Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ne treningové kalhotky, které jsou prý tlusté, jako plenka. Máme problém jen s hovínkem, kazdý den máchám pokaděné slipy a na výletech ci dovolených je to opravdu chutovka. chtela bych to proste zahodit.
nechci davat plenky, aby mi do nich nezacal jeste nakonec znova curat.
Tak s těmi jsem se nesetkala. CO nakoupit slipy u Vietnamců, balení po třech až pěti koupíš do padeáti korun, že by ti pak na výletě nemuselo být líto je vyhodit, doma holt dál máchat.
Nějakou tenkou inkontinenční pomůcku pro dospělé? dospělá velikost mu bude přes celé slipy, ne? Ale jen mě to tak napadlo, živě jsem to nikdy neviděla, tak nevím ![]()
O nicem takovem nevim, ale ja to vyresila tak, ze jsem nakoupila levne slipky u vetvi a normalne vyhazuju, jedny vyjdou asi na 5kč ![]()
No ale pokud je to taková chuťovka, tak kdyby to bylo jako jednorázové kalhotky, tak se to minimálně probarví krz, ta netkaná cosi, z čeho je to vyrobené, mi přijde dost tenká.
Dala bych normálně tréninkovou plínu, ony nejsou všechny tak savé a tlusté, některé jsou fakt jen na takové učurnutí. Tuším huggies by měli být tenké, snad i obrázkové, dělají se dokonce i dlouhé kalhoty, které tu plínku mají schovanou, ale to je hlavně pro děti, které jsou starší a nechtějí, aby se někdo dozvěděl, že mají na noc ještě plínu.
Jinak pokud nedáváte, tak doporučuju od Swissu Laktobacílky, jsou po nich pěkný pevný hovínka tak akorát ![]()
@tweetydee píše:
A co dát do slipů separačku?
zkouseli jsme, nedrzi tam, kdyz se pred vykakanim sam xkrat vycura, je to dost tezke udrzet na miste. kdyz se nahoidou udrzi, tak funguje
U vietnamsu jsou fakt slipy za 5 kc? tak levne uz na nej ani plenu nesezenu.
Ahoj Pudlo,
U nás je taky obchod, kde seženeš spodní prádlo pro děti za 5 - 10 Kč, podle velikosti a druhu. Píší stoprocentní bavlna, ale podle omakání tomu moc nevěřím. Nebo není na té úrovni, jako česká bavlna. Ani na té úrovni, na jaké jsou třeba věci z Tesca(taky nejsou českého původu, že
) Původ toho prádla nevím. Každopádně to nedrží tvar a po několika vyprání se to srazí nebo roztáhne tak, že to můžu rovnou zahodit..
My tyto problémy nemáme, jen reaguju, že u nás ty obchody taky jsou, ale u vás neporadím..
Je to prostě hrabárna, nový textil, ale nějakého „čínského původu“..
Ale u normálních „lepších“ vietnamců slipy 5 Kč určitě nestojí.
Budu je muset navstivit. vlastne jsem si uz rikala, ze nakoupim nejake pouzite na aukru nebo mmb, ale to bych se s postovnym do 5 kc vesla fakt tezko. jestli se po vyprani rozpadnou mi muze byt sumak, kdyz to hodlam hazet do kose - jen se bojim, aby mi to moje sporiva povaha dovolila, bojim se, abych si je stejne netahala pokadene v sacku dom a nevyhazovala az po vyprani ![]()