Nespí přes den v postýlce

213
23.1.13 13:37

AHoj,

chci se spise zeptat jak to pres den mate se spanim. Male je 10 mes. Drive bez problemu pres den spala v postylce, ale od te doby, co jsme ji naucili spat samotnou v postylce v noci, tak tam pres den nechce vubec byt, kdyz ji tam dam tak si okamzite zacne stoupat ( a to i ve fazi, kdy se sotva drzi na nohou a je hodne unavena) a rve a rve, tak parkrat jsem ji tam zkusila nechat, ale dlouho jsem to nevydrzela a vyndala jsem ji a dala k nam do obyvaku na luzko a ona tam usnula nebo s ni jedu s kocarkem ven, tam taky spi, ale problem je v tom, ze pak doma vubec nemam cas nic udelat, kdyz spi v obyvaku, tak to musim byt potichu. Nemate to tak nektera? a pokud ano, povedlo se Vam to nejak vyresit? Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
23.1.13 13:40

Malá spala cca do roka doma v pohodě. Pak se něco stalo a i když usla, nikdy nespala víc jak 20 minut :roll: Zkoušela jsem všechno, dávat spát jednou denně, dvakrát, zimu, teplo… Tak jsem s ní chodila ven, to byla schopná spát i hodinu a půl. Ale jak píšeš, člověk pak nemá za celej den ani 5 minut pro sebe :? Nakonec mě napadlo dávat ji na balkon. Než zapnu fusak, je tuhá. Párkrát povozim a mám klídek :pankac: A můžu doma klidně dělat kravál, neslyší to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.1.13 13:40

A co ji nechat at usne v obyvaku a pak prenest do postylky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.1.13 13:41

Ano taky to tak s jedním mám, nám pomohlo vyndat z kočárku zavinovačku, když vim že bude spinkat dám ho do ní a houpu ho v náručí nebo ho dám s tím do houpačky, když mám čas jdu si s ním lehnout. S kočárkem chodím před obědem, ale po obědě mi ještě tak na hodinku až hodinku a půl spinkaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.1.13 13:41

Dcera spí v naší velké posteli v ložnici a když spí, tak jsme ticho, abychom jí nevzbudili. Mně to nevadí - jsem na pc a přítelovi taky ne - jde se natáhnout. To, co potřebuji doma udělat zvládám, když je dítě vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 13:42
@EliskaV píše:
AHoj,chci se spise zeptat jak to pres den mate se spanim. Male je 10 mes. Drive bez problemu pres den spala v postylce, ale od te doby, co jsme ji naucili spat samotnou v postylce v noci, tak tam pres den nechce vubec byt, kdyz ji tam dam tak si okamzite zacne stoupat ( a to i ve fazi, kdy se sotva drzi na nohou a je hodne unavena) a rve a rve, tak parkrat jsem ji tam zkusila nechat, ale dlouho jsem to nevydrzela a vyndala jsem ji a dala k nam do obyvaku na luzko a ona tam usnula nebo s ni jedu s kocarkem ven, tam taky spi, ale problem je v tom, ze pak doma vubec nemam cas nic udelat, kdyz spi v obyvaku, tak to musim byt potichu. Nemate to tak nektera? a pokud ano, povedlo se Vam to nejak vyresit? Diky za rady.
tak stímhle jsem se nikdy neštvala… myslím tím že malá taky nechtěla spát a udělal jsem to takhle že jsem ji do té postýlky prostě dala zavřela dveře a nevšímala jsem si jí..Je sice pravda že to trvalo týden ale stálo to zato
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.1.13 13:45

Pokud jí nechceš učit nové usínání, tak jí nech zaspat, a pak jí přenes do postýlky, ne? :nevim: My to tak praktikujeme. Dokonce se nechá přenést i z auta skrz výtah až do postýlky spící. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
23.1.13 13:46

Taky mi přes den nespí v postýlce, takže buď ho uložím do ohrádky v obýváku nebo do naší postele v ložnici. Naštěstí jsme ho do malička nenechávali v naprostém tichu, takže když spí, klidně můžu uklízet nádobí, vysát… on spí jako dudek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.1.13 13:51

@Gabulle tak to se ti klidně ještě může změnit (nechci strašit) ;) Malá byla odmalička taky zvyklá spát v kraválu, klidně v obýváku s televizí. Když jsem přišla zvenku, v pohodě dospávala v kočárku doma a nic jí nevzbudilo. Ale jak jsou starší, už nespí tak tvrdě a člověk pomalu ani nemůže spláchnout záchod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
23.1.13 14:00

@petrul
Tak stejně mi spí jen hoďku denně, nebo 2× po dvaceti minutách, takže v tom pak nebude extra rozdíl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kombausa
23.1.13 14:05

@EliskaV píše:
AHoj,chci se spise zeptat jak to pres den mate se spanim. Male je 10 mes. Drive bez problemu pres den spala v postylce, ale od te doby, co jsme ji naucili spat samotnou v postylce v noci, tak tam pres den nechce vubec byt, kdyz ji tam dam tak si okamzite zacne stoupat ( a to i ve fazi, kdy se sotva drzi na nohou a je hodne unavena) a rve a rve, tak parkrat jsem ji tam zkusila nechat, ale dlouho jsem to nevydrzela a vyndala jsem ji a dala k nam do obyvaku na luzko a ona tam usnula nebo s ni jedu s kocarkem ven, tam taky spi, ale problem je v tom, ze pak doma vubec nemam cas nic udelat, kdyz spi v obyvaku, tak to musim byt potichu. Nemate to tak nektera? a pokud ano, povedlo se Vam to nejak vyresit? Diky za rady.

Mám 14 měsíční holčičku a přes den nespala nikdy v postýlce, jen v kočárku. I teď jezdíme každý den kolem poledne za každého počasí na cca hodinovou vycházku. Mě to vyhovuje, projdu se a zároveň vyvenčím naše 3 bafany. Když dorazíme domů, zaparkuju ji s kočárkem ve verandě - je tam chladno a vím, že bude ještě tak 1-2 hod spát. Tak mám čas na vaření, úklid, PC či jen relaxovat. Spoléhám, že ji to vydrží a bude takhle spát i nadále - výhoda výletů či různých akcí, když mi usne v kočárku a nebude vyhledávat postýlku. V noci samozřejme spí bez problémů ve své postýlce.

• Citovat
  • Upravit
213
23.1.13 14:05

No ji prave, kdyz byla mala hluk nevadil, ale ted, kdyz uz je starsi tak ji to vadi. A jak jste psaly prenest, tak to jsem taky zkousela, ale skoro vzdycky se vzbudi a pak uz nechce spat. :-( a ve stojicim kocarku nikdy nespala, je teda pravda, ze jsem to uz tak 3 mesice nezkousela :-( ja se bojim ji nechat v nasi velke posteli a zavrit dvere (abych mohla vedle neco delat), ona je hrozne akcni a je schopna se vzbudit a zacit rovnou po posteli radit, sice uz z ni umi slezat, ale i tak. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
23.1.13 14:20

Máme to stejně. od malička dcera spí přes den jen v kočárku. když ji zkusíme dát do postýlky, jen usedavě pláče. už to neřešíme, v době spaní naložíme do kočárku a uspíme ji na terase.
v noci se spaním v postýlce nemá problém, dokonce když je unavená, sama na postýlku ukazuje a říká hají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.1.13 14:38

Taky mi malá přes den v postýlce nespí, už to neřeším.. spí jen na mém klíně takže neudělám nic ale přes noc mi to vynahradí a spí sama celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
23.1.13 14:42

Ahoj :mavam:,

malá spala v postýlce i přes den donedávna (taky jsem se bála, že se po probuzení neozve a rovnou sletí z postele, kdybych ji nechala v naší), a byl to boj pořád, nezvykla si nikdy usnout sama.
Takže jsem u ní stála a hladila ji, dá se říct, že jsem ji „udržovala“ vleže (na břichu), dokud nevytuhla. Nevýhoda byla, že uspávání trvalo i kolem půl hodiny, a její spaní v postýlce taky :roll:

ale od 1 roku už nechávám ve velké posteli, slézt umí, ale ona stejně sedí nahoře a čeká, až přijdu :D (spaní se zlepšilo, dá i 1,5hod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí