Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Samozřejmě, že se může exekutor ozvat. Ty exekuce nezmizí.
Příspěvek upraven 10.01.22 v 15:52
No samozřejmě. Předpokládám, že ti to budou strhávat přímo z platu.
No tak samozřejmě. Můžeš se taky ozvat první ty a sjednat si sama splátkový kalendář, pak by ti nemuseli oni nic strhavat z platu. Něco sis myslela, že to jako zmizí?
Neříkám aby zmizeli ale jestli můžou rovnou dvě, účet nemám nemam veden.
Nikdo nechce aby to zmizelo!!! Já jen mám strach aby mi něco zbylo nejsou to velké částky.
Je určitá částka, kterou ti můžou strhává z platu. První jde ta exekuce, kde se přihlásí dřív. Když se doplatí ta, nastoupí další. Doporučuji s druhým exekutorem jednat a platit i tak, jinak ti neskutečně porostou úroky
@Anonymní píše:Účet je jim jedno, nechají to strhávat rovnou zaměstnavatele
@Anonymní píše:
Nejdou zařadit pod Milostive leto? Jestli můžou strhávat dvě naráz záleží na tom, jak jsou ne/přednostní a jak nabyly účinnosti. Ale reálný rozdíl pro dlužníka znamená jen ta ne/prednostnost.
@Aduš8 píše: Účet je jim jedno, nechají to strhávat rovnou zaměstnavateleÚčet má před srazkama z příjmů přednost.
Nazdar
cením, že jdeš ofiko do práce
to každý exekuovaný nedělá…
je to snadné
oficiálně se zaměstnáš
a nemůže jít výkon více exe zaráz
takže nejdřív ti strhnou jednu
a pak druhou
je to otázka pár měsíců, pokud je to tak málo, jak píšeš
exe kalkulačku máš zde
https://www.ekcr.cz/?…
@Anonymní píše:
Ne. Budou se strhávat postupně. Jedna po druhé podle toho, kdy začaly.
@bertoldina myslela jsem to tak, že si cestu najdou i když účet nemá, jakmile pracuje
@Anonymní píše:
Tak jakmile zaměstnavatel odvede zdravotní a sociální tak si tě exekutor hned najde. Pokud to není přednostní exekuce tak ti zůstane i víc než minimální mzda.
Ahoj, můj dotaz je takový že mám 2 exekuce ale nemám žádný příjem, byla jsem těhotná takže jsem nepracovala, teď chci po porodu nastoupít do práce můžou se ty 2 exekuce ozvat a strhávat mi to? Dekuji