Exekuce 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
10.1.22 18:52
@Burj Chalifa píše:
Mít dvě exekuce, používám antikoncepci :think:

Myslíš že by to mohlo i mě :lol:

Ale exekuce nevznikne jen tak z cista jasna to trvá tak že madam na nějaké dluhy musela z vysoka kakat už nějaký ten rok zpět :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 18:55

Prosím vás, někdy se opravdu divím co z vás lidi vypadne. Já mám exekuce v hodnotě 20k. dohromady, a představte si že jsem to neplatila půl roku a ne řadu let

• Citovat
  • Upravit
2506
10.1.22 19:01
@Anonymní píše:
Prosím vás, někdy se opravdu divím co z vás lidi vypadne. Já mám exekuce v hodnotě 20k. dohromady, a představte si že jsem to neplatila půl roku a ne řadu let

Nechci ti brát iluze, ale jestli máš 20 tis. na jistině tak, reálně jsi někde u 80 tis. Musíš k tomu připočítat náklady nalézacího řízení, náklady oprávněného v exekučním řízení, zákonný úrok z prodlení/smluvní úrok, smluvní pokutu (byla-li sjednána), odměna exekutora.

Záleží jakého druhu pohledávky jsou, zda jsou přednostní či nepřednostní. Jestliže nepřednostní, záleží na výši měsíčního příjmu. Nově si lze zřídit i chráněný účet.

Jakmile začneš pracovat exekutor pošle usnesení o nařízení srážky ze mzdy a v závislosti (jde-li o nepřednostní pohledávky) kdo dřív přijde, ten dřív mele (psala jsi, že jsi nepracovala, takže rozhodnující bude rychlost jednotlivých exekutorů). Jinak máš povinnost se řídit pořadím dle předchozího.

Příspěvek upraven 10.01.22 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 19:03

To vše tam je připočítáne, mam to na papíru přímo od exekutora.

• Citovat
  • Upravit
5925
10.1.22 19:14

To by snad nebylo problém vydělat, to je 1 měsíční plat, netvrď mě že žiješ že vzduchu. Kolik byl původní dluh, že jsi to nechala dojít tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 19:15

Jak jsem si kouká vydělávat těhotná? Cca 5000kc

• Citovat
  • Upravit
36504
@JiříkMazlík píše:
Myslíš že by to mohlo i mě :lol:Ale exekuce nevznikne jen tak z cista jasna to trvá tak že madam na nějaké dluhy musela z vysoka kakat už nějaký ten rok zpět :pocitac:

Jirko, určitě ji používej, jistota je jistota. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mohla

• Citovat
  • Upravit
3598
10.1.22 19:16
@Anonymní píše:

Tak že bys to měla ze3 -4 výplat zaplacené. jestli je to teda skutečně 20 i s náklady exekuce tak mohu říct že jsi byl.ba když jsi tuto částku nechala dojít až sem. Z čeho si žila když si neměla ani třeba 1000 Kč na splacení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.1.22 19:20
@Anonymní píše:

Tak jestli máš tak málo, tak tam prostě zavolej a domluv se na splátkách, to máš a chvíli splacene a je to snazší, než aby otravovali u tebe v práci a strhávali ti to že mzdy. A představ si, i těhotná může pracovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
10.1.22 19:36
@Anonymní píše:

Ale těhotenství není nemoc, ten dluh jsi měla určitě dřív než těhotenství, to ti nemohl třeba vypomoct přítel nebo někdo, sama sis to dítě neudělala a ono trvá dost dlouho než se dluh dostane k exekutorovi.5000 vydělám bez problémů za měsíc na brigádě při rodičáku když na to přijde. A představ si, dokonce jsem pracovala těhotná až do mateřské, to je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.1.22 19:50
@Anonymní píše:

Jako těhotná jsem chodila normálně do práce. Asi sem divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
10.1.22 19:58
@Anonymní píše:
Prosím vás, někdy se opravdu divím co z vás lidi vypadne. Já mám exekuce v hodnotě 20k. dohromady, a představte si že jsem to neplatila půl roku a ne řadu let

Vidíš. Tak jak půjdeš do práce, tak máš do pár měsíců splněno a klid od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel