Existuje něco na spánek?

8698
29.1.13 17:46

Existuje neco na spánek?

Ahoj maminky jdu si k Vám pro radu :roll: :roll:
Mam skoro 7m holku, a už je to týden co proste nespí :zed: :zed:
Ona usne kolem 21hod a vstava o pul noci a knučí, :pocitac: dam jí dudlik nebo napít čaje a usne zas jen na pul hodku, a zas dokola, :zed: nevím co dal,
UJž sem skoušela prášky na spaní a nic, i čaj medunkovej a nic, už si nevím rady, :roll: :roll: A zas cez noc jí davam je čajík a ráno je prochcana, nebo vyžaduje jen čaj, mlíko davam kolem 5hod ráno (NEKOJÍM)
Dr. rekla že je hyperaktívna a že se nemusíme vyspat do 3let :zed: :zed: tak stym mne nepotešila :,( už si nevím rady opravdu..
Co stým? ja už nevím co zmenit aby to pomohlo, ješte pripomenu že se to zmenilo když se menil zimnej čas :evil:
Všem Dekuju a predem Vás prosím že nevhodne narážky sem nepíšte :srdce: :srdce: :srdce: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.1.13 17:50

Prášky na spaní pro mimino? Tak nic víc už asi neexistuje :roll: V tomhle věku bych to tipla na zoubky.. Nemusí být vidět, ale můžou jí tam už tlačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
29.1.13 17:51

A na estivilla nemáš sílu? je to metoda kontrolovaného pláče s tím, že k dítěti chodíš (vstáváš) v pevně daných prodlužujících se intervalech. mě něco podobného dělala dcera cca v 5,5 měsících a toto zabralo. doporučuji knížku Dětská nespavost od dr. Estivilla, tam je to krásně popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.1.13 17:51

A nebudou to zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
29.1.13 17:52

Hmmmm, zuby jsou další možnost :think: tak pak máznout do pusy Calgel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.13 17:53
@nozu píše:
A na estivilla nemáš sílu? je to metoda kontrolovaného pláče s tím, že k dítěti chodíš (vstáváš) v pevně daných prodlužujících se intervalech. mě něco podobného dělala dcera cca v 5,5 měsících a toto zabralo. doporučuji knížku Dětská nespavost od dr. Estivilla, tam je to krásně popsané.

Mrknu v kníhkupectve zítra jedu do mesta, :kytka: :kytka: no ona mne usína kolem 18hod na hodku i to by sem chtela zmenit pak večer usína težko, :roll: tu metodu neznam tak to vyskoušíme, ale všude jinde jen ne doma mala spíí-u mamky, na dovolene, u tchýni, jen doma ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.13 17:54

Holky zuby to nejsou už mame 2 zuby venku natíram i preventívne a stejne nebude ticho, ona nerve jen knučí a mluví, a pak se otočí na bricho a začne rvat :pocitac: :pocitac:
a prášky na spaní sem myslela Homeopatika takže sou i pro deti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.13 17:55
@gabriela82 píše:
Prášky na spaní pro mimino? Tak nic víc už asi neexistuje :roll: V tomhle věku bych to tipla na zoubky.. Nemusí být vidět, ale můžou jí tam už tlačit..

homeopatika sou jen nam stejne nepomohly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
29.1.13 17:57

@Hana89 a neruší ji doma něco? spí s vámi nebo sama v pokojíčku? zkusila bych i přestěhování do samostatné místnosti. my jsme takhle budili starší cca v 11 měsících, když jsme lezli do postele a šustily peřiny. on se jim od určitého věku mění spánek a je lehčí. no a jinak určitě spi každou volnou chvilku s malou. já to frajerka kdysi nedělala a pak jsem dítě únavou málem upustila :-(
no a nebo přestěhuj dítě k babičce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.1.13 18:02

Zkusila bych přeskládat místnost, možná místo kde má malá postýlku není vhodná zona pro spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.13 18:19

Spí snama v pokoji, v pokoju jde telka amay do 21-22 hod ale to je nekdy vzhuru, a když spí tak my jedem koukat do obyvaku, :think: :think:
Jj ted práve mame chripku ja i mala a mamka včera spala u mne aby uverila že Terezka(moje dcerka) opravdu doma nespí, a mamka kní vstavala od pul noci co pul hodka, :roll: :roll: a dnes už u nas spat nechce :lol: chtela si jí dnes vzít kní spát ale je to zbytečne jedna noc mne nepomuže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.13 18:21
@Gabulle píše:
Zkusila bych přeskládat místnost, možná místo kde má malá postýlku není vhodná zona pro spaní

Moc se nedá co preskládat mame velikou vstavanou skrín a neni tam možnost prestavby :think: a jak mala nespala když mnela 4mesíce a tak dal tak sme tu vstavanou skrín presouvaly na druhou stranu, hezky sme si jí zkazily :cert: :cert: a postylka je pri mojí hlave a stejne to nepomuže, :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
29.1.13 18:32

Ahoj já mám teď to samé taky máme 7 měsíců nebrečí jenom kňourá tak často jak u tebe ne ale stávám tak čtyřikrát, pětkrát. U nás to možná budou zuby ještě žádný nemáme. Úžasný když si ve tři pustí kolotoč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.1.13 18:51

Nepotěším, soucítím. Mám syna 13 měsíců a na dnešek jsme byli vzhůru od 23:30 do 3… Ale u něj to má na 100% spojitost s růstem zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
29.1.13 18:53

@Hana89 není jí třeba horko nebo zima?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat