Nepochopitelné chování partnera

3.12.23 17:20

Nepochopitelné chování partnera

Hezký večer. Chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo, kdo měl nebo má podobnou zkušenost se vztahem. Poznali jsme se před půl rokem, začátek úžasný, pořád mě chválil, říkal jak jsem přesně to, co celý život hledal. Až jsem někdy ani nechtěla věřit, že by taková pohádka mohla existovat. Brzy mě představil rodině, synovi, plánoval společnou budoucnost… všechno úplně ideální. On mi dával lásku a já dělala co mu na očích viděla. Trošku mi vadila jeho nerozhodnost a nestálost v tom co říkal. Chvilku bylo něco tak za chvíli jinak, ale říkám si, dobrý, každý je nějaký. Problém nastal tehdy, když jsem si dovolila projevit s něčím nesouhlas, nebo říct že se mi něco nelíbí. V ten moment problém, že jsem urážlivá a naštval se. Několik dní se třeba ani neozval a potom mi řekl, že mi to přece musel dát sežrat, abych si pamatovala, že se příště takhle chovat nemám. Ale zase pokračovala „idylka“. Takhle se to stalo několikrát, i se několikrát chtěl kvůli „mému chování“ rozejít. ale mezi tím dál vykládal jak jsem skvělá a jak mě miluje. Nedávno jsem si troufla mu říct, že mám pocit, pokud se nechovám podle něj tak je zle. V ten moment výbuch a rozchod. Že prý mám evidentně nějaký problém a on na tohle nemá. Vůbec nevím co jsem provedla, je mi na nic, sebevědomí v háji a pořád nad tím přemýšlím a snažím se to pochopit. Zažil někdo něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2164
3.12.23 17:24
@Kopretina272 píše:
Hezký večer. Chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo, kdo měl nebo má podobnou zkušenost se vztahem. Poznali jsme se před půl rokem, začátek úžasný, pořád mě chválil, říkal jak jsem přesně to, co celý život hledal. Až jsem někdy ani nechtěla věřit, že by taková pohádka mohla existovat. Brzy mě představil rodině, synovi, plánoval společnou budoucnost… všechno úplně ideální. On mi dával lásku a já dělala co mu na očích viděla. Trošku mi vadila jeho nerozhodnost a nestálost v tom co říkal. Chvilku bylo něco tak za chvíli jinak, ale říkám si, dobrý, každý je nějaký. Problém nastal tehdy, když jsem si dovolila projevit s něčím nesouhlas, nebo říct že se mi něco nelíbí. V ten moment problém, že jsem urážlivá a naštval se. Několik dní se třeba ani neozval a potom mi řekl, že mi to přece musel dát sežrat, abych si pamatovala, že se příště takhle chovat nemám. Ale zase pokračovala „idylka“. Takhle se to stalo několikrát, i se několikrát chtěl kvůli „mému chování“ rozejít. ale mezi tím dál vykládal jak jsem skvělá a jak mě miluje. Nedávno jsem si troufla mu říct, že mám pocit, pokud se nechovám podle něj tak je zle. V ten moment výbuch a rozchod. Že prý mám evidentně nějaký problém a on na tohle nemá. Vůbec nevím co jsem provedla, je mi na nic, sebevědomí v háji a pořád nad tím přemýšlím a snažím se to pochopit. Zažil někdo něco podobného?

Už tohle je špatně. Úplně to vysvětluje jeho další chování tyto typy prostě jdou do všeho hrozně hrr, ale jen když je od A až do Z po jejich. Pak bude všude okolo šířit, jak dokonale se choval a tys to nedokázala ocenit.
Oni prostě nesnesou, když něco není podle nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3026
3.12.23 17:24

Nezažila a na tohle bych neměla nervy. Mám nějaký sebevědomí a nenechám sebou manipulovat.
Pokud jste zrovna rozešli, už se k němu nevracej. Pokud ne, tak se s jim co nejdřív rozejdi. Je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.12.23 17:29

Uteč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15953
3.12.23 17:30

Pošli ho do prde.le. Okamžitě.
Fakt na nic nečekej …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3843
3.12.23 17:33

Je tady přenarcisováno, ale to, co popisuješ je typický narcis. Buď jen ráda, že jste se rozešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81088
3.12.23 17:36

Děsně tě miluje, na rukou by tě nosil - poté, co ti přerazil nohu, když nebylo po jeho. Nejdřív výbuchy vzteku, uražený, pak ti nějakou natáhne, pak bude plakat, omlouvat se jak tě miluje, bude ti vysvětlovat, že kdybys ho nenaštval, tak by on nikdy. A ty mu to sezeres a buch - zase ti pár natáhne, protože se chováš jinak, než pan chce. To si určitě přeješ. Tihle sladci parchanti jsou hnusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
3.12.23 17:43

Asi tě i miluje, ale má křehké sebevědomí. Když mu něco řekneš, je to pro něj moc velká rána. Potřebuje život v té idylce, kterou tvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.12.23 17:53

Jo, jo, já pro tebe udělám cokoli, na rukou tě budu nosit. Ale „cokoli” definuju výlučně já a TY BUDEŠ ŠŤASTNÁ, TO TI POVÍDÁM, jinak bude zle.

Dokud budeš tancovat jak on píská, bude vše zalitý sluncem, budeš dostávat květiny a snídaně do postele (podle toho, co tě dle JEHO názoru udělá šťastnou, ty do toho nemáš co mluvit), ale jakmile si dovolíš projevit vlastní vůli (odlišnou od jeho), zakusíš, jak vypadá peklo jeho nelásky.

S takovým bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
3.12.23 17:55

Ano ja v necem podobnem zila 6 let.. obcas mi rikal jak me miluje, kupoval drahe darky.. pak zase prislo obdobi kdy byl schopny semnou tyden nemluvit a ja nevedela proc. Kdyz jsem se zeptala co se deje a co jsem udelala spatne, tak se nastval jeste vic a byl sprosty.. pak z nej vylezlo ze mu psala jeho matka ( mel hodne spatne vztahy s rodinou ).. ale nic vic mi k tomu nerekl. Vzdycky kdyz jsem si psala s kamaradkou treba tak vsechno hned vedel ( lezl mi do telefonu, rozumel pocitacum..) takze jsem se uplne stranila pratel, kdyz jsem sla na nejakou rodinnou oslavu samozrejme semnou nesel a vzdy byl nastavany kdyz jsem se vratila.. bala jsem se nekam jit. Kdyz jsem zacala behat nebo cvicit tak me ponizoval a rikal ze beham pomalu takze to je zbytecny vubec chodit behat a tak.. no a pak z nej byl ale opet milius😀dokonce jsem si ho vzala, byla jsem proste zamilovana, nemel to v zivote lehke a neustale jsem ho omlouvala a jeho chovani.. :zed: po 6 ti letech kdy na me cekal u prace o pul hodiny dele nez jsem mela koncit a zacal mi hodne sproste nadavat uz pretekl poharek a rekla jsem si dost, nenecham se sebou zametat.. rekla jsem ze se chci rozvest, stale tomu ale neveril.. nakonec jsem to musela resit s pravnikem. Delal mi problemy i ohledne energii ktere byly napsane na me, jsem rada ze uz je to ale zamnou a uz bych nikdy do takoveho vztahu nesla. Tohle chovani je neomluvitelne bez ohledu na to co ma zasebou..nema dostatek sebevedomi a ledacos to vypovida o nem…a vybiji si to na vas aby ste se citila vy provinile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
3.12.23 17:57

Díky bohu za ten rozchod! Ikdyž rozejít ses měla ty a už mnohem dříve.
Takového chlapa, co tě schválně trestá a rozčiluje se, když není po jeho, takového fakt ve svém životě nechceš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 17:59

@Da12 já vím, že bych měla být ráda, ale nevím, co se mnou udělal. pořád to nemůžu pochopit, jak někdo může chvíli milovat a chvíli trestat a nenávidět. Pořád doufám, že si uvědomí, že některé věci přehnal a omluví se. Ale on vůbec nemá pocit viny. A já v sobě pořád řeším kde jsem udělala chybu já a navíc je mi po něm hrozně smutno. Což taky nedává logiku. Ubližuje mi a chybí mi. Úplně mi zblbnul myšlení a zničil sebevědomí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
3.12.23 18:03

Dosáhl přesně svého, je to manipulant, ty teď sedíš a nešťastně hledáš chybu u sebe. Žádná není!
On chce abys ho poslouchala, naprosto přesně, když ne tak trestá a ten rozchod je taky trest - jsi špatná přišla jsi o mě já jsem super. Ne není super, ten člověk by ti nedovolil na nic vlastní názor, nedovolil by ti vůbec nic. Nebýt s ním je to jediné rozumné co můžeš udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 18:06

@barboravavrova děkuji za zkušenost. Těch věcí, co byly za hranou udělal víc, ale mě to hlava má pořád tendenci omlouvat. Od toho posledního rozchodu se když se potkáme baví až nepřirozeně kamarádsky. Čekala bych trošku lítosti alespoň nad tím, že mi ublížil, ale nic. Vysmátý na celé kolo a přece můžeme být po rozchodu kamarádi ne? Fakt to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí