Pláč během krmení UM

233
14.2.22 20:22

Pláč během krmení UM

Malá 3 měsíce mi to dělá poslední 3 týdny, bojuje se mnou u lahve (máme avent), po půlce hysterický plač, odtahování se apod, to samé hned po krmení, máme Kendamil.. Uvítám každou radu, nechci ať se trápí, je to uz opravdu na hraně a každým dnem horší a horší nejvíce večer před spaním..😥 mudr neřeší jelikož prospívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1903
14.2.22 20:36

Dcera měla to samé a nepomohlo nic. Občas se najedla, když jsem ji nedržela v náručí, ale ležela na zádech. Jinak jsem ji krmila na tolikrát po troškách a zkoušela všemožné psí kusy. Na asi 2 týdny mezitím lehce pomohla změna mléka, ale stejně pořád plakala, pak to začalo být zase ještě horší. Žádná alergie, vyrážky, špatná stolice se neprojevila. Trvalo to od jejího měsíce a půl téměř do teď (5,5 měsíce). Byly horší a lepší dny…
Nechci to zakřiknout, ale poslední 3 týdny mi u jídla nezaplakala, jen se občas trochu kroutí, odtahuje. Ale oproti tomu předtím je to změna k lepšímu a doufám, že to tak zůstane.
Jakou používáš velikost savičky, neteče jí to málo a proto se vzteká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.2.22 20:37

@Wenn.Nox to jsou vyhlídky :P Máme už dvojkovou z aventu takže téct ji to teče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.2.22 21:19

Syn (10 tydnu) u krmeni vyvadi pomerne casto :roll: vetsinou po cca 40 ml, pravdepodobne jak se mu rozpohybuji streva. Je schopen 120 ml pit 45 minut, po castech. Do toho ma reflux, takze to taky neprida. U nas nekdy pomaha krmit v nositku nebo zavinout, nekdy nepomuze nic. Asi jsem moc neporadila, ale obcas to chce jenom pretrpet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.2.22 21:28

@saniska
Tak asi fakt jen vydržet. Kdyby dcera byla plačtivá i během dne nebo by šla s vahou dolů, tak bych to řešila, ale ona plakala fakt jen u jídla.
A teda jak napsala @smeagol89 : dcera taky trpí asi nějakým refluxem, hodně ublinkává a to jsou taky lepší a horší dny. :)

Hele, ono všude máš sluníčkový fotky, kamarádky na FB, ale takovou skutečnost, jak se dítě může chovat při určitých situacích, ti nikde nikdo úplně nepřizná. A jaký to jsou kolikrát nervy a beznaděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
15.2.22 00:04

Zjistila jsem, že tohle je právě kolem těch tří měsíců celkem časté. Když není bojkot kojení, tak jsou boje u láhve. U nás bylo něco podobného asi od 2,5 do 5 měsíců. Pomohla změna savičky na větší průtok, změna polohy (v náručí ani omylem, jedině vleže), změna teploty mléka (muselo být vlažné, spíš studené) a krmit na etapy (teď nechce, tak nabídnu třeba za deset minut). Chce to prostě vyzkoušet kdejakou blbost, která člověka napadne, a vydržet.

Mimochodem - teď dceři budou dva a Sunar chce pořád, i když by ho už vůbec nemusela mít. Takže klid, je velká šance, že to je jen fáze. A za pár měsíců přijdou příkrmy, takže zas úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová