Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mě kluk spal do 2,5 jen v kočáře na balkoně.
Usínáí v obýváku by mi nevadilo. Bud bych dělala něco jinde v bytě nebo bych prostě nedělala nic užitečnéhu, jen četla, krafala na emiminu a pila kafe.
Dělat něco v domácnosti se dá i s dítětem. ![]()
Vsem moc dekuji za rady. TO je vtipny Jani i ty
DOcela me prekvapilo, ze pises, ze ceka nez prijdes.
No kdyz chci vysat nebo myt nadobi a tak to ji vsechno rusi
a kdyz je vzhuru, tak me to vetsinou nenecha delat ![]()
@EliskaV píše:
No kdyz chci vysat nebo myt nadobi a tak to ji vsechno rusia kdyz je vzhuru, tak me to vetsinou nenecha delat
tak jí zapoj, luxavat může s tebou. Zbytek bytu vyluxuješ při spaní, i největší obývák snad musí být za 5 min hotový, ne? A při mytí nádobí třeba sedět na lince vedle tebe.
NO s tim mytim, to by asi skoncila za chvili na placku pod linkou ona nevydrzi sedet jen tak a koukat
s tim luxovanim to bych mohla zkusit ji dat neco s cim by si vystacila treba nejakou nasadu
to je dobry napad
Tak to já jsem byla asi ras ale malého jsem dala cca v roce do postýlky a nechala ho tam tak dlouho dokud se neubrečel
vždy to trvalo třeba i necelou hodinku ale takto jsem to udělala 4× a malej si zvykl
ted padne 1h podle toho jak ráno brzo stává a šup do postýlky a chrupkáme cca 2-3.5hodinky
ale máme i dny kdy tam může být třeba i 2hodiny a neusne
)))) tak to vzdám a nespíme vůbec. je nám 1 rok a 3 měsíce.
No ja jsem to tak vyresila s nocnim spanim, protoze drive jsme ji museli hladit, pak pockat az usne u nas a presunout ji a pak i to prestalo fungovat, tak jsme hold pristoupili k tomu, ze jsme ji ulozili a uz tam nesli, trvalo to asi tyden a zafungovalo to, postupne se to kazdy den zlepsovalo, ale proste pres ten den mi prijde, ze i vice rve a vydrzi to dele a na tu noc tak nejak mene kricela.
@EliskaV určitě to s tim kočárkem vyzkoušej
Malá se venku taky vzbudila, kdykoliv jsem zastavila. Ale když usne jen u mírnýho popojíždění, tak jí to vůbec nevadí. A za zkoušku nic nedáš ![]()