Exmanžel, nebo přítel?

Anonymní
25.9.12 09:24

Exmanžel nebo přítel?

Ahoj holky, omlouvám se anonym.

S manžel jsme od sebe, je podána žádost o rozvod, on mě opustil kvůli jiné. Já si po čase taky našla přítele. Vše bylo v pořádku, o dítě bylo postaráno, normálně jsme si ho předávali ;) Jenže nastal problém. Manžel se rozešel s přítelkyní a nyní bydlí sám. Já žiji s děckem u přítele. Cca před týdnem jsem zjistila, že si přítel píše s kolegyní z práce. natajno, abych já nevěděla, měli se sejít i na kafe. Když jsem na to přišla tak se dušoval a na kolenou prosil, že se bál mi to říct, že z předchozích vztahů kdy partnerky žárlily je hodně opatrný. Telefon už neskrývá, zvonění má zaplé. Tvrdí, že by mi nikdy nepodvedl.No jenže co teď? Já jsem teď hodně podezřívavá, chytám se všeho co by mohlo nějak „smrdět“ a jemu tím lezu hodně na nervy.
Do toho se ke mě snaží vrátit manžel :think: S manželem jsme se dříve hodně hádali, kvůli hloupostem při zásadních věcech jsme se dokázali dohodnout. byla tam důvěra atd. Až do té doby co se přiznal, že se schází s onou paní. Do dnešního dne tvrdí že za celou dobu s ní nespal, až poté co mi to řekl 8o

Přítele miluji, ale nevím co dál. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21313
25.9.12 09:26

Když se vrátíš k manželovi, budete se hádat stejně jako před tím. Prostě spadnete do stejného vztahu jako před tím.
Jenom nechápu, proč manželovi věříš, že s ní nespal dokud ti o ní neřekl, ale nevěříš příteli, když jde s kolegyní na kafe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 09:33
@PaníBovaryová píše:
Když se vrátíš k manželovi, budete se hádat stejně jako před tím. Prostě spadnete do stejného vztahu jako před tím.
Jenom nechápu, proč manželovi věříš, že s ní nespal dokud ti o ní neřekl, ale nevěříš příteli, když jde s kolegyní na kafe??

Tak proč to přítel tajil, psal si natajno, hlídal si mobil :roll: I na facebooku jsem ho přistihla jak si chatovali a přede mnou to rychle zavřel. To by ti nepřišlo podezřelé? :think:

• Citovat
  • Upravit
21313
25.9.12 09:35

To může být tím, že ví, že bys reagovala přehnaně. nebo tím, že v tobě chtěl prostě probudit žárlivost, protože se od něj odvracíš k exmanželovi a bojí se.
Každopádně v takovýchto situacích se doporučuje ignorovat a pracovat na sobě a svém vztahu. Slíděním ublížíš jenom sama sobě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.9.12 09:41

Pokud teď nechává telefon běžně zapnutý, nebere ho s sebou kamkoli jde, neskrývá fb komunikaci, maily, tak bych to nechala plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
25.9.12 09:43

Máš asi dva stejné výrůstky. Jeden tě teprve podvede, až se uklidní voda :D a druhý tě už podvedl (ať se sexem nebo bez., není to už jedno, stejně s ni pak spal a to jste asi nebyly od sebe).

Takže máš možnosti, on ten nový asi nebude takový svatoušek a asi ho předchozí taky přistihli :D. Aby pak taky nebyl opatrný, že. Vtip?

Od manžela už víš co můžeš čekat celkově, je dosti otázka jestli by se tím poučil a napravil.
Na druhou stranu, máš možnost opět věřit někomu, kdo zatím nic hmatatelného asi nestihl.

Mě to přijde jako volba, která nemá výsledek pro diskutující. Pouze ty máš všechny informace, tak si vyber co potřebuješ nebo to lépe osvětli (vztahy).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 09:46
@Nelisa píše:
Pokud teď nechává telefon běžně zapnutý, nebere ho s sebou kamkoli jde, neskrývá fb komunikaci, maily, tak bych to nechala plavat.

Jenže co když svou komunikaci omezili na dobu co je přítel v práci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 09:48
@AnT1 píše:
Máš asi dva stejné výrůstky. Jeden tě teprve podvede, až se uklidní voda :D a druhý tě už podvedl (ať se sexem nebo bez., není to už jedno, stejně s ni pak spal a to jste asi nebyly od sebe).

Takže máš možnosti, on ten nový asi nebude takový svatoušek a asi ho předchozí taky přistihli :D. Aby pak taky nebyl opatrný, že. Vtip?

Od manžela už víš co můžeš čekat celkově, je dosti otázka jestli by se tím poučil a napravil.
Na druhou stranu, máš možnost opět věřit někomu, kdo zatím nic hmatatelného asi nestihl.

Mě to přijde jako volba, která nemá výsledek pro diskutující. Pouze ty máš všechny informace, tak si vyber co potřebuješ nebo to lépe osvětli (vztahy).

takže možnost, že to bylo nezávazné kafe není? :,(

• Citovat
  • Upravit
15319
25.9.12 09:54

Nj, blbý je, že je to kolegyně z práce. :nevim: To prostě neohlídáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 09:56
@Nelisa píše:
Nj, blbý je, že je to kolegyně z práce. :nevim: To prostě neohlídáš.

Oni nedělají přímo spolu, vidí se třeba z dálky a ani nepromluví slovo :roll:

• Citovat
  • Upravit
15319
25.9.12 09:58
@Anonymní píše:
Oni nedělají přímo spolu, vidí se třeba z dálky a ani nepromluví slovo :roll:

No tak tím líp. Já myslela, že spolu třeba sedí v kanclu. Pak bych to ale fakt neřešila. Teda já u svýho chlapa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:03

@Nelisa nn, to nesedí. Vídají se velmi málo :think:

• Citovat
  • Upravit
AnT1
25.9.12 10:07

Já zastávám, že co se tají, tak za tím něco je. I byť jen postranní myšlenky. Promiň, ale není mi „náct“, abych věřil řečem, že to nedokážu pochopit a jen bych přehnaně žárlil. Na platonické kamarádství taky doopravdy nevěřím, na to žiji krátký život, abych si to mohl dovolit. Kdyby si chtěli pokecat, mají možnost spolu jít na oběd, atd. mezi kolegy a sednout si odděleně, třeba. Stejně není vždy místo atd. Pokud nechtějí být rušeni, pozorováni atd. Tak asi proč?

Taková možnost je (nejde nikdy vyloučit). Ale tak leda z její strany, protože holky jsou tak najivky, ale upřímně chlapy ne.

@Anonymní píše:
takže možnost, že to bylo nezávazné kafe není? :,(
  • Citovat
  • Upravit
15319
25.9.12 10:36
@Anonymní píše:
@Nelisa nn, to nesedí. Vídají se velmi málo :think:

No tak pokud by šlo o mýho chlapa, nevídali by se v práci, věděla bych, kde se chlap pohybuje po práci, normálně bysme si během dne volali, v našem vztahu žádná změna, on si občas s někým napsal nebo zavolal, aby pokecal, neschovával mobil, nebral ho všude s sebou, nezahesloval pc (prostě to, co tu v jiným diskuzích člověk čte, já to teda neznám osobně), tak bych to neřešila. Já se taky bavím s chlapama a nic za tím není. Je to o důvěře a je otázka, čím ti ji přítel naboural. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:41

@Nelisa jde o znění té sms co mu ta dotyčná napsala :zed: Vše ostatní se dá vysvětlit rozumně, ale ta sms smrdí :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky