Rada v látkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Omálka
17.7.12 13:32

@PetkaK kolik je potřeba těch svrchnáků?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.7.12 15:45

@Omálka Já bych řekla že ti stačí dvoje - mě teda ze začátku stačili dvoje PULky, když je malá pokadila tak jsem ten den dávala svrchní kalhotky třeba z nějakých AIO (pop in).

Teď mám teda svrchňáků nepočítaně - na maličkou mám dvoje PUL, dvoje vlňáky. A pak mám 2× jednovelikostní flísáky, 1× vlňáky jednovelikostní, 2× PUL větší na starší holku, a 3× pletené vlňáky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5502
17.7.12 19:03

Já mám třeba šest svrchních a až teď mi to stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.7.12 19:39

Já mám svrchní dvoje PULky, které by měly vydržet až do nočníku - mají patentky na úpravu velikosti. Zatím stačí, balím jedno mimčo :palec: Novorozenou jsem jí dávala do flessových svrchnáčků velikosti S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
17.7.12 20:13

No já už mám hlavu jak škopek. Každý má něco jiného. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14552
17.7.12 20:50
@Omálka píše:
No já už mám hlavu jak škopek. Každý má něco jiného. :roll:

Nemá, zkus ty klasické čtvercové. Za sebe doporučuji bambusové, více sají. Ale ani libštátskýma nic nezkazíš. A dvoje svrchní katata. PULky jsou bezúdržbové, ty jsem na začátek zvolila já a k vlnákům jsem se zatím ani nedostala (ty se musí namáčet v lanolinu, aby nepropouštěli). A to do začátku stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
17.7.12 21:30

No, PUL-ky nejsou bezúdržbové - musí se prát ;) vlňáky pokud se nepo… tak jen větráš
já mám troje PUL-ky na malou - ale jedny dávám vyjímečně, a dvoje vlňáky - krátké a dlouhé - těch dopletu víc, protože je beru jako oblečení, takže min ještě jedny dlouhé a jedny krátké.
a na staršího mám dvoje vlňáky, dvoje PUL-ky a v zimě jsem místo svrchňáků dávala i flízové tepláčky
a když je krize, tak nějaký AIO, pod malou když spí, tak dávám jen flízovou deku, pokud jsou třeba vlňáky nalanolínovaný a schnou. Když mám rozdělanej lanolín, tak nalanolínuju všechny, takže žádná velká práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.7.12 22:01

No, tak jsme jí zase pomohli :lol: Prostě zkus čtverce a na ně nějaké svrchní a je to :pankac:

Tím bezúdržbové jsem myslela tu údržbu u vlnáčků, což u PUL odpadá. Samozřejmě se perou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí