Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den maminky. ![]()
K diplomové práci sháním jídelníčky kojících žen. Myslíte, že byste mi s tím pomohly?
Pokud kojíte a byla byste ochotná mi 3 poskytnout zápis toho co jíte, ozvěte se mi prosím buď do soukromé zprávy tady a nebo na email ***
Moc vám předem děkuji ![]()
Edit adminem: smazán odkaz
Jako upřímně jim úplně to stejně co předtím. Prakticky stejné množství a ne zrovna nejzdravější složení. Možná jim i méně pravidelně, protože nestíhám.
@Nicole 1234
No to vůbec nevadí, strava kojící ženy se v zásadě nemění. Je akorát pár věcí, které by tam neměly být a naopak, ale není to extrémní změna. Vy byste byla ochotná mi napsat co tak 3 dny jíte? S. ![]()
@sabinafarkova Tak asi jo. V nejhorším to nebude to práce stejně použitelné ![]()
@sabinafarkova A jde ti o jídelníček při kojení novorozenců, kojenců nebo i starších?
Ja si jidelnicek klidne 3 dny psat budu, ale nevim jestli to budes moct pouzit, ujizdim na sladkostech a nemam zadnou zdravou stravu 🙂
@sabinafarkova píše:
@Enitka Stačí kojící maminky, na věku miminka nezáleží
No, ale ono je to docela zásadní.. Pokud budu mít dvouměsíční dítě, co se mi tu kroutí s kolikami, bude moje stravování dost jiné než např. při kojení ročního… Taky je asi potřeba brát na zřetel různé intolerance atd. Prostě to dítě samotné mi přijde jako dost důležitý faktor..
@Lojzísek Jasně, to máte pravdu, ale jde mi spíš o stravovací zvyklosti kojících žen. Pokud má miminko nebo maminka nějaké alergie či intolerance, tak si to poznamenám a pracují s tím ![]()