Strávený čas s přítelem

Anonymní
3.12.23 16:43

Strávený čas s přítelem

Ahoj všem, jak často s přítelem trávíte společný čas? S přítelem společně bydlíme čtyři roky. Jenže přítel jezdí často domů k rodině. Dá se říct, že téměř každý víkend pátek až neděle, někdy se to protáhne do úterý. Když ne víkend tak na několik dní v týdnu. Netrávili jsme spolu ani jeden štědrovečerní den ani Mikuláše. Dost mě to mrzí, protože jsem často sama. Myslíte si, že to je v pohodě? Že to třeba jen moc hrotím? :zed: Zrovna dnes ráno odjel a vrátí se až ve středu. Tak mám maličko splín. Možná to dělá ta první adventní neděle. Kterou taky nejsme spolu. :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9339
3.12.23 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj všem, jak často s přítelem trávíte společný čas? S přítelem společně bydlíme čtyři roky. Jenže přítel jezdí často domů k rodině. Dá se říct, že téměř každý víkend pátek až neděle, někdy se to protáhne do úterý. Když ne víkend tak na několik dní v týdnu. Netrávili jsme spolu ani jeden štědrovečerní den ani Mikuláše. Dost mě to mrzí, protože jsem často sama. Myslíte si, že to je v pohodě? Že to třeba jen moc hrotím? :zed: Zrovna dnes ráno odjel a vrátí se až ve středu. Tak mám maličko splín. Možná to dělá ta první adventní neděle. Kterou taky nejsme spolu. :D :nevim:

Nejste spíše jen spolubydlící než partneři? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35177
3.12.23 17:00
@Anonymní píše:
Ahoj všem, jak často s přítelem trávíte společný čas? S přítelem společně bydlíme čtyři roky. Jenže přítel jezdí často domů k rodině. Dá se říct, že téměř každý víkend pátek až neděle, někdy se to protáhne do úterý. Když ne víkend tak na několik dní v týdnu. Netrávili jsme spolu ani jeden štědrovečerní den ani Mikuláše. Dost mě to mrzí, protože jsem často sama. Myslíte si, že to je v pohodě? Že to třeba jen moc hrotím? :zed: Zrovna dnes ráno odjel a vrátí se až ve středu. Tak mám maličko splín. Možná to dělá ta první adventní neděle. Kterou taky nejsme spolu. :D :nevim:

A co tam pořád dělá? Tohle by mi taky vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
3.12.23 17:03

Hele a není třeba ženatej, nemá někde rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
3.12.23 17:04

No, to tedy by sis měla najít nějaké koníčky, musí ti to být samotné hodně dlouhé. Měla jsem to v manželství hodně podobné. A nikdy se to nezměnilo. Oni tvému příteli,,dovolili" s tebou žít, ale to je asi tak všechno. Mému bývalému dovolili se oženit, ale vždy pro něj byli ti první. Já ani děti ne. Jediné, čeho v životě lituji je, že jsem to neukončila dřív. Tohle se nezmění ani s příchodem dětí. V manželství jsem si připadala sama. Buď se na to vykašli a najdi si svoje záliby a nové známé a neřeš, kolik dnů je přítel s tebou, a nebo to ukonči, ať si s nimi bydlí, když bez nich nemůže být. Bývalý muž až po našem rozvodu zjistil, že s rodiči bydlet je nevyhovující, nicméně bylo pozdě, protože pro mě ten rozvod byl úleva a po tom všem by mě k cestě zpátky nic nedonutilo. Než být sama ve vztahu, to je lepší žít jako single a mít po návratu domů z práce a koníčků svou pohodu a pohodlí. Přeji ti hodně síly, ať se rozhodneš jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
3.12.23 17:15

A kolik vam je? Normalni to urcite neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3026
3.12.23 17:15

Mluvili jste spolu o tom, proč to dělá? Co k tomu řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.23 17:16

@arinecka Většinou prý jeho rodiče potřebují pomoct. :nevim: O Jezdí s mámou pro stromek, pomáhá jim na zahradě. Svému otci většinou prý pomáhá opravovat auta. Kvůli tomu jel i dnes, jenže oprava trvala ani ne hodinu. Prý to hned bylo. :palec: Ale domů jet teď nemusel, slyšela jsem když mu otec říkal, ať je v takovém počasí doma. Ale on i tak jel. A to je takhle skoro vždy. A když už se má teda vracet zpět, vždy dojede až navečer/večer. Nespěchá.

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
3.12.23 17:19

Je to hodně divný. Vy asi neplánujete založit novou vlastní rodinu, že?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.23 17:20

@tess50 Popravdě v domě bydlí ještě jeho sourozenec s manželkou a dítětem. A prarodiče. Necítila bych se tam zrovna nejlépe. Mám ráda klid. Ale 26.12 tam vždy jedeme. A jsme tam dva, tři dny.

@Amassakoul Mluvili nesčetněkrát, řekl mi že je to jeho rodina a že tam prostě jezdit bude. Že mám jezdit s nim a je to. Že si do tohoto kecat nenechá. A že si mám uvědomit, že jsme spolu ty ostatní dny. :-)))

• Citovat
  • Upravit
63
3.12.23 17:20

Spolubydlící? Pár rozhodně ne. Bohužel.

Příspěvek upraven 03.12.23 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
3.12.23 17:21
@Anonymní píše:
@arinecka Většinou prý jeho rodiče potřebují pomoct. :nevim: O Jezdí s mámou pro stromek, pomáhá jim na zahradě. Svému otci většinou prý pomáhá opravovat auta. Kvůli tomu jel i dnes, jenže oprava trvala ani ne hodinu. Prý to hned bylo. :palec: Ale domů jet teď nemusel, slyšela jsem když mu otec říkal, ať je v takovém počasí doma. Ale on i tak jel. A to je takhle skoro vždy. A když už se má teda vracet zpět, vždy dojede až navečer/večer. Nespěchá.

Nasla bych si v takovem pripade vlastni program a pravdepodobne bych u toho potkala i chlapa, ktery ma o me a traveni casu se mnou vetsi zajem. Ja ty Vanoce a podobne taky moc neprozivam, ale ze bych chtela byt kazdy vikend sama a cekat, az se milostivy vrati domu, to taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
3.12.23 17:24
@Anonymní píše:
@tess50 Popravdě v domě bydlí ještě jeho sourozenec s manželkou a dítětem. A prarodiče. Necítila bych se tam zrovna nejlépe. Mám ráda klid. Ale 26.12 tam vždy jedeme. A jsme tam dva, tři dny.@Amassakoul Mluvili nesčetněkrát, řekl mi že je to jeho rodina a že tam prostě jezdit bude. Že mám jezdit s nim a je to. Že si do tohoto kecat nenechá. A že si mám uvědomit, že jsme spolu ty ostatní dny. :-)))

Tak bych mu sdělila ať žije s rodinou a neobtěžuje se vracet a to jsem typ co je fakt rád sám :think:
Tohle není normální. A ne jen proto, že to nikdo jiný neprovozuje, ale prostě proto, že tobě to nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.12.23 17:24

No to je opravdu zvlastni, s prominutim, kdyby te mel rad, chova se jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.23 17:26

@tess50 Oběma nám je 30 let. On už před tím bydlel nějakej čas sám, pak byl zpět u rodičů. A teď jsme spolu. Domů to má zhruba 50km.

@Sandra.B1 On zatím nechce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí