Exekuce u Vodafone a převod čísla k O2
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To číslo bude „použitelné“ nějakou dobu, ale ne „třeba 3 roky“. Pravděpodobně pak „umře“ a po další době bude nabídnuto dalšímu zájemci. Takže záleží, jak bude vše dlouho trvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ivan PPZ píše:
To číslo bude „použitelné“ nějakou dobu, ale ne „třeba 3 roky“. Pravděpodobně pak „umře“ a po další době bude nabídnuto dalšímu zájemci. Takže záleží, jak bude vše dlouho trvat.
no už je mrtvé ale v oběhu by asi být nemělo…ale o to nejde…jde mi o to zda povolí převod dřív než dostanu z přítele peníze…nebo zda dostanu z něj peníze…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
no už je mrtvé ale v oběhu by asi být nemělo…ale o to nejde…jde mi o to zda povolí převod dřív než dostanu z přítele peníze…nebo zda dostanu z něj peníze…
Nedovoli prevod, pokud je na nem dluh a nezajima je, ze ho pouzival a
neplatil vas pritel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A jestli přítel dlužil i někomu dalšímu tak ti na to číslo můžou volat i ostatní co po něm chtějí peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kontakty jsou na simce a v telefonu, na telefonnim cisle neni ulozeno nic, je to jen cislo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle mého musíš dluh zaplatit. Ty jako oficiální majitelka čísla Až bude zaplaceno, můžeš si s číslem
disponovat dle uvážení.
Expartner se k tomu nepostavil zrovna fešácky, ale je otázka, jaké máš
důkazy, že číslem dobrovolně disponoval a neplatil. A jestli ti nějaké
šarvátky na fcb či kde stojí za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jim je asi jedno, jestli vy dostanete jaké svoje
peníze.
Jim jde o to aby oni dostali svoje peníze podle smlouvy,
kterou jste s nimi uzavřela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No jo, na FB se toho dá napsat…Tak proč toho nevyužít, že
To by bylo asi to poslední, co by mi blesklo
hlavou, pošpinit někoho, ale úplně nejdřív bych se snažila dát věci do
pořádku a snažit se poplatit co máš. Expřítel je debil, už tím, jak se
zachoval, takže bych asi nepočítala, že od něj něco dostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Autosedačky 2 děti 2 r od sebe
- Ve 2 letech dítě v noci nevydrží v posteli a přechází k rodičům
- Kočárky co obsahuje 2v1 a 3v1?
- Desetimístné telefoní číslo
- 2 děti, srovná se to?
- Zamklý potrat, pozitivní těhotenský test po 2 měsících
- Matematika 2. stupeň ZŠ
Prosím raději anonymně…
pracuje tu někdo u operátora nebo poradí?
Bylo na mě vedeno číslo u vodafone na paušál, ten jsem řádně platila. Pak jsem měla možnost výhodnějšího tarifu z práce od soukromého poskytovatele a tarif nešel zrušit, ale byl výhodný a tak jsem ho dala příteli. Rozešli jsme se a on ho přestal platit. Nebylo to placeno půl roku!!! takže bohužel já jsem se to dozvěděla až tedka když mě prý po 2 měsících sehnala nějaká inkasní agentura.
To číslo bych chtěla zpět, protože mi zrušili ten firemní tarif(nebo zhoršili podmínky abych byla přesná) a ráda bych si vzala to staré číslo i kvuli informacím a kontaktum co na něm byli.
Mám možnost si levného paušálu od O2 a chtěla bych si právě převést to číslo na kterým je bohužel dluh. S přítelem jsme to začala řešit, ale dělá mrtvého brouka, tak jsem mu napsala, že jestli mi nepošle peníze do konce týdne tak napíšu všem známejm na jeho facebooku a zveřejním to tak uvidíme.
Zajímá mě ale když to číslo u vodafone má dluh a je vlastně komplet vypnuté (že se na něj nikdo ani nedovolá) tak zda mě vodafone pustí nebo mě to číslo uvolní až bude dluh kompletně doplacen?
Děkuji