Existuje spokojené manželství s nevěrou?

Anonymní
9.11.24 21:29

Existuje spokojené manželství s nevěrou

Dnes jsme měly s kamarádkami babinec. Všechny jsme vdané nebo ve vztahu, většina máme ještě malé děti do 6 let, dvě mají děti do 15 let.
Tak jsme se nějak shodli, že v každém vztahu je něco, někdo se hada kvůli dětem, někdo kvůli práci a kvůli penězům, a jak jsme se, tak bavily, že jsme se dostali na diskuzi o milencich, každá má trochu jiné zkušenosti někdo byl nevěrný, někdo byl podváděn a někdo jsme zažili obojí.
Můj názor je, že je to tenký led, že člověk v podstatě zasahuje do rodiny své a nejspíš do cizí. Co jsme se shodly všechny, tak na tom, že pokud milenec, tak ženatý, aby nedělal problémy a nechtěl se k nám stěhovat. Někdo argumentoval, co jeho žena? No obecně došlo na to, že většina jeho ženu neřeší, protože jí nikdo chlapa brát nechce… Že jde jen o sex… Já teď nad tím přemýšlím, jestli to vůbec jde. Já jsem ženatého milence měla, bylo mi 20 a chtěl mi dělat dítě, ukončila jsem to já.. Dneska si nejsem jistá několika věcmi, že jsem toho schopná… Morální zábrany a strach z rozpadu rodiny. Za další, kde bych asi takového milence jako hledala? Z netu nechci už nikoho ani vidět a za další já cizího chlapa vídám velmi zřídka a kamaráda žádného použitelného nemám a ani bych do nikoho známého nešla… Kde jako baby klofnou chlapa, když dělají buď v ženským kolektivu nebo práce na HO? A já po takovém víc jak desetiletí s manželem ani žádného chlapa oslovit neumím, spíš jsem zvědavá.
Jediný, co by mě na tom lákalo, to vzrušení z neznámého a taky motýly v břiše z toho vábení a adrenalin, že to praskne. Jinak já nemám s manželem problém, ani v komunikaci, sexu, prostě jen jsme spolu už dlouho, známe se dobře a jsme víc, jak kamarádi. Je to jen teoretická diskuze, protože jsme to dnes s holkama probíraly asi 3 hod a mě to leží v hlavě. Ženy je to fakt zase ten oheň, když si najdete někoho novyho? Jako by to bylo poprve? Jak s ním komunikujete? Nějaký šifry, aby to neprasklo u něj ani u Vás? Jo a kde jste ho našli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27636
9.11.24 21:42

Divná společnost, když jste všechny nevěrný nebo podváděný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.24 21:45

@ka2ka neříkám, že teď, že jsme to zažili v předchozích vztazích, většinou, i když Martina manželovi odpustila nevěru. Já jsem třeba byla nevěrná ve 20. Ne teď. Je nám najednou o 15 let víc, většina z nás je vdaná víc, jak deset let, tak přemýšlíme, jak to dnes chodí a jak si ženský hledají milence…

• Citovat
  • Upravit
9994
9.11.24 22:02

Spokojené manželství s nevěrou? Tak to si upřímně po krásných 30 letech manželství bez nevěry neumím představit. To jako jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.24 22:11

@Paoloska to já nevím, prý jsou takové páry. Užijí si nové zážitky a domů se vrátí po upuštění páry… Ovšem může to prasknout a otázka jestli za 20 min štěstí, stojí manželství.

• Citovat
  • Upravit
27636
9.11.24 23:44

Nechápu chceš si hledat milence že se ptáš kde se hledá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
9.11.24 23:52

Co je to s vámi?
Pokud vám nevyhovuje monogamni vztah, tak se domluvte na otevřeném vztahu a buďte fér.
A ne, to, o čem ovšem, neni aspoň v mě bubline normální.

• Citovat
  • Upravit
5098
9.11.24 23:57

Problem je, ze ja k sexu potrebuju vztah, charismatickeho muze, takze by u me nebyl mozny sex bez citu. A myslim, ze vetsina zenskych to ma stejne. To se pak dostavas na tenky led, ktery ohrozi rodinu vic, nez kdyz jde „jen o sex“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.11.24 09:10

Spokojených manželství s nevěrou je spousta - tam, kde umí nevěrník nevěru utajit, nebo kde druhá strana záměrně nepátrá. A, možná se na na mě budou holky tady zlobit, většinou v tom umí lépe chodit muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
10.11.24 09:14

Když má někdo spokojené manželství, nemusí podvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
10.11.24 09:17

Ano. Znám spokojené páry ve volnějších vztazích. Chtějí spolu už „dožít“. Muž je spokojen, že má uvařeno a uklizeno, žena je finančně zajištěna a nemusí se starat o auto a řemeslníky. Každý má svoje bokovky, ale doma je doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
10.11.24 09:34
@Annonymní_007 píše: Více

To mi připadá v pohodě, když jsou na tom OBA domluvení a se situací spokojení.
Z čeho se mi dělá zle, jsou jakékoliv formy podvodu, kdy jeden podvádí (a tají to před druhym) nebo situace, kdy se jeden rozhodne, ze on má volný vztah, ale ten druhý bude hezky čekat, co na něj zbyde.
A zakladatelka, které se zapaluji lýtka, patří do 1.skupiny.
Sakra, pokud se rozhodnu, jít do monogamniho vztahu, jsou tam přínosy (bezpecnost, jistota, pro nekoho finanční zázemí, klidně prostředí pro vychování deti, u spousty lidi i laska), ale něco me to stojí (možnost sexu s jinými, cerstve zamilovani). Nelze si ze všeho chtějí vzít jen to dobré a negativa ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.24 09:48

Myslím si, že tohle má každý úplně jinak, zalezi, co pro nej znamená manželství, co partner, co sex..

Já sexu mimo partnerství nejsem schopná, nedokážu si to ani představit, pokud bych ve vztahu nebyla z donucení. Sex je pro mě vyjádření důvěry, intimity a hloubky vztahu. A klidně to muze být i rychlovka bez citu jen kvůli vzrušení, ale potrebuju to dělat s partnerem, kterému věřím. Ani bych si to s někým cizím tak neužila.

Někdo je ale v manželství protože peníze, závazky, děti.. vztah už je tak nějak o ničem, a sex pro někoho je hlavne jen fyzická potřeba, potom si dokážu představit tyhle lidi, že se domluví na milencich, nebo ti dělají tajně a nic moc si z toho nedělají.

Ale neměli by si to vzájemně vnucovat, ani kamarádky mezi sebou ani by se asi neměli dávat dva takhle rozdílné lidé dohromady, protože co je pohoda pro jednoho, je utrpení pro druhého,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.24 09:56

Můj osobní názor je, že pokud člověk používá ochranu, neudrzuje paralelní vztah, jde pouze o sex, tak proč ne…
Ne vždy jde s dlouhodobým partnerem mluvit o tom, že by člověk chtěl zažít něco, co se v partnerství zažít nedá a nebo dá, ale musí s tím souhlasit oba. Člověk přece neublíží někomu tím, že o něčem neví. Osobně kdybych se k tomu rozhodla, nebudu partnerovi nic říkat a tomu, co bych ho využila na sex řeknu, že jsem ve vztahu spokojená, jen chci dobrodružství a jestli je s tím ok, můžeme mít sex, jestli očekává vztah, tak ten nebude…

• Citovat
  • Upravit
13176
10.11.24 10:04
@Anonymní píše: Více

Jdu dočíst, ale odpověď na název diskuse -existuje, mají ho Klopotkovi. Dost často to tu líčí i s detaily, které by si některý čtenář i rád odpustil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí