Exekuce příbuzných - jak to chodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
23.7.13 19:39

@eumedon To je obnovená diskuze…, myslím, že anonym má už své problémy vyřešené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.7.13 19:40

Jinak děkuji všem za rady… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
23.7.13 20:12

Chci se zeptat. Může exekutor tam, kde nebydlim jen si tam nechávám posílat peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.7.13 09:51

@maminka189
Ahoj, exekutor půjde na místo tvého trvalého pobytu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.7.13 11:00
@maminka189 píše:
Chci se zeptat. Může exekutor tam, kde nebydlim jen si tam nechávám posílat peníze?

Muze te hledat samozrejme i tam. Pokud si tam nechas posilat penize. Pokud se o otm dozvi tak tam prijit muze.NA tohle tu uz bylo hodne diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
24.7.13 11:10
@ivodička
@ivodička píše:
@eumedon To je obnovená diskuze…, myslím, že anonym má už své problémy vyřešené ;)

To je možné. Ale toho tipu může využít nejen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.7.13 19:21

@kattkka Tak už mě tam exekutor našel. Prve mi přišel nedoporučený dopis s tím, že když se do sedmi dnů neozvu tak dojde k zabavování věcí, tak jsem se v limitu ozvala a domluvila to z nějakou paní, protože pan exekutor tam nebyl a dneska mi volali rodiče, že mi od něj přišel další dopis-doporučený a vůbec nevím co to může být, když jsme se domluvili na splátkách :nevim:
Nevíte zda posílá exekutoir oznámění kdy přijede? Může tam zabavovat? Hrozně se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.13 19:31

No bud to stejne.Nebo neco jineho.Ale vzdycky se komunikuje pisemne. ;).Takze i zadost o splatkovy kalendar by mela byt dana pisemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.7.13 19:36

@kattkka Aha tak to jsem v prčicích :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.7.13 19:39

…našim prostě exekutor přišel a odnesl vše, co se mu hodilo. bez ohlášení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.7.13 19:43

@ivodička Tak pak nevím, co by to mohlo být :,( Tohle byl nedoporučený dopis…Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.7.13 19:44

@ivodička I když tam dotyčný nebydlel a neměl tam žádné věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.7.13 23:19

@maminka189 šli tam, kde měl hlášený trvalý pobyt v době uzavření půjčky. bohužel se jednalo o mého bratra, který je hlášen u mých rodičů. Odnesli věci, které byly našich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
30.7.13 00:01

@ivodička To mě mrzí! Ja mám po smrti táty trvale bydliště na úřadě. Dala bych si ho sem, ale majitel to nechce. K rodičům přítele mi jen chodí pošta a tak protože se mi nechce chodit na úřad-oni mi vždy zavolali a odvezou n3bo si pro to vyjímečně jedu…
Jinak do bytu kde sem měla trvale bydliště můžou jít, byt je zatím zapečetěn policii a notářem a ještě tak rok dva zpečetěn bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
30.7.13 10:13

@maminka189 když se bratr dostal do exekuce, tak jsme přemýšleli, zda by pomohlo ho odhlásit a nahlásit na úřad. prý stejně bylo pozdě, stejně by šli do místa, kde měl bydliště v době uzavření půjček…
Když exekutor přišel, tak mu máma říkala, že jsou televize a tak její věci, ale on chtěl vidět důkazy…prý, aby ukázala paragon, kde není jeho jméno…měla ho, televize na tátu byla napsaná na táty jméno, ale bohužel se jmenuje stejně a rodné číslo tam nebylo :(
Jakto, že se nedostaneš do zapečetěného bytu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel