Existují jednorázové slipy?

43035
19.7.12 14:36

Existují jednorázové slipy?

Ne treningové kalhotky, které jsou prý tlusté, jako plenka. Máme problém jen s hovínkem, kazdý den máchám pokaděné slipy a na výletech ci dovolených je to opravdu chutovka. chtela bych to proste zahodit.

nechci davat plenky, aby mi do nich nezacal jeste nakonec znova curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
19.7.12 14:39

Tak s těmi jsem se nesetkala. CO nakoupit slipy u Vietnamců, balení po třech až pěti koupíš do padeáti korun, že by ti pak na výletě nemuselo být líto je vyhodit, doma holt dál máchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Nějakou tenkou inkontinenční pomůcku pro dospělé? dospělá velikost mu bude přes celé slipy, ne? Ale jen mě to tak napadlo, živě jsem to nikdy neviděla, tak nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

O nicem takovem nevim, ale ja to vyresila tak, ze jsem nakoupila levne slipky u vetvi a normalne vyhazuju, jedny vyjdou asi na 5kč :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19976
19.7.12 15:06

A co dát do slipů separačku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.7.12 15:46

No ale pokud je to taková chuťovka, tak kdyby to bylo jako jednorázové kalhotky, tak se to minimálně probarví krz, ta netkaná cosi, z čeho je to vyrobené, mi přijde dost tenká.
Dala bych normálně tréninkovou plínu, ony nejsou všechny tak savé a tlusté, některé jsou fakt jen na takové učurnutí. Tuším huggies by měli být tenké, snad i obrázkové, dělají se dokonce i dlouhé kalhoty, které tu plínku mají schovanou, ale to je hlavně pro děti, které jsou starší a nechtějí, aby se někdo dozvěděl, že mají na noc ještě plínu.
Jinak pokud nedáváte, tak doporučuju od Swissu Laktobacílky, jsou po nich pěkný pevný hovínka tak akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.7.12 16:53
@tweetydee píše:
A co dát do slipů separačku? :think:

zkouseli jsme, nedrzi tam, kdyz se pred vykakanim sam xkrat vycura, je to dost tezke udrzet na miste. kdyz se nahoidou udrzi, tak funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.7.12 16:55

U vietnamsu jsou fakt slipy za 5 kc? tak levne uz na nej ani plenu nesezenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
19.7.12 17:22

Ahoj Pudlo,
U nás je taky obchod, kde seženeš spodní prádlo pro děti za 5 - 10 Kč, podle velikosti a druhu. Píší stoprocentní bavlna, ale podle omakání tomu moc nevěřím. Nebo není na té úrovni, jako česká bavlna. Ani na té úrovni, na jaké jsou třeba věci z Tesca(taky nejsou českého původu, že :mrgreen: ) Původ toho prádla nevím. Každopádně to nedrží tvar a po několika vyprání se to srazí nebo roztáhne tak, že to můžu rovnou zahodit..
My tyto problémy nemáme, jen reaguju, že u nás ty obchody taky jsou, ale u vás neporadím..
Je to prostě hrabárna, nový textil, ale nějakého „čínského původu“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
19.7.12 17:23

Ale u normálních „lepších“ vietnamců slipy 5 Kč určitě nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.7.12 19:57

Budu je muset navstivit. vlastne jsem si uz rikala, ze nakoupim nejake pouzite na aukru nebo mmb, ale to bych se s postovnym do 5 kc vesla fakt tezko. jestli se po vyprani rozpadnou mi muze byt sumak, kdyz to hodlam hazet do kose - jen se bojim, aby mi to moje sporiva povaha dovolila, bojim se, abych si je stejne netahala pokadene v sacku dom a nevyhazovala az po vyprani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí