Expartnerka přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
3.9.26 09:47

Vo svojom byte predsa môže mať dekorácie aké chce :D Nehľadaj si problémy tam, kde nie sú. Zapracuj na sebavedomí vo vzťahu. Tých „obrázkov s ex“ má v mysli v podobe spomienok toľko, že jeden nevkusný obrázok na poličke je proti tomu nič :lol:
Keby si to chcel vystaviť vo vašom spoločnom bývaní, tak asi nepoviem.
Ale po ročnej chvíľke vzťahu by som ťa teda hnala, keby si mi chcela začať organizovať doma police :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.9.26 09:57

Tak že bych si z toho rvala vlasy to ne, ale po roce společného vztahu už bych docela očekávala, že pozůstatky vztahu minulého (minimalně z úcty ke mně) z mého dohledu zmizí.
Jasně blbá dekorace, ale z druhé strany, já bych tyhle věci v novém vztahu dávno dala pryč.
Nepřijde mi to nezralé, nebo pubertální jak někdo psal, ale přirozené. Normálně bych se ho zeptala a naznačila mu že mi není přijemný na to koukat. Bez emoci, bez výčitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.9.26 10:01
@PaníBovaryová píše: Více

Tak tak, to je náhodou super návod jak to podat důstojně a s vtipem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6526
3.9.26 10:23

Podle mě ani neví, že to tam má :mrgreen:
Prostě chlap.
Já také měla na zdi ještě dlouho namalovaný obraz se svým ex a odstranila jsem ho až potom, co mě partner poprosil.
Neviděla jsem žádný problém ho tam mít a ani žádný problém ho odstranit, když si to partner přál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12863
3.9.26 10:41
@PaníBovaryová píše: Více

Tak to bych te do toho supliku obrazne strcila taky a nechtela videt..mozna po x letech souziti..ale ne jak to ma zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
3.9.26 11:06
@lilith1 píše: Více

A nejsi trochu hystericka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.9.26 11:18
@Markéta188 píše: Více

Jo vidím to podobně. Taky mám v obyvaku v rámečku jednu fotku s ex a ted mě to donutilo o to tom přemýšlet zda to přítelkyni nevadí. Já to vnímám jako dekoraci, resp. je pro mě důležité že na té fotce jsem já, je to z fotka z výstupu k sopce kde jsem si sáhl na dno… ale ted se ji asi až příjde z práce zeptám co si o tom myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.26 11:27

Kolik ti je? To se ho neumíš zeptat a říct mu, že ti to není příjemné? Je to chlap. Možná ani neví, že to tam leží nebo to bere jako dekoraci. Já spavam na plysakovi od ex, na polickach mám od něj různé cetky. Fakt to není o tom, že bych to neměla uzavřené, ale beru to jako normální věci v bytě.

• Citovat
  • Upravit
1016
3.9.26 13:01

Normálně to v tom rámečku vyměň za svoje arabsky napsané jméno. On si toho vůbec nevšimne a ty budeš spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25341
3.9.26 13:26

Tak nějak tipuju, že si to ani neuvědomil. Normálně se ho zeptej, co to vlastně je a uvidíš reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
3.9.26 14:19
@Jazmine píše: Více

Ty nejsi chlap, ti tohle vůbec nemusí vnímat.

Příspěvek upraven 03.09.26 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
3.9.26 14:22
@HornyHippo píše: Více

Dej vědět, co ti řekla 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.9.26 15:14
@syslomil píše: Více

Počkej, to bylo určitě na mě? Já to nezakládala :D
Jinak ano, vždyť jsem to psala taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
3.9.26 16:44
@Jazmine píše: Více

No, ty jsi psala „Jasně blbá dekorace, ale z druhé strany, já bych tyhle věci v novém vztahu dávno dala pryč.“ ;) Ale je pravda, že ta druhá půlka už patřila jinam, pardon :mrgreen: Nějak jsem se zapomněla přemístit do jiného komentáře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
3.9.26 16:58

Myslím, že je to manipulátor a narcis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie