Jsem vdaná, ale náš život řídí můj bratr

112
24.9.12 21:32

Jsem vdaná ale náš život řídí

Ahoj jsem vdanná, muj manžel pracuje jako zedník u mého bratra, práci jinou nemuže sehnat, je to moc těžké, muj bratr nám ale řídí život, nejdříve nám sehnal byt když sme neměli kam jít, já sem mu za to vděčná ano sem a moc jenže on strhává manželovi nájem s platu a platí nájem on, i když jsem se snažila ho přesvědčit že se o to budu starat sama je neoblobnej, mému manželovi ani nevyplácí to co má, šidí ho jak jen to jde, ted dokonce řekl že už mu ani peníze žádný nedá a bude nám nakupovat je to děs, jenže já už nevím jak s toho ven, ano najít jiný byt, jinou práci, jenže kdo vás veme do bytu do pronájmu s více dětmi a ještě když nemáte na kauci? A s čeho by jsme platili nájem když by neměl manžel ani práci, snažíme se o vše ale už scháním tak dlouho a já mám pocit že s toho není cesty ven.Asi nejde ani tak jako o radu spíše jsem se potřebovala vypovídat? Ulevit si? Brzy mam rodit a tak tu sedím a brečím a už prostě nevím jak dál :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
24.9.12 21:35

Jako že vám bude nakupovat co, jídlo tobě drogeriu určovat co maji jest děti??? 8o 8o 8o

proč je k tobě tak majetnickej jako k sestře? z dětsví? co Vaši rodiče? Kolik máte dětí. když píšeš s více dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
24.9.12 21:36

No tak to si ani neumím představit!!! Brácha je starší než ty? A co vám chce nakupovat? Jídlo? Oblečení pro děti? Benzín do auta? Koupí ti i tampóny :mrgreen:?
A promluvit se s ním asi nedá, že?

• Citovat
  • Upravit
23847
24.9.12 21:38

Tak je to tvůj bratr, tak si ho ty sama srovnej. :think: To bych mu teda udělala pěknej škandál po celým příbuzenstvu, když už by neposlechl sestru.
A koho je ten byt? Na koho je nájemní smlouva? Přece manžel může od bratra odejít, předtím si ale najít jinou práci nebo dělat melouchy (po šikovných zednících je vždycky poptávka) a ten nájem si můžete platit sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.9.12 21:40

Je o rok starší než já, máme jenom mámu a k ní se chová taky ošklivě, děti 4 páté na cestě, vlastně mám pocit že se ke mě takhle chová celý život, od malička, je strašně zlej, ale nedá se s nim naničem domluvit, já jsem 33tt mám pocit že s toho porodím, mám břicho jako kámen, ano všecko bude kupovat on, vlastně už neuvidím ani korunu, připadám si už jako blazen.Ale sakra jak s toho ven? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 21:44

Tak to je teda šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.9.12 21:44

No a či je ten byt? neni tam zednická prace i u někoho jineho?

tohle neni normalní!!!co manžel???takže tyran..hele blbě se zeptam..proč tolik dětí když neni přizniva doba k tomu???

je načase říct tyranovi dost :cert: :cert:..zařidit se sami bez pomoci bratříčka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
24.9.12 21:47

Já nevím, ale pořizovat si v takové situaci další dítě......Jako je to šílené, ale třeba to bratr dělá z toho důvodu, aby jste vyžili, měli střechu nad hlavou, třeba má strach, že neumíte s penězi hospodařit. On vám sehnal bydlení, on dává manželovi práci…nevím asi by to chtělo se víc postavit na vlastní nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
24.9.12 21:48

Ahoj, nevím, jestli ti poradím, jen jsem v šoku, to mi teda hlava nebere, brácha je obyčený lichvář, nechápu, když ho znáš celý život, proč jses s ním zaplétala? (odpověď nečekám, jen moje vnitřní překvapení). Zedníci jsou myslim dost žádaná profese, neviděla bych všechno ZLO v bratrovi, můžete si za to samy, tím, že jste na to přistoupily, to jste mu všechno odkyvovali? já fakt žasnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330

Proboha, proc mate pet deti, kdyz nemate ani poradnou praci ani bydleni? Jak z toho ven netusim, tady je kazda rada draha. Manle se musi vzchopit, najot si neco pradneho, pak nejake jine bydleni.. a hlavne, uz zadne deti, kdyz je neuzivite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429

@kudráček1 Teda to jako fakt vám chce nakupovat? 8o Nějak nechápu, jak máte ten byt - píšeš, že strhává manželovi nájem z platu a platí nájem on, to jako brácha má byt v pronájmu a pronajímá ho dál vám? Nebo je byt bratrův? Jestli je správně za a, co se zkusit domluvit přímo s majitelem bytu, že to budete platit sami? Hlavně ať manžel nepřestává hledat práci, klidně ať si najde něco mimo obor, třeba na chvilku, pak může dál hledat v oboru. Nebo aspoň nějakou brigádu, cokoliv, klidně ať jde kopat kanály, stejně podle toho, co píšeš, by na tom byl líp. Nechce se mi věřit, že by opravdu nebyla žádná práce, ve vaší situaci bych brala snad cokoliv.
Teda ale tvého bratra bych nakopala někam :cert:

Příspěvek upraven 24.09.12 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.12 21:49

@kudráček1 No a ty teď nebereš nějakou mateřskou, rodičák, soc dávky, nebo jak to máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
24.9.12 21:49

Tak toto zní vážně šíleně :( mužu jen držet palce at najdete společnou cestu jak stoho ven..boužel poradit nevim jak a nejde aby si manžel našel jinou praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.9.12 21:56

Nechci rýpat, ale nedá mi to - chudáci děti. Jako promiň, ale mít 4 děti v situaci, do které jste se dostali (možná až po té, co jste měli 4 děti na světě) a vy si klidně pořídíte další? No nic, teď už s tím nic neuděláte. Tvůj chlap ať zatne zuby a jde makat jinam. To znamená klidně jiné město, přes týden ubytovna a víkend doma. Dělá to takhle hodně lidí, nebyl by vyjímka. Předpokládám, že ty budeš mít rodičák na 4 roky, protože s pátým dítětem toho asi moc odpracováno nemáš, takže 7600,– a pak 3600,– (nebo tak nějak, ty částky si nepamatuju). Zkus navštívit nějaký azilový dům, jestli něco takového u vás je k dispozici a poradit se s nimi, jak situaci řešit, co se bydlení týče… Nic jiného mi nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.9.12 21:58
@Gina108 píše:
@kudráček1 No a ty teď nebereš nějakou mateřskou, rodičák, soc dávky, nebo jak to máš???

Podle mě musí mít i přídavky na děti (jestli něco takového ještě existuje). Vždyť mají 4 děti, minimálně s jedním bude na rodičáku, ale na ty ostatní už by asi dávky dostávat měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí