Expartnerka přítele

2
2.9.26 22:25

Expartnerka přítele

Prosím o názory. Jsem s přítelem skoro rok, přede mnou se rozešel po 13 letech s přítelkyní, děti neměli. Trápí mě, že když jsem u něho, tak pokaždé vidím nad televizí na poličce zarámované takové obrázky, jsou to jména jeho a té ex napsaná arabsky, je to asi z dovolené, myslím si to, protože jsem před lety byla s děckama v Tunisu a tam jsme si na trhu taky nechali napsat arabsky jména děcek a vypadá to podobně, tak si myslím, že je to tohle. A ještě horší je, že ty kartičky u něho doma jsou spojené zlatou nitkou a je tam vetknutá usušená růžička.
Co byste dělaly? Řekly mu, ať to odstraní? Mně to vždycky pokazí náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
2.9.26 22:42

Respektuj, že měl před tebou život. Ty máš děti s ex a on na ně taky musí koukat 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12855
2.9.26 22:44

Proc by mel, byla soucasti jeho minulosti, tebe zna chvili. Delala bych, ze nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12855
2.9.26 22:45

Presne, on musi vnimat tve deti, on to ma horsi. Obrazek na rozdil od deti neprudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.9.26 22:47

On to asi nevnímá jako něco divného. Zřejmě s ní má dobrý vztah i po rozchodu. Já bych to teda vystavené neměla, ale fotky ex mám určitě někde taky. Nevidím důvod, proč to vyhazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14810
2.9.26 22:54

Podle mě je to pro něj prostě dekorace, nemyslím si, že chlapi řeší takové detaily, význam tomu přikládáš jen ty. Je to jeho byt, jeho vkus, neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.26 22:57

@Michelle_M díky, to je dobrý pohled na věc, to jsem si asi chtěla přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17184
2.9.26 23:12
@TamaraL píše: Více

Njn, ty krásné vzpomínky jen tak lehce, pouhým mávnutím proutku, z mysli nevymažeš… :D
Třeba můj ex, nosil na krku řetízek, který jsem mu darovala asi po třech měsících našeho seznámení k jeho narozeninám a ještě tak po tři roky v jeho manželství, ho stále nosil… Řekla bych, že se s tím určitě svojí tehdejší přítelkyni a nyní už po několik let manželství, s jásotem a úsměvem ve tváři, nijak zvlášť nechlubil… :nevim:

PS: Podotýkám, že před ní, jich bylo ještě několik… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
3.9.26 02:03

Samozřejmě ho můžete požádat, aby to odstranil, ale ve výsledku je úplně jedno, jestli to tam je, nebo ne. Těch třináct let se prostě odehrálo, ta žena pro něj byla hrozně dlouho velmi důležitou osobou a logicky tak nechala na jeho životě stopy. Tahle obrázková je akorát viditelná. Pak jsou tu stovky těch neviditelných, které nezmizí nikdy. Je třeba umět přijmout to, že naši partneři měli před námi nějaký život. A že nejsme jediné ženy, do kterých byli kdy zamilovaní… Ten obrázek dokazuje jen to, že před vámi měl ženu, kterou miloval. Ne to, že ji miluje i nyní… Ona už to je dneska možná jenom obyčejná dekorace, která tam roky stála, tak tam stojí i dnes. Třeba už ani nemá jiný význam, než je ten zvyk… Já jsem věci od bývalého vyhodila až při stěhování. Asi 5 let po rozchodu. Přitom skoro celých těch 5 let už vůbec nic neznamenaly. Jen mě jejich přítomnost nijak neštvala, tak jsem je tam nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43326
3.9.26 05:14

A proč by to měl odstranit? Snad víš, že spolu tak dlouho byli, ne?? A byvalky do současných vztahů patří, nejdou vyzmizíkovat.
My s jednou exkou mýho chlapa jezdíme na akce, s druhou udržujeme čilou konverzaci, oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14849
3.9.26 06:32

Kdyby zi bylo 18, nedivila bych se, ze ti to vadi. Ale ve tvém věku? Ano a ted si představ, ze kdyz každé tvoje dítě je z půlky tvuj ex, tak kdyz k nemu přijdete vsichni, ma doma tvyho ex celyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.9.26 07:27

Zapracovala bych na sebevědomí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
3.9.26 08:52

Nechapu, proc by se s tim mela smirovat. 8o
Zeptala bych se v klidu chlapa nejdriv co to vubec je - treba je tam napsana uplna blbost typu „pozdravy z dovolene“. A az potom bych ho slusne a mile pozadala, jestli tomu nebude lepe v…supliku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
3.9.26 08:52

Normálně bych mu řekla, že mi to není příjemné. Po skoro roce vztahu by si podle mě mohl uvědomit, že ti to může vadit – asi ani jemu by nebylo příjemné, kdybys měla doma vystavené něco podobného se svým ex.

A argument, že on zase musí koukat na tvoje děti s ex, mi přijde úplně mimo. Jsou to tvoje děti a on je s tebou dobrovolně a od začátku věděl, že je máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13856
3.9.26 09:05

Taky bych ho normálně poprosila, myslím, že on to už vůbec nevnímá a bere to jako normální dekoraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí