Exotika - jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
14.7.19 16:30
@lucik2011 píše:
@astoret Já nic zakazovat nechci, jenom jsem napsala svůj názor, ale to se tady nesmí, já vím :D

Nastesti smi, takze i debatovat o cestovani do exotiky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
14.7.19 16:32

@lucik2011 taky nechápu, proč by si tady holky nemohly podiskutovat o cestování v exotice… zavist je hrozná vlastnost…

Každopádně držím palce, bohužel u nás z finančních důvodu nic takového nehrozí… dali jsme si Turecko v červnu…

Ale jak jsem si četla o tom Fidži, to je můj sen… koukám na Survivor a vlastně všechny poslední řady jsou tam a úplně jsem si ty ostrovy zamilovala. To bude už ale dráha sranda, co? Hlavně se tam leti strašně dlouho… až půjdu po rodicaku zase do rachoty, tak plnim prasatko na cestu na Fidži :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.7.19 16:35

@Verurizeckova Ať si klidně diskutují, mě je to jedno. Není co závidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.7.19 16:35
@Verurizeckova píše:
@lucik2011 taky nechápu, proč by si tady holky nemohly podiskutovat o cestování v exotice… zavist je hrozná vlastnost…

Každopádně držím palce, bohužel u nás z finančních důvodu nic takového nehrozí… dali jsme si Turecko v červnu…

Ale jak jsem si četla o tom Fidži, to je můj sen… koukám na Survivor a vlastně všechny poslední řady jsou tam a úplně jsem si ty ostrovy zamilovala. To bude už ale dráha sranda, co? Hlavně se tam leti strašně dlouho… až půjdu po rodicaku zase do rachoty, tak plnim prasatko na cestu na Fidži :pankac:

snad to tu není sockárna, kde je dovoleno diskutovat jen o zavařování svíčkové do Chorvatska :think:.Cestování za humna obohacuje poznání a srovná řadu věcí v hlavě. Holky, kluci, jak můžete, vypadněte co nejdále, plňte si sny, příležitosti a okolnosti Vám to už nadlouho nemusí dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.19 16:42

Furt lepší, než se 10× ptát, jestli jasně pozitivní test, je vážně pozitivní a nebo 10× za den sem přidávat fotky testů a ptát se, proč nesílí. Nevidím na této diskuzi nic špatného. Jinak Fidži by bylo moc fajn, ale to už je vážně za hranicí mých možností, ale ráda bych se někdy podívala na Bora Bora :oops:, ale to bych musela vyhrát ve sportce nebo jen šetřit minimálně rok a půl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
14.7.19 16:50

@Verurizeckova neni to Low coast destinace, daji se sehnat levne letenky, resp. I tak nebyvaji levne, ale chce to byt casove flexibilni, odlet treba z Mnichova i odjinud. Ubytko je tam drahe, nejlepsi jako batuzkar, male naroky na pohodli a da se. Ja tam byla diky working holliday z NZ, tak me to nestalo tolik. Czech kiwis.cz ci na fb skupine working holliday novy zeland, tam se dost resi cesta na fiji, muzete mrknou, zjistit nejaka infa. Jinak vse sami, zajistit si auto, pujcit lod na prejezdy.. Ale letenka z cech cca 30k osoba no..jinak koukat po akcnich letemkach na NZ a prelet z NZ na Fiji a muze to vyjit o neco levneji nez samotna letenka, odlet i odjinud nez z Prahy.. Pensiony a tak, snad se vam sen splni :kytka:

Příspěvek upraven 14.07.19 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.7.19 16:50
@Mamarao píše:
Furt lepší, než se 10× ptát, jestli jasně pozitivní test, je vážně pozitivní a nebo 10× za den sem přidávat fotky testů a ptát se, proč nesílí. Nevidím na této diskuzi nic špatného. Jinak Fidži by bylo moc fajn, ale to už je vážně za hranicí mých možností, ale ráda bych se někdy podívala na Bora Bora :oops:, ale to bych musela vyhrát ve sportce nebo jen šetřit minimálně rok a půl :lol:

Vychytat letenku ve správnou chvíli a spát po privátech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
14.7.19 16:54

@astoret dekuju za tip, jednou to snad klapne, zatím finančně fakt celkem sci-fi, ale věřím a doufám, cestování miluju, myslím ze člověka to strašně obohacuje :) takže závidím v dobrém, jak už mas nacestovano :potlesk:

U mě je celkem i problém šílený strach z letadel, představa ze budu tak dlouho ve vzduchu ve mě vyvolává lehkou paniku, ale určitě to za to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
14.7.19 19:01

Mela jsem puvodne jine plany, ale uvazujeme o tom. Spis hledam vhodnou destinaci, a taky jsme omezeni volnem, ja ho mam dost ale manzel si vic nez dva tydny nevezme. Vetsinou litame v breznu-dubnu do Indonesie nebo Thajska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.19 19:04

Ono je otázka, co je pro tebe exotika. Za pár dnů měřím do Vietnamu. Pak bych letos ještě ráda stihla Kambodžu a asi znovu Japonsko.

• Citovat
  • Upravit
40405
14.7.19 19:04
@lucik2011 píše:
Diskuze možná fajn, ale tak na nějakém cestovatelském serveru, ne tady

Podívej se nahoru na lištu a zjistíš, že jsi v sekci „dovolené“…

To je překvapení, že… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
14.7.19 19:10
@lucenka píše:
Ono je otázka, co je pro tebe exotika. Za pár dnů měřím do Vietnamu. Pak bych letos ještě ráda stihla Kambodžu a asi znovu Japonsko.

No tebe jsem se zrovna chtel zeptat, protoze dneska jsem se na jednom webu divala na pocasi ve Vietnamu a srpen byl uvedeny jako nejmin vhodny mesic na dovcu. Jak to vidis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.19 19:17
@Ijen píše:
No tebe jsem se zrovna chtel zeptat, protoze dneska jsem se na jednom webu divala na pocasi ve Vietnamu a srpen byl uvedeny jako nejmin vhodny mesic na dovcu. Jak to vidis ty?

Záleží jak která část Vietnamu. Je potřeba si uvědomit, že je to země dlouhá přes 1600 km, takže tam jsou velké rozdíly v počasí. Můžu mluvit za sever země… Je tam vlhko a vedro, občas pěkně zaprší. Ale třeba na konci srpna jsme dělali výlet na sever do hor a přišlo mi to nejhezčí - nádherná zelená rýžová terasovitá pole. Takže záleží na tom, co člověk chce dělat a ve které části země. A vlastně je i nesmysl, snažit se projet Vietnam od severu k jihu (nebo nopak), právě kvůli tomu rozdílnému počasí.
Edit: ale kdybych nemusela, tak si srpen v Hanoji ráda odpustím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6445
14.7.19 20:22

@lucenka dik za info. Sever a vnitrozemi to se shoduje s tim co jsem cetla jinde. Projet cely si samozrejme nepredstavuju, vzdalenosti v JV Asii uz me vyskolily. Manzel by radeji Kambodzu, jeste se musime domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.19 20:31

@Ijen záleží co chcete vidět. Pokud přírodu a menšiny, tak bych Vietnam neodkladala. Bohužel/ bohudík se pokrok nedá zastavit a země se mění před očima. Takže to za chvíli bude obyčejná turistická destinace. Kdybyste jeli, tak sever je hezký na konci září, kdy už není takové vedro a dozrává rýže. Mně se líbila neturistická oblast kolem Nghia Lo a pak se hodně jezdí do Ha Giang.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix