a citové zvládnutí nevěry na partnera a on i vzhledem ke špatným zkušenostem z minulosti měl plné právo vztah ukončit, s tím jsi musela počítat. Zpracuj tu zkušenost, poznej sama sebe, zanalyzuj si, proč k tomu došlo, co ve vztahu potřebuješ a především pochop, že k partnerovi máš nějakou odpovědnost, nebude jen sloužit tvým potřebám a neohlížet se na vlastní zájmy…
Jestli jsem pochopil původní příspěvek správně ![]()
Cituji - „Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on…“
Takže šanci dle všeho dostala, ale spláchla ji…
@Josef_t píše:
Jestli jsem pochopil původní příspěvek správně
Cituji - „Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on…“Takže šanci dle všeho dostala, ale spláchla ji…
Josefe, i já pochopil příspěvek zakladatelky tak, že obavu z rozchodu začala pociťovat až poté, co pochopila, že jí nový objev dal košem.. trochu pozdní a sobecká lítost
Ale vezmi to tak, že její ex získá možnost najít si někoho zralejšího a zakladatelka dostala malou lekci, že kdo hraje na více stran, ve finále nemusí mít nic…
@Sandman1 píše:
Josefe, i já pochopil příspěvek zakladatelky tak, že obavu z rozchodu začala pociťovat až poté, co pochopila, že jí nový objev dal košem.. trochu pozdní a sobecká lítostAle vezmi to tak, že její ex získá možnost najít si někoho zralejšího a zakladatelka dostala malou lekci, že kdo hraje na více stran, ve finále nemusí mít nic…
Myslím, že by se měla zakázat „červená knihovna“. Část těch příběhů je přesně o tomto, má dva muže, neumí si rozhodnout, nakonec se jeden vybarví, vyhraje pomyslný souboj o její srdce.
Jenomže v životě se chlapi nechovají tak, jak by si představovaly autorky mizerných románků.
Svým způsobem mají muži svoje mizerné příběhy. Třeba v těch o agentu 007 se zrádná žena nikdy nedožije konce ![]()
@R978 píše: Více
Fajn tak at se modli za uzitecne veci treba at skonco valky. Apropo, navrat byvaleho neebyva nic uzasneho, mel duvod te opustit asi.