Existuje někdo ještě single

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
5.6.16 13:17
@Fazulina píše:
Byla jsem single 8 let a cestovala mega moc. Bořím všechny klišé asi:-). Každý netouží pořád jen upínat se na hledání partnera:-). A pařby - třeba spíš fotky z akcí, festival, koncert, pivo s přáteli - vždycky člověk nemusí být zpitej pod obraz:-)

Presne, tech akci jsou mraky, zvlast ted v lete, treba tady v praze je toho tuny, samy festival cehokoliv a parba, tak taky, ne kazdy se zpije, ale ruzne oslavy, koncerty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21535
5.6.16 13:17

Každopádně mne ničí koukat na ní ve strečovejch kalhotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.16 13:29

Ve svém okolí vidím dost singles ve věku 30 - 40 let. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.6.16 13:29
@Litta píše:
@xavierka Na fb jsou nejvíc vidět ti, co to tam zásobují fotkami s břichy a dětmi, to ti jen připadá. Ti, co jsou sami, tam dávají jen fotky svých koček a nevyniknou tak. ;) Já znám spoustu takových lidí, i nad 30 let. Neboj, v 27 máš ještě čas najít toho pravého. Choď mezi lidi a seznamuj se, hlavně neseď doma. ;)

Souhlas, málokdo napíše na fejs super, jsem single, nikoho krom kočky nemám a užívám si to. I když to může být i pravda. Lidi se logicky spíš pochlubí s významnou životní událostí - svatba, těhotenství narození dítěte, koupě bytu, domu…A zrovna FCB mi nepřijde jako zdroj validních informací. Lidi se tam prezentují často dost zkresleně (i lživě) a pod povrchem je vše jinak. Pár takových příkladů mám i ve svém okolí a nestačím se divit, s jakou falší se tam setkávám - protože ty lidi osobně znám a vím, že je vše jinak.
Zakl. bud ráda, že máš ve svých rodičích oporu a nenaznačují ti, že „jsi divná“. Ne každý má štěstí na rozumné rodiče. Pokud je vám spolu dobře, šetři si do budoucna na své bydlení a pěstuj si zájmy, koníčky, společenský život. ten pravý se určitě najde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
5.6.16 13:32

Mě spíš příjde líto, že bych si tak přála zařizovat si pomalu domácnost, starat se o přítele a plánovat rodinu..Vím, že to snad někdy příjde, ale mrzí mě, že plno kamarádek v mém okolí to tak má - jsou i mladší- a já si příjdu prostě neschopná si ten život užívat…mám ted sice novou práci, na to se chci ted zaměřit, abych si ji udržela a po zkušebce si hledat svoje bydlení. Jo a pořád se snažit myslet pozitivně a čím víc si říkám, že budu, tím více mě ty deprese přepadávají a jo závidím těm mladým maminám…jsem proto špatný člověk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
5.6.16 13:33
@pe-terka píše:
Souhlas, málokdo napíše na fejs super, jsem single, nikoho krom kočky nemám a užívám si to. I když to může být i pravda. Lidi se logicky spíš pochlubí s významnou životní událostí - svatba, těhotenství narození dítěte, koupě bytu, domu…A zrovna FCB mi nepřijde jako zdroj validních informací. Lidi se tam prezentují často dost zkresleně (i lživě) a pod povrchem je vše jinak. Pár takových příkladů mám i ve svém okolí a nestačím se divit, s jakou falší se tam setkávám - protože ty lidi osobně znám a vím, že je vše jinak.
Zakl. bud ráda, že máš ve svých rodičích oporu a nenaznačují ti, že „jsi divná“. Ne každý má štěstí na rozumné rodiče. Pokud je vám spolu dobře, šetři si do budoucna na své bydlení a pěstuj si zájmy, koníčky, společenský život. ten pravý se určitě najde :kytka:

Děkuji za podporu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
5.6.16 13:33
@cukratko33 píše:
Ahoj mám to stejné..je mi 30 a kolem mě všechny vdané nebo aspon s dětma a pryč ale ikdyž mě to najednu stranu mrzí ale nadruhou si přesně říkám tohle bud ráda vše má svůj čas :)
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
5.6.16 13:37
@xavierka píše:
Mě spíš příjde líto, že bych si tak přála zařizovat si pomalu domácnost, starat se o přítele a plánovat rodinu..Vím, že to snad někdy příjde, ale mrzí mě, že plno kamarádek v mém okolí to tak má - jsou i mladší- a já si příjdu prostě neschopná si ten život užívat…mám ted sice novou práci, na to se chci ted zaměřit, abych si ji udržela a po zkušebce si hledat svoje bydlení. Jo a pořád se snažit myslet pozitivně a čím víc si říkám, že budu, tím více mě ty deprese přepadávají a jo závidím těm mladým maminám…jsem proto špatný člověk?

Podle me si to dost idealizujee. Tak jsou mlade maminy no a za par let treba ony budou zakladat diskuze typu mela jsem dite mic brzo, nuc jsem si neuzila, prace, deti, domacnost..vzdyt to prijde, neboj. Ukoncilas vztah, bud chvili sama, vzdyt to je fajn, jak ja na tk rada vzpominam. Tohle uz nikdy nezaziju, ne s ditetem, byt nehodlam byt matka v domacnosti, ale je to uz jine. Chapala bych kdyby ti bylo hodne pres 30 a tlacil te cas. Najdi si konicka, chod ven. Je toho spousta co muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
5.6.16 13:53
@xavierka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na Váš pohled na situaci.
V dnešní době sice pořád každý říká, jak je plno lidí, kterým je mezi 20 - 30 let (i více), single. Žijou sami, nebo u rodičů, nemají partnery ani děti…ale já ve svém okolí vidím jen ty holky, co si na fejs dávají fotku svých zásnubních prstýnků, fotek svateb, těhotenských bříšek a dětí. Kde pak jsou ti singles mladí lidé? Je to strašně depresivní a člověk má pocit, že mu už dávno ujel vlak…třeba jako já ted, bude mi 27 let a byla jsem okolnostmi nucena ukončit vztah a jsem u rodičů a sice ano mám kde bydlet, ale i tak je to dost ponižující a jak bych to řekla, těžké. Byli jste nebo jste někdo v pdoobné situaci, nebo jsem na tom tak jenom já?

@xavierka já mám zase pocit, že je strasně málo vdaných holek s dětmi (nejen ze statusů na FB) :lol: Naprostá většina mých známých a kamarádek je svobodná a bezdětná (a spousta jich je bez partnera). A jsou to holky od 30-40 (hlavně vysokoškolačky) :nevim: Teď se jich tedy pár vdalo, ale děti nemá skoro žádná. Kolegyně z práce se v osmatřiceti seznámila s chlapem přes inzerát. Teď je jí 40 a je vdaná a má krásnou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.6.16 14:15
@xavierka píše:

Když se chceš starat o přítele a plánovat rodinu, tak to je jasné. Takových diskuzí je tu víc a vždy to zakládá ten stejný typ holky. Chce se starat a plánovat.

• Citovat
  • Upravit
5052
5.6.16 16:07

Tak šavgr 39 a bydlí u maminky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11241
5.6.16 16:41
@KalamityJohn píše:
Každopádně mne ničí koukat na ní ve strečovejch kalhotách.

Tak se na ni nedívej. Ty třeba taky někomu přijdeš hnusnej, oplzlej a slizkej. Žij a nechej žít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11241
5.6.16 16:45
@xavierka píše:

Určitě ne, jen se snaž ze současné situace vytěžit co nejvíc. Pokud si s rodiči rozumíš, tak bydli u nich, zkus našetřit, cestuj, buď aktivní. Někdo se dřív nebo později najde. A hoď se do pohody. Bohužel chlapi tohle vycítí, to, že si přijdeš bez chlapa neschopná, chceš zařizovat domácnost a mít rodinu co nejdřív. Prchají raději dřív než se vůbec seznámí:-), když uvidí, žes spokojená, jak jsi, tak to bude lepší.

Určitě to vyjde a i Ty budeš šťastná a spokojená:-), držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.6.16 16:51

Prosim tě klid..FB má do skutečnýho života daleko. tam se všichni jenom chluběj :lol:

jej jak já bych si to užívala bejt bez partnera…vzhledem k tomu, že s manželem jsem od 19-ti, tak mi tohle období nějak uniklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.6.16 16:52
@brumdinka píše:
Prosim tě klid..FB má do skutečnýho života daleko. tam se všichni jenom chluběj :lol:jej jak já bych si to užívala bejt bez partnera…vzhledem k tomu, že s manželem jsem od 19-ti, tak mi tohle období nějak uniklo :mrgreen:

Moje řeč. Mně zase ten single stav taky občas chybí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky