Saje jen přední mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30simca
14.2.22 17:23

@mokkk mam vahu vazila sem prave a ukazivalo mi to taky prd ikdz sem citila ze pije
Dneska swm vazila po tydnu a ukazalo mi to 70-100g ze nabrala jak se hybala tak to taklen kolisalo a jeli sme k dr a tam sestra vazila a rikala ue ani gram nenabrala

• Citovat
  • Upravit
2589
14.2.22 17:32
@30simca píše:
@mokkk mam vahu vazila sem prave a ukazivalo mi to taky prd ikdz sem citila ze pije
Dneska swm vazila po tydnu a ukazalo mi to 70-100g ze nabrala jak se hybala tak to taklen kolisalo a jeli sme k dr a tam sestra vazila a rikala ue ani gram nenabrala

Víš kolikrát já stoprocentně cítila, jak pije, dokonce hltá a nic..? I u těch inkubátorů to bylo vždycky jako loterie, které to mimčo něco vypilo, i když se tvářily přisátě všechny stejně.. Té laktační poradkyni bych se asi nebránila, ber to tak, že ti to ušetří hromadu peněz, když nebudeš muset kupovat um. Třeba se za ní dá někam i jít a nemusí nutně k tobě domů, ale to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
14.2.22 17:37

@mokkk ke me by musela domu a hlavne ted mam chripku to asi neprijde. Uz sem jednu laktacni oslovila cekam az odepise
Jen nevim kdy by prisla kdz sem ted nemocna
Hlavne mi neni prijemny aby mi sel nekdo cizi domu ale kdz teda uz to chci zachranit

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 17:39

@mokkk takze myslis ze ikdz by mela hlad ue se muze stat ze by nebrecela jo

• Citovat
  • Upravit
2589
14.2.22 17:56
@30simca
@30simca píše:
@mokkk takze myslis ze ikdz by mela hlad ue se muze stat ze by nebrecela jo

Jo, může se to stát. Některé děti se asi pro jídlo nenarodily :-) A dokonce se ti může stát, že bude časem scény i s um a budeš ho muset měnit a tak. Ale jak píšeš, že máš chřipku - není to náhodou proto? Změny na mléce, které jí zrovna teď moc nejede a tak pije jen nezbytné minimum? Protože předtím mi přijde, že ti přibírala moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
14.2.22 18:07

Takže ti přibrala za 2 měsíce skoro 2 kila? To je přeci krásné. Podle jedné kontroly bych hned nezačínala s umělým, jestli tedy nechceš. Mohla být různě najedená nebo nenajedená, vykaděná, nevykaděná a hned ti to třeba 150 gramů udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
14.2.22 18:12

@mokkk nene tohle se deje uz tri tydny marodim teprve dva dny

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 18:14

@klamonožka vykadena byla vcera kadi co tri ctyri dny
Tohle se mi deje uz ale tri tydny prave pred tydnem byla na kontrole po dvou tydnech a nabrala za dva tydny 200g to rikal dr ze je malo ale ze dokrmovat nema a dnesla sme sli na kontrolni vazeni a po tydnu nenabrala ani gram a to uz rekl at dokrmuju
Ted sem z obou prsou odsala dohromady 80ml a vytahla bych vic ale enchci je vyprazdnit uplne
Ale proste nechapu ze nabirala krasne a ted proste najednou nic

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 18:18

Takze holky myslize ze jeste mam vydrzet bez um ju? Jenze ja se bojim ze zas nepribere to asi neni dobry pro to mimco ne?

• Citovat
  • Upravit
6667
14.2.22 18:31
@30simca píše:
Takze holky myslize ze jeste mam vydrzet bez um ju? Jenze ja se bojim ze zas nepribere to asi neni dobry pro to mimco ne?

To záleží na tobě, jestli chceš za to kojení bojovat, nebo ti nevadí mít mimino na UM. Jestli chceš zabojovat, tak zkus, co ti radily nahoře - zkoušet kojit v nejrůznějších pozicích, nějaká jí třeba bude vyhovovat, často dávat sát, případně tu poradkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
14.2.22 18:38

@klamonožka ka kojim nejcastejs v leze to vyhovuje me i ji u ostatniho se mi kroutila casto davam chci to zkusit ale bojim se kdyz jeste tyden budu jen kojit a zas nenabere tak abych ji nak neuskodila
Pritel rika at zkusim ciste jen kojit tyden a uvidi se

• Citovat
  • Upravit
30simca
14.2.22 18:59

@klamonožka ted sem ji vazila na klasicky vaze se sem zvazila sebe a pak sebe sni a odecetl a ukazalo mi to 5,7kg tak nechapu ze u dr ma 5300 a oni nemaji dohitalni ale tu starodavnou ale ze by to byl takovy rozdil je blbost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.22 19:28

Od narození dokrmujeme UM. Žádný problém v tom nevidím. Pokud se mi pustí dostane flašku. Spokojenost je na obou stranách. Co se furt tem um bráníte? :think:

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
14.2.22 19:46

2 kg za dva měsíce je pěkný přírůstek. Že máš takový rozdíl mezi váhou u doktora a doma, je divný. :think: Vážila bych jednou denně doma a zapisovala si to. A taky počůrané pleny. Jakože fakt počůrané, těch má dost? Ty kojené děti přibírají leckdy skokově, tak třeba to bude váš případ. Já bych pro klid v duši pozvala tu laktační, dokrmovala bych tím odsatym mlékem, jestli odsaješ 80, to je dost, já vždy tak akorát zašpinila odsávačku. :lol: Jinak děti umí vysát to mléko rychle, klidně za tři minuty, co potřebují a pak jenom dudají, to jenom k tomu, že hodinové kojení neznamená více mléka. Problém taky může být i jinde, než v nedostatku mléka. A ještě mě napadá, kojíš v noci? Já jsem kdysi četla, že do toho 3. měsíce se to doporučuje, klidně i budit, že pak může klesnout tvorba mléka.

Příspěvek upraven 14.02.22 v 19:47

• Citovat
  • Upravit
K92
2035
14.2.22 19:47
@Anonymní píše:
Od narození dokrmujeme UM. Žádný problém v tom nevidím. Pokud se mi pustí dostane flašku. Spokojenost je na obou stranách. Co se furt tem um bráníte? :think:

Proč anonym? To se za to stydíš? Nebo děláš reklamu na UM? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna