Expřítel dělá problémy

37
7.6.16 11:22

Expritel dela problemy

Ahoj holky, nedavno jsem se rozesla s pritelem, ktery pracuje v zahranici. Ted se vratil a pozaduje po me veci, ktere ke me prestehoval.. Stara sedacka, konferencak, stul pod tv… To vsechno mu klidne dam, ale pozaduje i pracku a digestor, kterou udajne koupil on. Nevzpominam si uz na to, delala jsem v te dobe rekonstrukci, platila jsem si vse, ale on tvrdi ze toto kupoval on a ze ma k tomu vyfoceny paragon. Pokud by to platil, coz uz si vazne nepamatuju.. Platil to hotove prej pro predani ppl. Nakupovala jsem toho strasne moc takze uz nevim. Pokud mu to nevydam tak me prej da k soudu, muze toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
7.6.16 11:25

Pokud ma paragon a opravdu to platil on, tak to chtit muze.

Nechala bych ty veci ocenit znalcem, jakou maji ted hodnotu a zaplatila mue je. At mas klid - jestli to fakt platil on, tak se aspon nebudes muset dohadovat.

• Citovat
  • Upravit
1120
7.6.16 11:29

Celkem se divím, že si nevybavuješ nákup takto větších spotřebičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.6.16 11:32

Já tedy nikdy na žádném paragonu nemám jméno, takže i kdyby ho měl ofocený, co to jako znamená :nevim:
Jestli jsi už rekonstrukci dělala před delší dobou, jakože asi ano, když už se to dopodrobna nepamatuješ, tak ty věci budou mít nyní téměř nulovou hodnotu. Klidně bych mu to dala, aby se nepotento… já jsem taky exmanželovi dala mnohem více, jen abych už od něj měla klid… alespoň vidíš, co je to za charakter
Jinak k soudu by to dle mého určitě nedal, jen podání k soudu by ho vyšlo dráž než hodnota těch věci, jen ti chce znepříjemnit život…

• Citovat
  • Upravit
7939
7.6.16 11:38

@NicaMari Pokud to platil hotove PPL jako dobirku tak ma dodejku od ridice a sam musel ridici podepsat prevzeti a dobirku.

Příspěvek upraven 07.06.16 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
7.6.16 11:38

Jako vyfoceny paragon a placeni v hotovosti u PPl… hm to jako bude tezko neco dokazovat. :think: Ja bych to rozhodoval podle toho, jestli treba platil neco a delal nakupy, nebo tam zil u tebe skoro zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
7.6.16 11:40
@vonajebohyne píše:
@NicaMari Pokud to platil hotove PPL jako dobirku tak ma dodejku od ridice a sam musel ridici zaplatil prevzeti a dobirku.

Dodejku asi po takove dobe nema, rika, ze ma neco vyfoceny, ale muze jen kecat. :think: Jinak PPL by asi nejaky jeho podpis o prevzeti a zaplaceni melo, jestli to neni mco dlouho. Ale podle me nic moc nepodnikne, protoze to se mu nemuze vyplatit, jeste kdyz je on v zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
7.6.16 11:44

Dej mu to, at mas klid. Jinak se ho nezbavis. A jen doufej, ze ten klid budes mit, aby neprudil porad dal.
Vydrz a drzim palce, at to dobre ukoncis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.6.16 11:49
@ilonka12 píše:
Celkem se divím, že si nevybavuješ nákup takto větších spotřebičů [/citace
Ano ale ted jsem nasla v mailu pa
@vonajebohyne píše:
@NicaMari Pokud to platil hotove PPL jako dobirku tak ma dodejku od ridice a sam musel ridici podepsat prevzeti a dobirku.Příspěvek upraven 07.06.16 v 11:39
ra
@NicaMari píše:
Ahoj holky, nedavno jsem se rozesla s pritelem, ktery pracuje v zahranici. Ted se vratil a pozaduje po me veci, ktere ke me prestehoval.. Stara sedacka, konferencak, stul pod tv… To vsechno mu klidne dam, ale pozaduje i pracku a digestor, kterou udajne koupil on. Nevzpominam si uz na to, delala jsem v te dobe rekonstrukci, platila jsem si vse, ale on tvrdi ze toto kupoval on a ze ma k tomu vyfoceny paragon. Pokud by to platil, coz uz si vazne nepamatuju.. Platil to hotove prej pro predani ppl. Nakupovala jsem toho strasne moc takze uz nevim. Pokud mu to nevydam tak me prej da k soudu, muze toto?

nasla jsem v mailu paragon na me jmeno, platba hotove ppl… Nedokazuje to ze je to jeho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.6.16 11:51

Uražená ješitnost je šílená věc. Můj exmanžel se krkal úplně o všechno a i když jsme měli soudně napsáno, co je jeho a co mé, odvezl spousty věcí mých. Mávla jsem nad jeho ubohostí rukou, nikam k soudu bych to nedávala, i když bych tenkrát mohla - měli jsme to černé na bílém.
On si odvezl i žebřík (svatební dar od jeho bratra) k přítelkyni do bytu, kde ho vůbec k ničemu nepotřeboval. Sranda byla, když mi pak po nějakém čase sama jeho přítelkyně volala, jestli bych si pro ten žebřík nemohla nějak přijet, že se jim nikam nevejde a ona to ve sklepě nechce, neb to tam jen zabírá místo až k sousedům a mají kvůli tomu provblémy. Nakonec pro něj byl můj přítel a žebřík dovezl zpátky a ještě mu chtěla platit cestu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
37
7.6.16 11:51
@Scarabeuss píše:
Jako vyfoceny paragon a placeni v hotovosti u PPl… hm to jako bude tezko neco dokazovat. :think: Ja bych to rozhodoval podle toho, jestli treba platil neco a delal nakupy, nebo tam zil u tebe skoro zadarmo.

Zil u me zadarmo, ale z " lasky " mi ten byt zrekonstruoval- myslim praci. Platila jsem v te dobe vsechny vylohy, vsechen material, dokonce si odvezl priklepovku co jsem kupovala ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.6.16 11:52
@Scarabeuss píše:
Dodejku asi po takove dobe nema, rika, ze ma neco vyfoceny, ale muze jen kecat. :think: Jinak PPL by asi nejaky jeho podpis o prevzeti a zaplaceni melo, jestli to neni mco dlouho. Ale podle me nic moc nepodnikne, protoze to se mu nemuze vyplatit, jeste kdyz je on v zahranici.
odepsa
@Scarabeuss píše:

hlavne prevzeti a zaplaceni asi nevypovida o tom ze je majitel ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.6.16 12:21
@NicaMari píše:
Zil u me zadarmo, ale z " lasky " mi ten byt zrekonstruoval- myslim praci. Platila jsem v te dobe vsechny vylohy, vsechen material, dokonce si odvezl priklepovku co jsem kupovala ja.
@NicaMari píše:
hlavne prevzeti a zaplaceni asi nevypovida o tom ze je majitel ne?

To víš, že nevypovídá. fakturu máš na své jméno, ne??? Podpis u PPL vypovídá o tom, kdo od řidiče osobně převzal do ruky zboží, ne o majiteli.
Takže u tebe žil zadarmo??? No, to je pěknej dáreček, zvlášť, když ho ve vztahu napadne ofocovat si u PPL doklad o převzetí. :roll:

Možnosti máš dvě: buď mu to dáš jen proto, abys měla klid (ty věci už stejně nemají téměř žádnou hodnotu) - otázkou je, zda bys potom ten klid měla, aby si zase nevymyslel, že chce ještě něco dalšího, když mu to tak prochází anebo tě neotravoval dál…
anebo mu řekneš, ať si trhne protézou a dá si to klidně k soudu - vcož on na 99 procent neudělá, neb se mu to nevyplatí

• Citovat
  • Upravit
35786
7.6.16 12:32

A viděla jsi ten paragon? Pokud jste to někde objednávali, muselo to být na nějaké jméno, ne? Jak je to dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.6.16 12:37
@pikola píše:
A viděla jsi ten paragon? Pokud jste to někde objednávali, muselo to být na nějaké jméno, ne? Jak je to dlouho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí