Mají tohle chlapi rádi?

Anonymní
3.12.23 09:23

Maji tohle chlapi radi?

Ahoj tak si nejsem jista jestli nemám jen vadny/jiný kus. Zpočátku u nás trochu hapruje sex. Když to byla rychlovka, bylo to fajn v rámci alkoholového opojení. Nicméně když jsme střízlivý, je to zvláštní. Líbání na krk, hrudník, stehna.. :think: Rekl mi vlastně že to jsou erotigenni zóny žen, že jemu vlastně stačí čistý orální sex. Popřípadě uspokojit mě. Je to opravdu tak? :think: Fakt je to tak moc zensky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mango_Lassi
3.12.23 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj tak si nejsem jista jestli nemám jen vadny/jiný kus. Zpočátku u nás trochu hapruje sex. Když to byla rychlovka, bylo to fajn v rámci alkoholového opojení. Nicméně když jsme střízlivý, je to zvláštní. Líbání na krk, hrudník, stehna.. :think: Rekl mi vlastně že to jsou erotigenni zóny žen, že jemu vlastně stačí čistý orální sex. Popřípadě uspokojit mě. Je to opravdu tak? :think: Fakt je to tak moc zensky?

Co? Nevím, nerozumím dotazu.

• Citovat
  • Upravit
14751
3.12.23 10:36

@tess50 @Mango_Lassi - a nějak takhle rozumíme my muži ženskému naznačování (které je podle žen přece naprosto jasné) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.12.23 10:40
@Prof. Farnsworth píše:
@tess50 @Mango_Lassi - a nějak takhle rozumíme my muži ženskému naznačování (které je podle žen přece naprosto jasné) :D

Já takto nepracuju :lol: dostávám na svoje požadavky zcela jasné reakce, adekvátní a logické vůči tomu, co požadují. Žádný stress s tímhle zrovna :D ale já víceméně nikdy nic nenaznačuju, já říkám, co potřebuju :mrgreen: příklad, říkám, že chci sex a dostane se mi jasné odpovědi ano či ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14751
3.12.23 10:47
@Mango_Lassi píše:
Já takto nepracuju :lol: dostávám na svoje požadavky zcela jasné reakce, adekvátní a logické vůči tomu, co požadují. Žádný stress s tímhle zrovna :D ale já víceméně nikdy nic nenaznačuju, já říkám, co potřebuju :mrgreen: příklad, říkám, že chci sex a dostane se mi jasné odpovědi ano či ne :mrgreen:

Chci sex!
To už je středa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.12.23 10:49
@Prof. Farnsworth píše:
Chci sex!
To už je středa? :mrgreen:

Moc to komplikuješ :lol:

• Citovat
  • Upravit
109155
3.12.23 11:14
@Mango_Lassi píše:
Já takto nepracuju :lol: dostávám na svoje požadavky zcela jasné reakce, adekvátní a logické vůči tomu, co požadují. Žádný stress s tímhle zrovna :D ale já víceméně nikdy nic nenaznačuju, já říkám, co potřebuju :mrgreen: příklad, říkám, že chci sex a dostane se mi jasné odpovědi ano či ne :mrgreen:

to je romantika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.12.23 11:17
@Venetia píše:
to je romantika :D

Prosím tebe, už jsem velká holka. :D pokud něco chci, musím se jasně vyjádřit :andel:

• Citovat
  • Upravit
5098
3.12.23 11:17

Jako jestli se chlapum libi libani a hlazeni tela? Tak podle me jo, i kdyz je fakt, ze to z me zkusenosti nepotrebujou tak dlouhy jako zena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40231
3.12.23 11:24

Sorry, to patrilo do vtipu. :oops:

Příspěvek upraven 03.12.23 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16212
3.12.23 11:26
@Mango_Lassi píše:
Prosím tebe, už jsem velká holka. :D pokud něco chci, musím se jasně vyjádřit :andel:

Chci tě za ženu… i když ta tvoje ikonka :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.12.23 11:29
@Zumpa píše:
Chci tě za ženu… i když ta tvoje ikonka :think: :mrgreen:

Njn, pracujeme s tím, co máme :)

• Citovat
  • Upravit
109155
3.12.23 11:33
@Mango_Lassi píše:
Prosím tebe, už jsem velká holka. :D pokud něco chci, musím se jasně vyjádřit :andel:

takto bych fungovat nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.12.23 11:34
@Venetia píše:
takto bych fungovat nemohla

Jo, romantička je moje druhé jméno. Mango Romantička Lassiová.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky