Saje jen přední mléko

30simca
14.2.22 16:33

Saje jen predni mliko

Ahoj holky sem zoufala uz sen tu krz kojeni psala ale ted uz nevim co stim
Maly jsou dva mesice plne kojena a tri tydny resim ze spatne nabira
Dneska po tydnu sme byly na prevazeni a nenabrala ani gram mam dokrmovat
Pry mala nejspis vypije jen predni mliko a ma jakoze dost a uz nechce a po to se nespravi
Hybu prsem vyndavam jen lehce cucne a pak jen duda
Nevim jak ji primet aby vic tahala vcera sem ji mela na prsu hodinu a pul a uz spis dudala nez pila a teda i brecela kdyz sem ji vratila do postylky
Sem zoufala kojeni se vzdat nechci ale zas abych vecne odstrikavala predni mliko taky nechci co mam delat
Ted uz trikrat dostala um a taky se ji to moc nelibi ale krasne se najedla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesmírná drůbež
14.2.22 16:38

Pozvi si laktační poradkyni kupříkladu z Mamily. Pediatr ti s tímhle nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 16:44

@Vesmírná drůbež nechci nikoho domu
Mala je krasne prisata v tomhle problem neni citim jak taha i pije
Laktacni mi nerekne proc nepribria a to malou mam kolikrat i co pul hodky na prsu

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
14.2.22 16:46

@30simca a tady ti to někdo řekne? Tak holt dávej umělé a vyřešeno.

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 16:47

@Vesmírná drůbež zteba nekdo mel stejny problem a vyresil ho ze trwba to odstrikani pomohlo

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
14.2.22 16:51

@30simca určitě nepomůže, protože to je úplně něco jiného než správné sání dítěte. Už to, že na tebe doktorka vytáhla přední mléko, na něco ukazuje. Pokud ti dítě vypije jen ten první proud, co teče víceméně sám, má problém s technikou sání, tak to prostě je. Zkoušela jsi při kojení stisknout prs? Jinak pokud nemáš faktickou snahu to řešit, netrap dítě hlady a dej mu flašku s umělým mlékem.

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 16:58

@Vesmírná drůbež me mliko netece samo citim jak ona taha i ten zvuk slysim
Ju mackam nekdy jsou kapky nekdy to hodne strika vetsinou orvne je to zakaleny a druhy je to bily

• Citovat
  • Upravit
7674
14.2.22 17:01
@30simca píše:
@Vesmírná drůbež nechci nikoho domu
Mala je krasne prisata v tomhle problem neni citim jak taha i pije
Laktacni mi nerekne proc nepribria a to malou mam kolikrat i co pul hodky na prsu

nechceš tak nechceš… Laktační by mohla pomoct… ale hold dej UM a neřeš tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
14.2.22 17:03

Zadne predni mliko neni. Jednou pro vzdy NENI! Jestli mala nepribyva, tak proto, ze malo pije, protoze ji bud malo prikladas nebo protoze je spatne prisata. Pozvi si laktacni poradkyni, pokud chces kojit nebo kup umele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
14.2.22 17:03

Nevěřím ý že je nějaký přední a zadní mlíko. Buď špatně pije, nebo ti to blbě teče. Nebo přibere skokově, to se taky stává u kojených dětí že se váha nehýbe a pak to vyletí. Mě obě děti po porodu hubly, trvalo tak týden a v měsíci měli o kilo navíc :nevim: prostě jen kojit a když tak aby někdo zkontroloval, zda kojís správně. Víc v tom za umění není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
14.2.22 17:11

@pikola ja s malou lezela v nemocnici a divali se jak je prisata a rikali ze je to vse v poradku
Jenze v ty dobe ldyz zam byla ta laktacni sem neresila problem ze nenabira

• Citovat
  • Upravit
35792
14.2.22 17:13

No a kolik teda vážila po porodu a kolik teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.2.22 17:14

@30simca Tak kup um a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
14.2.22 17:20

Kup si digitální váhu, zvaž dítě před kojením a po něm a uvidíš, že se sice možná tváří, že pije, ale nepije.. Moje malá byla na tohle přeborník - po dvaceti minutovém ukázkovém sání měla o dva gramy víc :-) Pokud má nějakou normální váhu (myšleno tři, čtyři kila) kontrolovala bych, jestli není dehydrovaná a zkoušela to dál. Při podání um z láhve, už se ti na sání vyprdne úplně. Já to zkoušela 4 měsíce, mléka jsem měla dost, ale prostě smůla. Dcera se po měsíci v inkubátoru pořádně sát nikdy nenaučila. Ale ta měla nárok, byla nedonošená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
14.2.22 17:21

@pikola po porodu 3460 ted 5300
Vzdy nabirala tydne 200-250g a ted mela za dva tydny jen 200g tak sem zacla prikladat castej a ted sme sli po tydnu na kontrolu a nenabrala ani gram

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová