Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli má někdo pozitivní zkušenost s exekucí na člověka jenž má trvalý pobyt na magistrátě a přechodný u přítelkyně? Děkuji.
Ne neotevrela, maleho mám s byvalym, vis on mi lze ale těžko najdu někoho lepsiho.
@misacek00 píše:
Ne neotevrela, maleho mám s byvalym, vis on mi lze ale těžko najdu někoho lepsiho.
Tak a proc nejsi chvili sama?
@misacek00 lepší sama ne
než být za každou cenu s někym takhle právě toho lepšího ani nenajdeš ![]()
@misacek00 píše:
tak hlavně že pod deníčkem, kde zakladatelka psala, že přítel šel za prací aby se měli dobře ale vidí se jen jednou do měsíce, protože se odstěhoval na druhý konec republiky si kritizovala-že s takovým chlapem by si ty být nemohla. a co máš ty? sice ho možná vidíš denně, ale pak tu vypisuješ, jakej je to zmetek
@misacek00 píše:
Proč myslíš?
asi hledáš podobný typy furt.. Snaž se víc kvůli malýmu ![]()
@blecha72 píše:
Mišáček stále čeká na méďovy miliony
Ano pro mě je priorita ze se budem mít dobre i když asi budu muset snášet ty lži.
Lepšího chlapa nenajdu, on sice lze, ale na druhou stranu je pracovity, sikovny, hodny, miluje mě i maleho, proste nemohu mít vsechno.