Rozchod , chci ho zpět

2
4.12.23 08:43

Rozchod , chci ho zpět

Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít, jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahu že ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
4.12.23 08:53

Pořád bydlíme spolu ale za,14dni se, stěhuje. Zdravíme se ale nemluvíme spolu, já vím že je to pro něj těžké. Kdyby to bylo naopak tak bych byla také naštvaná a nemluvila bych ale myslím si, že bych mu dala šanci protože ho miluju, na to se mě ptal přes, SMS jestli bych mu odpustila kdyby se vyspal, s jinou a já, že ano a on na, to že mi too nevěří.
Při to když jsem mu vyznávala lásku, tak se v Meziříčí ptal zda, si může vzít peřinu a, polštář,, to ale říkal zvláštním tónem hlasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.12.23 08:54
@GabyJe píše:
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít, jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahu že ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta :,(

Narovnej záda a přijmi zodpovědnost za své činy. Nevěra je něco, co málokdo odpouští. Nechápu, jak můžeš mluvit o lásce a druhého podvádět. Nemiluješ ho, chceš ho vlastnit. V příštím vztahu budeš moudřejší. Možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
4.12.23 09:20

:zed: tady si zase někdo naivně myslel, že se „očistí“ přiznáním nevěry
měla sis to nést jako balvan na svědomí v sobě pro poučení do budoucna.. tys to hodila na něj a teď se divíš, že se chce rozejít..
málokdo odpustí nevěru (to spíš kvůli dětem atd.) a už vůbec skoro nikde a nikdy to není bez následků..
gesta a dárky ti budou k ničemu.. on je evidentně rozhodnutý.

Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
4.12.23 09:27
@GabyJe píše:
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít, jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahu že ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta :,(

Kdyby se ten druhy neodmlcel, tak zanasis dal a furt. :zed:
Chces jo zpet jen proto, ze nechces byt sama :nevim:
Sorry, hnala bych te svinskym krokem.
Neveru neodpoustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
4.12.23 09:44

Nejaky duvod k nevěře jsi měla, ne? Jestli ne, tak jsi objevila svůj nový koníček. To se stavá. Jestli jsi mela nejaky důvod, tak příště to s partnerem prober predem.

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
4.12.23 09:51

Kočko, já si teda taky myslím, že ho nemiluješ, jenže ten druhý tě nechce a zalekla ses toho, že bys byla sama. A gesta si strč někam, člověk, který si sebe váží, chce skutky a ne gesta.
Nech ho jít a ujasni si, co vlastně chceš a pak to začni hledat.

• Citovat
  • Upravit
33829
4.12.23 09:52
@GabyJe píše:
Mě city se proměnili v lásku ke druhému, možná jsem, si, to jen myslela. a mě tížilo to že jsem něco udělala tak, jsem to jednoho dne řekla příteli, ten měl šok nečekal to odemne! Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on se stáhl a už nekomunikuje e, já si uvědomila jsem jsem fakt kráva! a chci přítele protože mi na něj záleží a chci sním žít,jen on už ne protože se mu už stalo 2-3× v předchozím vztahuže ho bývalá podvelda opakovaně tak to má v srdci už zažité že stim nedokáže žít, a já jsem v hajzlu protože ho opravdu miluju! Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta :,(

Takže si ho podvedla a řekla mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.12.23 10:12
@GabyJe píše:
Nevím co dělat už, přítel ještě u mě bydlí protože nemá kam jít než se za 14 dní odstehuje do nového nájmu, nevím co dělat nebo nedělat, chce odejít v klidu, já mu ještě včera vyznala lásku a,, dá se říct přesvědčovala o tom ať s semnou zůstane, on že to tak má a že ne že je to jeho poslední slovo a odešel do práce a řekl mi měj se, večer tedy přisel domů jako vždy, no co mám dělat,,, mám to teď nechat v klidu do doby než se odstehuje a pak mu sem tam napsat že mi chybí, že na něj myslím? nebo? Mám pro něj i dárek jak k vánocům a i v lednu k narozeninám aby viděl že mi na něm záleží, chci dělat nějaká gesta :,(

Minulost nezměníš, můžeš se jen poučit z minulých chyb a pokusit se v příštím vztahu těch chyb vyvarovat. Na místě byla omluva a prosba o odpuštění, víc nemá smysl. Emotivní gesta spíš uškodí. Přiznáním nevěry jsi hodila odpovědnost za budoucnost vašeho vztahu a koneckonců i za emoční a citové zvládnutí nevěry na partnera a on i vzhledem ke špatným zkušenostem z minulosti měl plné právo vztah ukončit, s tím jsi musela počítat. Zpracuj tu zkušenost, poznej sama sebe, zanalyzuj si, proč k tomu došlo, co ve vztahu potřebuješ a především pochop, že k partnerovi máš nějakou odpovědnost, nebude jen sloužit tvým potřebám a neohlížet se na vlastní zájmy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
4.12.23 10:19

@GabyJe jestli je trošku inteligentní tak se odstěhuje dle plánu. Vždyť ho chceš jen proto že ten druhý nemá zájem :? Ztráta důvěry se jen tak neobnoví. Navíc pro něj by to bylo peklo čekat kdy se zase někdo ukáže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13971
4.12.23 12:00
@Sandman1 píše:
Minulost nezměníš, můžeš se jen poučit z minulých chyb a pokusit se v příštím vztahu těch chyb vyvarovat. Na místě byla omluva a prosba o odpuštění, víc nemá smysl. Emotivní gesta spíš uškodí. Přiznáním nevěry jsi hodila odpovědnost za budoucnost vašeho vztahu a koneckonců i za emoční a citové zvládnutí nevěry na partnera a on i vzhledem ke špatným zkušenostem z minulosti měl plné právo vztah ukončit, s tím jsi musela počítat. Zpracuj tu zkušenost, poznej sama sebe, zanalyzuj si, proč k tomu došlo, co ve vztahu potřebuješ a především pochop, že k partnerovi máš nějakou odpovědnost, nebude jen sloužit tvým potřebám a neohlížet se na vlastní zájmy… :think:

Jestli jsem pochopil původní příspěvek správně :nevim:
Cituji - „Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on…“

Takže šanci dle všeho dostala, ale spláchla ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.12.23 12:43
@Josef_t píše:
Jestli jsem pochopil původní příspěvek správně :nevim:
Cituji - „Dal mi i šanci ale já v tu chvíli byla jako sevřená a myslela jen na, toho druhého ale on…“Takže šanci dle všeho dostala, ale spláchla ji…

Josefe, i já pochopil příspěvek zakladatelky tak, že obavu z rozchodu začala pociťovat až poté, co pochopila, že jí nový objev dal košem.. trochu pozdní a sobecká lítost :cert: Ale vezmi to tak, že její ex získá možnost najít si někoho zralejšího a zakladatelka dostala malou lekci, že kdo hraje na více stran, ve finále nemusí mít nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13971
4.12.23 13:09
@Sandman1 píše:
Josefe, i já pochopil příspěvek zakladatelky tak, že obavu z rozchodu začala pociťovat až poté, co pochopila, že jí nový objev dal košem.. trochu pozdní a sobecká lítost :cert: Ale vezmi to tak, že její ex získá možnost najít si někoho zralejšího a zakladatelka dostala malou lekci, že kdo hraje na více stran, ve finále nemusí mít nic…

Myslím, že by se měla zakázat „červená knihovna“. Část těch příběhů je přesně o tomto, má dva muže, neumí si rozhodnout, nakonec se jeden vybarví, vyhraje pomyslný souboj o její srdce.
Jenomže v životě se chlapi nechovají tak, jak by si představovaly autorky mizerných románků.

Svým způsobem mají muži svoje mizerné příběhy. Třeba v těch o agentu 007 se zrádná žena nikdy nedožije konce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12626
24.1.26 07:16
@R978 píše: Více

Fajn tak at se modli za uzitecne veci treba at skonco valky. Apropo, navrat byvaleho neebyva nic uzasneho, mel duvod te opustit asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí