Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řídila bych se tím, co chce partner. Proč bych někomu měla vnucovat, co se mu má líbit?
@Anonymní píše:
Jemu se po druhé už nepostaví.
to není tvá první diskuze vi'd? že Tě to vůbec baví, zlepšení nečekej ![]()
@Venetia píše:
určitě ne tímto způsobem, to znám spis z druhé strany a v tu chvíli ztratil chuť. Nastesti jsem nikdy nepotřebovala zadat muze o sex.
Já jsem muže o sex tedy také nikdy nežádala. To, že za ním dojdu s tím, že chci sex, neberu jako žádost. Oni i muži rádi vidí tu iniciativu u žen, také jsou rádi, když po nich žena touží a je iniciativní ![]()
@stodvacetjedna píše:
Já jsem muže o sex tedy také nikdy nežádala. To, že za ním dojdu s tím, že chci sex, neberu jako žádost. Oni i muži rádi vidí tu iniciativu u žen, také jsou rádi, když po nich žena touží a je iniciativní
Mně se stalo, že odmítnul mou nabídku, že fakt NE. Ale kdo se bojí, ten nesmí do lesa, že
![]()
Tak to, co popisuješ jsou erotogenní zóny, známé jak pro ženy tak i muže.
Pokud má problém s předčasnou ejakulací a pak následně i s delším nástupem další erekce, tak si nějaký uspokojující sexuální život s ním nepředstavuj. ![]()
Tedy pokud ti bude stačit jen to. ![]()
Ale, takových žen zřejmě moc nebude. ![]()
@stodvacetjedna píše:
Já jsem muže o sex tedy také nikdy nežádala. To, že za ním dojdu s tím, že chci sex, neberu jako žádost. Oni i muži rádi vidí tu iniciativu u žen, také jsou rádi, když po nich žena touží a je iniciativní
No já asi měla vždy více iniciativní..takže na mně nestačilo dojít
Pokud to fungovalo nemusel zadat nikdo, stačilo se dotknout
Jen jmenuj, zajímá mě to.