Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj tak si nejsem jista jestli nemám jen vadny/jiný kus. Zpočátku u nás trochu hapruje sex. Když to byla rychlovka, bylo to fajn v rámci alkoholového opojení. Nicméně když jsme střízlivý, je to zvláštní. Líbání na krk, hrudník, stehna..Rekl mi vlastně že to jsou erotigenni zóny žen, že jemu vlastně stačí čistý orální sex. Popřípadě uspokojit mě. Je to opravdu tak?
Fakt je to tak moc zensky?
Co? Nevím, nerozumím dotazu.
@tess50 @Mango_Lassi - a nějak takhle rozumíme my muži ženskému naznačování (které je podle žen přece naprosto jasné) ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
@tess50 @Mango_Lassi - a nějak takhle rozumíme my muži ženskému naznačování (které je podle žen přece naprosto jasné)
Já takto nepracuju
dostávám na svoje požadavky zcela jasné reakce, adekvátní a logické vůči tomu, co požadují. Žádný stress s tímhle zrovna
ale já víceméně nikdy nic nenaznačuju, já říkám, co potřebuju
příklad, říkám, že chci sex a dostane se mi jasné odpovědi ano či ne ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já takto nepracujudostávám na svoje požadavky zcela jasné reakce, adekvátní a logické vůči tomu, co požadují. Žádný stress s tímhle zrovna
příklad, říkám, že chci sex a dostane se mi jasné odpovědi ano či ne
Chci sex!
To už je středa? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já takto nepracujudostávám na svoje požadavky zcela jasné reakce, adekvátní a logické vůči tomu, co požadují. Žádný stress s tímhle zrovna
příklad, říkám, že chci sex a dostane se mi jasné odpovědi ano či ne
to je romantika ![]()
@Venetia píše:
to je romantika
Prosím tebe, už jsem velká holka.
pokud něco chci, musím se jasně vyjádřit ![]()
Jako jestli se chlapum libi libani a hlazeni tela? Tak podle me jo, i kdyz je fakt, ze to z me zkusenosti nepotrebujou tak dlouhy jako zena ![]()
Sorry, to patrilo do vtipu. ![]()
Příspěvek upraven 03.12.23 v 13:45
@Mango_Lassi píše:
Prosím tebe, už jsem velká holka.pokud něco chci, musím se jasně vyjádřit
Chci tě za ženu… i když ta tvoje ikonka
![]()
@Zumpa píše:
Chci tě za ženu… i když ta tvoje ikonka![]()
Njn, pracujeme s tím, co máme ![]()
@Mango_Lassi píše:
Prosím tebe, už jsem velká holka.pokud něco chci, musím se jasně vyjádřit
takto bych fungovat nemohla
@Venetia píše:
takto bych fungovat nemohla
Jo, romantička je moje druhé jméno. Mango Romantička Lassiová.
Ahoj tak si nejsem jista jestli nemám jen vadny/jiný kus. Zpočátku u nás trochu hapruje sex. Když to byla rychlovka, bylo to fajn v rámci alkoholového opojení. Nicméně když jsme střízlivý, je to zvláštní. Líbání na krk, hrudník, stehna..
Rekl mi vlastně že to jsou erotigenni zóny žen, že jemu vlastně stačí čistý orální sex. Popřípadě uspokojit mě. Je to opravdu tak?
Fakt je to tak moc zensky?