Přítelův nejlepší kamarád a já s ním spím

Anonymní
24.9.12 14:08

Přítelův nejlepší kamarád a já s ním spím

Vím, že mě nějspíš ukamenujete, ale neumím se z toho vymotat. Máme 2 děti s partnerem, vztah, který nám někdy klape a někdy ne. Nedávno po mě vyjel jeho nejlepší kamarád, ikdyž si tohle kamarádi nedělají. Byli jsme oba opilí a najednou jsme se líbali. Dobrý, stane se. Druhý den jsem si málem nafackovala, chtěla jsem mu napsat, že jsme to přehnali, ale byl rychlejší a bylo to plné sladkých slov a já se snad uplně zbláznila a sežrala mu to i z navyjákem! Párkrát jsme spolu spali, neměla jsem sílu mu říct ne. Snažím se to omezit, ukončit, ale problém je, že se vidíme skoro každý den. A mě na něm prostě něco přitahuje. Nikdo nic neví ani netuší a já se cítím jak ta nejvetší kráva. Vím že mi tady napíšete, že ta kráva jsem, já to vím. Asi potřebuju abyjste se tu na mě sesypaly a promluvily mi do duše, když to nemuže udělat nikdo jiný. Kdyby to byl někdo cizí, tak už se mu neozvu, ale právě tím, že ho znám tak strašně dlouho tak je to o to těžší. Nechci ubližovat partnerovi a už vubec ne dětem. On je svobodný, bez dětí, bež ženský, bez závazku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11620
24.9.12 14:15

Já moc radit nemůžu, v podobné situaci jsem se neocitla. Ale je jasné, že pokud chceš zůstat s partnerem, je nutné vztah opravdu ukončit, a to hned!! Ono se může lehko stát, že ti v chování vůči milenci sem tam nějaký náznak ujede (nebo jemu) a tvůj partner tuto změnu zaregistruje. Jak pojme podezření, bude to v háji. Ztracená důvěra se moc těžko získává zpět. Nehledě na to, že to taky může bonznout partnerovi ten jeho „kamarád“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
24.9.12 14:19

Ahoj. Jsi v tom až po uši a myslím, že ani naše rady ti moc nepomůžou. Ty víš, že děláš chybu, ale zároveň si to strašně moc užíváš. Musíš vystřízlivět. A to příjde buď časem, nebo třeba i dříve… když se to provalí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.12 14:26

Šikovná holka, tohle se prostě stává, my Tě tady můžeme spucovat :lol: ale k ničemu to nebude, musíš ty sama si to v hlavince srovnat, jestli ti to za to stojí, a nakonec to stejně může být silnější než ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.12 14:27

Nikdo cizí ti to stejně nedokáže rozmluvit. Jestli chceš zůstat s přítelem, tak mu nikdy nic neřekni. Je to tvůj problém, vyřešit si to musíš sama. Házet to na něj je značně alibistické a vztah ti to stejně zničí. Vyrovnat se s tím musíš sama.
Hra je to zábavná, vzrušující. Musíš zvážit sama, jestli v tom chceš dál pokračovat a riskovat odhalení nebo zachovat stávající vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.9.12 14:28

Myslím, že můžeš jenom doufat, že se to neprovalí do doby, než vás to přejde nebo ty si to ujasníš. dle psaní, jsi v tom až po uši a vyřešit to budeš muset stejně sama.. Kdyžs už to neukočírovala ‚po líbačce‘, bude jen hůř :nevim: A do budoucna… No vůbec Ti to nezávidím… Ať zůstaneš, odejdeš, vlastně pokažedé to bude prekérka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.9.12 14:31

Moc mi to připomíná diskusy o nevěře se švagrem.. :think:

• Citovat
  • Upravit
2075

Jen ty sama to můžeš ukončit a nikdo jiný, nebudu ti psát, že jsi kráva, to určitě ne ale tohle je fakt největší sviňárna od tebe a o kamarádovi ani nemluvím. Pokud se rozhodneš to ukončit, doufej, že rádoby nejlepší kamarád si to nechá pro sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Je to jenom na mě kdy to ukončim. On mi tvrdí jak o mě nechce přijít, ale že mě do ničeho nutit nebude. Sám od sebe mi nenapíše, aby mi neudělal problém a aby přítel nic nenašel v telefonu, takže vždy první sms píšu já, když můžu. A já s ním komunikovat musím, jinak by to bylo divný, proč se s ním nebavím. A říct to partnerovi nemůžu, mají spolu i pracovní vztahy a takhle by to bylo vše v háji. Dává mi něco co mi chybí, ikdyž vím, že je to jen poblouznění. Je nějaká zaručená rada, která by mě probudila? Až se to provalí, bude to jasný, ale to nechci. Chci to zamést pod koberec, partnerovi se zas podívat bez výčitek do očí a být s ním šťastná. Ale nevím, jestli to pujde, když tohodle budu mít stále na očích…

• Citovat
  • Upravit
5164
24.9.12 14:35

@Silwinka87 Přesně to mě také napadlo, když jsem si to přečetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.9.12 14:36
@Anonymní píše:
Chci to zamést pod koberec, partnerovi se zas podívat bez výčitek do očí a být s ním šťastná. Ale nevím, jestli to pujde, když tohodle budu mít stále na očích…

Tak to budeš dobrá, pokud se mu ještě někdy podíváš do očí bez výčitek… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.9.12 14:39
@Vandisuke píše:
Tak to budeš dobrá, pokud se mu ještě někdy podíváš do očí bez výčitek… 8o
:pankac: 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.9.12 14:45
@Baruska2011 píše:
@Silwinka87 Přesně to mě také napadlo, když jsem si to přečetla :think:

Takových diskuzí je v poslední době nějak moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.9.12 14:47
@Anonymní píše:
Je to jenom na mě kdy to ukončim. On mi tvrdí jak o mě nechce přijít, ale že mě do ničeho nutit nebude. Sám od sebe mi nenapíše, aby mi neudělal problém a aby přítel nic nenašel v telefonu, takže vždy první sms píšu já, když můžu. A já s ním komunikovat musím, jinak by to bylo divný, proč se s ním nebavím. A říct to partnerovi nemůžu, mají spolu i pracovní vztahy a takhle by to bylo vše v háji. Dává mi něco co mi chybí, ikdyž vím, že je to jen poblouznění. Je nějaká zaručená rada, která by mě probudila? Až se to provalí, bude to jasný, ale to nechci. Chci to zamést pod koberec, partnerovi se zas podívat bez výčitek do očí a být s ním šťastná. Ale nevím, jestli to pujde, když tohodle budu mít stále na očích…

Podle mě to nepůjde, když ho budeš mít stále na očích. Mě by to pořád trápilo, i kdybych ho na očích neměla. Asi bych nadále v takovém vztahu nemohla už nikdy dobře dýchat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
24.9.12 14:51

Soudit, že jsi taková, nebo maková rozhodně nebudu. :nevim: I když to není zrovná košer, co si budeme nalhávat, ale každý máme nějaké slabůstky. :mrgreen:

Já bych to ukončila úplně. Možná i pokud by šlo, tak omezit osobní kontakt na nezbytně nutné záležitosti. Mi by asi praskla hlava ze strachu, že to praskne, nebo že se prokecne. Proto bych si nikdy nemohla začít s přítelovým kamarádem i kdyby mě přitahoval bůh ví jak :oops:
Každopádně asi až takový „ideální mužský“ to není, když „brousí“ kamarádovu ženu. Toto se vážně nedělá. Věnuj se rodině, manželovi, zapomeň na zálety. Já chápu, že nejspíš někdy někdo ujede, ale rozvracet tímto způsobem rodinu. Je třeba brát v úvahu to, že vše může prasknout a Ty z toho vzejdeš jako ta, která chudáka svedla a která je největší mrcha.

Ale každopádně, já osobně bych svého drahého nemohla podvést, miluji jeho, naše dítě, naše zvířátka, naši harmonii a pohodu, náš krásný rodinný život. Nikdy by ani mi a ani mému drahému NIKDO na světě nestál za to, aby tohle mezi námi zničil. Byť i po jednom „úletu“ by jsme už nebyli rodina… :roll: a to by jsme si mohli odpustit, ale nikdy by to už nebylo takové, jako dřív, proto se vždy těch „nevěrníků“ ptám… „stojí vám za trochu sexu vyměnit tak silné rodinné pouto, zázemí, lásku?“ Ano, jsou lidi, co jsou v manželství nešťastní, ale nevěra NIKDY nebude řešením… ku všemu výmluvy „nám to ale neklapalo“ jsou jen sprostý alibismus. Každopádně se už dostávám úplně jinam… :mrgreen: to je u mě běžné, rozkecat se, nezastavit a milionkrát odbočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí