Exacyl při kojení

6
16.2.22 18:28

Exacyl při kojení

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli tady někdo užíval exacyl během kojení? Můj gynekolog mi ho dnes předepsal, ale v příbalovém letáku se píše, že by se neměl užívat během kojení.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5716
16.2.22 19:49

Já ho používala v těhotenství, což bych řekla, že je ještě "horší ", než při kojení. Věř lékaři.. ;) Výrobci se jistí, protože studie na těhotných nebo při kojení moc nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
16.2.22 20:20

V letáku se to píše, protože není testovaný na kojících. Věř doktorovi, případně si to můžeš zkontrolovat na Lactmedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.2.22 20:25

Osobně bych bez ověření nepoužívala. Mně byl doktor schopný napsat v těhotenství antibiotika a lekarnice na mě koukala jak blázen že se v těhotenství rozhodně ten typ nesmí brát.. když jsem mu volala jak to je tak dost nejistě řekl ať je beru 8o.. nebrala jsem a změnila doktora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.2.22 20:28

@Lil Kitkatt Děkuji, za názor.. Taky si myslím, že by mi ho snad nenapsal, kdyby věděl, že by to malému mohlo ublížit.. Jen mě to v tom příbalovém letáku zarazilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.2.22 20:51

@Asiina děkuji za typ na stránku, celkem mě to uklidnilo.. Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová