Krvácení při sexuu?

Anonymní
4.12.23 16:53

Krvácení při sexuu?

Ahoj, mám dotaz. Po cca 1,5roku jsem si našla nového přítele (během té doby jsem neměla vůbec sex), teď jsem ho měla poprvé s novým přítelem a během sexu jsem začala krvácet. MS jsem měla až cca 6 dní po tom, takže tím to nebylo. Bylo to krvácení z důvodu, že jsem dlouho neměla sex? Nepoužili jsme žádnej lubrikat, jen prostě trochu slin. Přítel z toho byl docela paf, měl mojí krev na penisu, na ruce, nikdy před tím se mi tohle nestalo. Nevíte co stím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.12.23 18:36

Někdy se mi stává, že mám slaboučký krvácení týden před ms. Normálně to není patrné, ale při sexu ano. Vzhledem k tomu, že spím jenom s manželem, tak jsem to nikdy moc nezkoumala…

• Citovat
  • Upravit
35939
4.12.23 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz. Po cca 1,5roku jsem si našla nového přítele (během té doby jsem neměla vůbec sex), teď jsem ho měla poprvé s novým přítelem a během sexu jsem začala krvácet. MS jsem měla až cca 6 dní po tom, takže tím to nebylo. Bylo to krvácení z důvodu, že jsem dlouho neměla sex? Nepoužili jsme žádnej lubrikat, jen prostě trochu slin. Přítel z toho byl docela paf, měl mojí krev na penisu, na ruce, nikdy před tím se mi tohle nestalo. Nevíte co stím?

Neškrábl tě třeba při předehře? Někdy se může stát, že praskne žilka. Zkuste to znovu, pokud máš problémy s vlhkostí tak lubrikant. A když by se to opakovalo tak na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
4.12.23 19:35

Kup si rutinmax. Posili ti žilky, aby jn tak nepraskaly. Nebo mas malo progesteronu. Taky jsem vždy tak cca týden před ms už zacala špinit nebo krvacela po sexu. Zacala bych tim rutinem a když by se to opakovala, šla bych k doktorovi. Hlidej si vsak, kdy v tom cyklu takhle spinis a kdy ne. Třeba to bude vodítko, aby ti doktor udělal hormonální profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 21:41
@Anonymní píše:
Někdy se mi stává, že mám slaboučký krvácení týden před ms. Normálně to není patrné, ale při sexu ano. Vzhledem k tomu, že spím jenom s manželem, tak jsem to nikdy moc nezkoumala…

Od té doby jsme sex neměli, tak uvidíme po dalším. Snad ho to nějak „neodradilo“

• Citovat
  • Upravit
140
5.12.23 05:30

Me se to kdysi parkrat stalo, byla jsem dost vydesena se priznam. Na gynde mi pak nasli polyp na deloznim hrdle - nic to neni, jen vyrustek co se seskrabl a bylo po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí