Rada v látkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Omálka
17.7.12 08:42

Rada v látkování

Ahoj holky, které látkujete. :mavam: Moc prosím o radu, já bychch těla začít látkovat, ale nevím jaké jsou nejlepší. Malý je v jednorázovkách trošičku opruzelý, tak mám strach abych si látkovýma nenaběhla. :oops: Děkuji za vaše rady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
17.7.12 08:50

Přijď na Nové látkující maminky sem:-) Tam je nás látkujících víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
17.7.12 08:53

@Brokianaa už jsem tam vlezla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
17.7.12 08:57

Jen přidám maličký příspěvek - moje malá byla taky v papírovkách opruzená(vyzkoušela jsem kdeco, včetně pampers)… pomohly až látkové plínky :mrgreen:, vůbec to není tak, že když se dají látkové, tak se dítě zapruzuje ještě více, naopak!!! Ale typ ti neporadím, používala jsem totiž po synovi 16let staré klasické čtvercovky :lol: ještě stará dobrá kvalita, která se jen tak nerozsype po pár vypráních ;) Ale holky ti určitě poradí modernější plínky :palec: pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.7.12 09:02

@3HE Jj,stará dobrá kvalita :palec: Já marně sháněla staré látkovky, ale nesehnala :,( Ale prý kvalitně jsou podobné Kikko lux a Libštátské pleny extra kvalita. Já mám ty Kikka a celkem dobré - akorát je zatím motám jen na draka a dovnitř dávám staré hnusné nekvalitní… Ale na pohled vypadají hezky - hlavě jak se operou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.7.12 09:06

Tak uplně na první zkoušku, bych asi zkusila ty klasické čtverce…které zrejmě na ublinkávání, otírání kde čeho doma snad máš. Stačí pořídit jedny svrchní PULky nebo vlnáčky (na první dobou bych zkusila PULky, není s nimi žádná práce). A uvidíš :nevim: Když pokus dobře dopadne, tak pak bych řešila nějaké fešnější plínky, které ti holky v látkujících maminkách určitě rády poradí :pankac:
U nás jedou čtverce pořád a stále nám zatím stačí. Ještě máme AIO plenky od baba boo. Početně mám 12ks bambusových látkových čtverců, které mám „zvětšené“ na objemu s takovými malými ručníky z IKEA, na tom separační plenku. Dále dvoje svrchní PULky. 5 ks AIO plen a peru každý 3. den…mně to stačí :pankac: Investice pod 5 000Kč. Nutno dodat, že na noc používám jednorázovky.

Příspěvek upraven 17.07.12 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.7.12 09:12

Zkus pročíst příspěvek na straně 64 ode mě v této diskuzi - https://www.emimino.cz/…ankovani/64/

• Citovat
  • Upravit
Loraine
17.7.12 09:13

Ahoj, mám klasický čtvercovky (Libštátský) a spokojenost. :palec: Malej opruzenej není. Trošku byl, jak teď byli ty vedra, ale to jsme hodně výletovali a na výlety, když někam jedem, mu dávám papírovky

• Citovat
  • Upravit
5502
17.7.12 09:26

Já bych taky chtěla mít výbavu pod 5000kč :zed: Počítala jsem to už hoooodně dávno a byla jsem na 5500Kč a od té doby jsem nakoupila tak za pětku znova… Musím to zas někdy spočítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.7.12 11:42

Nesmíme se nechat strhnout :lol: Ono je takových krásných plen…vzorů, to láká :oops: To se pak ty finance těžko drží nízko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
17.7.12 12:28

Tak já jsem to šla spočítat a látkuju dva prcky za 6500 - s tím že asi 15 čtverců jsem měla po nejstarší, a né všechno je nový. Když je dobrý počasí, stačí to bohatě, když je jako teď, mám omezenější výběr, tak mám objednanej ještě nějakej bambus na vkládačky asi za 1200, rozpletený vlňáky a v hlavě nějaký nápady na šití. Ale kdybych nebyla rozmlsaná tak by mi to stačilo - jednorázovku jsem nedala ani nepamatuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.7.12 12:35

Já to radši ani nepočítám :mrgreen: - teda mám to spočítané, ale raději si to nepřipouštím - mám dvě děti v látce, 50ks čterců jsem zdědila po manželově sestře, a i tak jsem dala do látky cca 13tisíc :cert:

• Citovat
  • Upravit
Omálka
17.7.12 12:49
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.7.12 12:53

@Omálka Mám cca 20 anavy kalhotovek (a pro dvě děti je to docela málo) :) - když k tomu připočtu nějaké ty AIO (4ks anavy, 1× tots bots, 1× nová PopIn, 4× stará Popin), vkládačky, svrchňáky atd.

Něco už jsem prodala, něco koupila na bazaru, teď se chystám to probrat a něco prodat (ty co nepoužívám a jen se mi tady válí).

• Citovat
  • Upravit
5502
17.7.12 13:19

Já to snad taky spočítám :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat