Existuje někdo ještě single

2535
5.6.16 10:34

existuje někdo ještě single

Ahoj holky, chci se zeptat na Váš pohled na situaci.
V dnešní době sice pořád každý říká, jak je plno lidí, kterým je mezi 20 - 30 let (i více), single. Žijou sami, nebo u rodičů, nemají partnery ani děti…ale já ve svém okolí vidím jen ty holky, co si na fejs dávají fotku svých zásnubních prstýnků, fotek svateb, těhotenských bříšek a dětí. Kde pak jsou ti singles mladí lidé? Je to strašně depresivní a člověk má pocit, že mu už dávno ujel vlak…třeba jako já ted, bude mi 27 let a byla jsem okolnostmi nucena ukončit vztah a jsem u rodičů a sice ano mám kde bydlet, ale i tak je to dost ponižující a jak bych to řekla, těžké. Byli jste nebo jste někdo v pdoobné situaci, nebo jsem na tom tak jenom já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
5.6.16 10:41

@xavierka Na fb jsou nejvíc vidět ti, co to tam zásobují fotkami s břichy a dětmi, to ti jen připadá. Ti, co jsou sami, tam dávají jen fotky svých koček a nevyniknou tak. ;) Já znám spoustu takových lidí, i nad 30 let. Neboj, v 27 máš ještě čas najít toho pravého. Choď mezi lidi a seznamuj se, hlavně neseď doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.6.16 10:42
@Litta píše:
@xavierka Na fb jsou nejvíc vidět ti, co to tam zásobují fotkami s břichy a dětmi, to ti jen připadá. Ti, co jsou sami, tam dávají jen fotky svých koček nebo nic, a nevyniknou tak. ;) Já znám spoustu takových lidí, i nad 30 let. Neboj, v 27 máš ještě čas najít toho pravého. Choď mezi lidi a seznamuj se, hlavně neseď doma. ;)

Děkuji asi jsem to potřebovala slyšet taky od úplně nezaujaté osoby než od rodičů. DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
5.6.16 10:42

Ja teda nevim, ale ve 27 jsem byla taky single. To az ted po 30 jsem vdana a mam mimi a jsem jedina. V okoli kamaradky bud randi nezavazne ci nikoho nemaji. Pulka by uz rada a ne a ne na nikoho natrefit, druha si chce uzivat cestovani a venivat se kariere. Asi 3 kamosky maji vztah, ale zatim o svatbe a diteti nepremysli a jen jedna kamaradka je vdana a ted ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.6.16 10:43

Holku neznám žádnou, kluků spoustu - všichni 25+. Já bych si aspoň snažila najít bydlení. V tomhle veku u rodičů by mi hráblo :mrgreen: ale kamarádům to vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
5.6.16 10:46
@Tichošlápek píše:
Holku neznám žádnou, kluků spoustu - všichni 25+. Já bych si aspoň snažila najít bydlení. V tomhle veku u rodičů by mi hráblo :mrgreen: ale kamarádům to vyhovuje

Nebo spolubydleni. Na druhou stranu posledni sanci uzivat si byt single, kor po vztahu. Vypadnout od rodici a bavit se, on se casem nekdo najde..az prijde dite, bude na to vzpominat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.6.16 10:47

Jistě u našich zůstat rozhodně nechci. Ted jsem nastoupila do nové práce takže po zkušebce se chci hned odstěhovat…rozhodně nechci žít s našima na věky věků. Chci se znovu osamostatnit, mít rodinu ale vlastní…pokud teda se na mne štěstí usměje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.6.16 10:48
@astoret píše:
Ja teda nevim, ale ve 27 jsem byla taky single. To az ted po 30 jsem vdana a mam mimi a jsem jedina. V okoli kamaradky bud randi nezavazne ci nikoho nemaji. Pulka by uz rada a ne a ne na nikoho natrefit, druha si chce uzivat cestovani a venivat se kariere. Asi 3 kamosky maji vztah, ale zatim o svatbe a diteti nepremysli a jen jedna kamaradka je vdana a ted ceka.

Vidíš a já nacházím jen samé těhotné a štastně vdané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.6.16 11:01

Ve 27 jsem uz single sice nebyla, ale do 26 ano a naramne jsem si to uzivala- vazne, ani jsem nikoho nehledala. Klidne bych si to dala az do 30. Ad fotky na fcb - to se jenom zda, ze jsou vsude jenom same tehotne a vdavajici se. Ve 27 bych byla jeste uuuuplne v klidu a uzivala si posledni roky svobody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30967
5.6.16 11:03
@xavierka píše:
Jistě u našich zůstat rozhodně nechci. Ted jsem nastoupila do nové práce takže po zkušebce se chci hned odstěhovat…rozhodně nechci žít s našima na věky věků. Chci se znovu osamostatnit, mít rodinu ale vlastní…pokud teda se na mne štěstí usměje

To bydleni u rodicu jeste zvaz. Pokud mate dobre vztahy, tak nevidim duvod, proc davat nekde 10tis za najem a zit sama. Smysluplnejsi mne prijde zustat u rodicu a setrit, at si muzes za 2-3 roky zacit budovat skutecne sve bydleni. A netlacit s navazovanim vztahu na pilu, radeji byt sama nez s nekym, jen aby clovek nebyl sam. A na stastne vztahy dle fotek na facebooku kasli, kdo vi, tak to je ve skutecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
5.6.16 11:05

V okolí mám dost nezadaných holek v tomto věku. Dokonce mám kamarádku, která je sama a táhne ji už na 40. Pořád mi vykládala, že si musí najít toho chlapa, že chce děti. Nakonec vybírala tak dlouho až zůstala sama a bydlí u rodičů. Nikdo ji nebyl dost dobrý. Měl o ni zájem jeden můj kamarád. Věk přibližně stejný, krásný vysoký chlap, chytrý, zabezpečený a strašně hodný (nechápu, že je sám). No a když jsem je chtěla seznámit tak mi podle fotky řekla, že to není ono, že čeká na prince na bílém koni a motýlky v břiše :roll: :D
Ohledně mého partnera mi pořád říkala jak mi ho závidí, že mám život jako z pohádky a co jsem otěhotněla tak už se semnou ani nebaví :cert: Takových lidí je opravdu dost. Myslím nezadaných. Jen by to chtělo myslet asi trochu na tu budoucnost. Tím nemyslím uhánět každého, ale neotálet. Dneska mají děti většinou až po 30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.6.16 11:08

@xavierka Jedna kamarádka má 43, bez chlapa a bez dětí…je mi jí líto… :(
Ale ty ve 27 to můžeš ještě všechno dohnat :palec: já našla „životního“ partnera až ve 30ti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
5.6.16 11:10

Hele, klid. Já byla sama do třiceti. Do té doby jswm nikoho neměla. Pak jsem poznala svého muže, za rok se vdala a jsem šťastná, nic mi neuteklo. Jsme sice bezdětn, to je ale jiná kapitola, ale jinak spokojení. Neboj, ten pravý se včas najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
5.6.16 11:12
@xavierka píše:
Vidíš a já nacházím jen samé těhotné a štastně vdané…

Jestli to média podle Fb, tak to je místo ke chlubeni, ne ke stěžování. Ono ne vsechno co vypadá ideálně tak je.
Já manžela poznala ve 26. A mám kamarádkou, skvělou, u úspěšnou, krásnou a je sama ve 35 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.6.16 11:18

:-) děkuji trochu jste mě uklidnili…doufám, že se tedy i na mě jednou usměje štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí