Stíhačka, žárlivka

4.6.16 11:22

Stíhačka, žárlivka

Ahoj, jsem s přítelkyní 4 roky a máme dvouletý dítě. Poslední dobou si říkám že by bylo lepší se rozejít protože přítelkyně je děsná stíhačka ale nechci rozbíjet rodinu. Kvůli ní jsem přišel o kamarády, koníčky, musím být neustále s ní, z práce hned domů jinak scéna kde se furt flakam a když řeknu, že bych si rád zašel s někým na pivo tak začne dělat scény, že se chovám jak haj.zl a že s.ru na rodinu. Rád bych si našel čas aji sám na sebe protože cítím strašnou ponorku. Můj život je jen do práce a domů. Bývám v práci před 10 a domů přijedu kolem 7 (20× za měsíc) a vím, že je doma sama ale chci se taky věnovat koníčkům případně sem tam zajít na pivo. Další věc je žárlení. Kamarádky jsem si už smazal a když se někde objeví nějaká ženská třeba v práci kolegyně tak je oheň na střeše. S opačným pohlavím se už bojím promluvit. Ale chci se hlavně zeptat jak si děláte vy a partner čas na rodinu a na sebe? Jsem fakt takovej grázl že se chci věnovat i jiným věcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
4.6.16 11:26
@Ladislav790 píše:
Ahoj, jsem s přítelkyní 4 roky a máme dvouletý dítě. Poslední dobou si říkám že by bylo lepší se rozejít protože přítelkyně je děsná stíhačka ale nechci rozbíjet rodinu. Kvůli ní jsem přišel o kamarády, koníčky, musím být neustále s ní, z práce hned domů jinak scéna kde se furt flakam a když řeknu, že bych si rád zašel s někým na pivo tak začne dělat scény, že se chovám jak haj.zl a že s.ru na rodinu. Rád bych si našel čas aji sám na sebe protože cítím strašnou ponorku. Můj život je jen do práce a domů. Bývám v práci před 10 a domů přijedu kolem 7 (20× za měsíc) a vím, že je doma sama ale chci se taky věnovat koníčkům případně sem tam zajít na pivo. Další věc je žárlení. Kamarádky jsem si už smazal a když se někde objeví nějaká ženská třeba v práci kolegyně tak je oheň na střeše. S opačným pohlavím se už bojím promluvit. Ale chci se hlavně zeptat jak si děláte vy a partner čas na rodinu a na sebe? Jsem fakt takovej grázl že se chci věnovat i jiným věcem?

A je třeba nějaký důvod z minulosti, aby žárlila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
4.6.16 11:26

Nejsi grazl. Tvoje žena nemá kamarádky? Každý potřebuje oddych. Co se týče žarleni, neporadim, pokud jí nedavas příčinu, pak je to asi nízkým sebevědomím. Třeba se to zlepší, az se po mateřské vrátí zpátky do procesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.6.16 11:28

@Ladislav790 no a jinak víš že je celý den sama doma, že se jí třeba stýská? Vyrážíte spolu někam vy? Vy dva nebo jako rodina? Já se jí až tolik nedivím, mateřská není jednoduché období. Ty přicházíš až v 7 večer-takže ona je fakt ale celý den „sama“..uvědomuješ si to? V práci si ty třeba pokecáš ale one se každý den stará a dělá to samé-to je taky unavující.
A je pro tebe stíhačka a žárlivka…a co třeba žena co se celý den stará taky o tvoje dítě, vaří, pere, uklízí? Oceníš ji někdy za to?
Třeba kdybys to dělal, víc by vašemu vztahu věřila.
Ale třeba se pletu a máš opravdu žárlivku a stíhačku. Ale podle mě bys měl mít více pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.6.16 11:28

Ne grázl opravdu nejseš. Jen tvoje přítelkyně se chová dost vyhroceně - opravdu jako stíhačka a žárlivka. Za sebe říkám, nikdy bych s člověkem, který by mi zakazoval kamarády a chtěl abych byla 100%tně jen s ním nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
4.6.16 11:30

My nemame deti, muj chlap je vecne v praci a na otazku co budeme delat o vikendu mi rekl, ze spat. Tak fajn, proc ne, vzdyt furt pracuje a chapu, ze se mu nechce na vylet :) Udelala jsem mu snidani a vypadala jsem se zviraty a malou sestrou ven. (jsme spolu 4 roky)
Vis, jake si to udelas, takove to mas a sam vis, ze clovek ma mit alepson trosku casu sam na sebe.
Udelala bych to mozna trosku jinak.
1. Dala bych najevo, ze s takovou o tu svoji rodinu holka prijde
2. Vymezila bych si cas pro sebe, kdy konkretne a prvne klidne i co v ten cas hodlam delat - kazde utery si jdu vypit jedno pivo (proste minimalizovat jeji sileni)
3. Na oplatku bych cas s rodinou travila skutecne s rodinou, aby to nebylo tak, ze cas s nimi clovek prolezi v obyvaku a cumi na tv, to totiz neni cas s rodinou. Navrhni vylet nebo spolecnou cinnost, zkus se zeptat s cim potrebuje pomoci. Mozna jsi tak utahany z prace, ze ji moc nevnimas a proto sili.

No a nakonec, imho se tu dozvis, ze takovi lide se nemeni. Kazdy ma holt svoji povahu. Bud je takova nebo ma problem.

• Citovat
  • Upravit
14955
4.6.16 11:32
@Kotatko03 píše:
Ne grázl opravdu nejseš. Jen tvoje přítelkyně se chová dost vyhroceně - opravdu jako stíhačka a žárlivka. Za sebe říkám, nikdy bych s člověkem, který by mi zakazoval kamarády a chtěl abych byla 100%tně jen s ním nebyla. :nevim:

Když už ma dítě, tak je mnohem víc chlapske hledat řešení a ne volit útěk. Asi se milovali, proto maji dítě. A to, ze je ted krize, nemusí znamenat, ze vztah je špatný a nemá šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
4.6.16 11:33
@Ladislav790 píše:
Ahoj, jsem s přítelkyní 4 roky a máme dvouletý dítě. Poslední dobou si říkám že by bylo lepší se rozejít protože přítelkyně je děsná stíhačka ale nechci rozbíjet rodinu. Kvůli ní jsem přišel o kamarády, koníčky, musím být neustále s ní, z práce hned domů jinak scéna kde se furt flakam a když řeknu, že bych si rád zašel s někým na pivo tak začne dělat scény, že se chovám jak haj.zl a že s.ru na rodinu. Rád bych si našel čas aji sám na sebe protože cítím strašnou ponorku. Můj život je jen do práce a domů. Bývám v práci před 10 a domů přijedu kolem 7 (20× za měsíc) a vím, že je doma sama ale chci se taky věnovat koníčkům případně sem tam zajít na pivo. Další věc je žárlení. Kamarádky jsem si už smazal a když se někde objeví nějaká ženská třeba v práci kolegyně tak je oheň na střeše. S opačným pohlavím se už bojím promluvit. Ale chci se hlavně zeptat jak si děláte vy a partner čas na rodinu a na sebe? Jsem fakt takovej grázl že se chci věnovat i jiným věcem?

a zkusil jsi navrhnout, že byste se v těch vycházkách střídali? jednou ona a ty budeš hlídat, jednou si zajdeš ty a ona ten večer doma třeba vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.6.16 11:36
@Kfětoslava píše:
Když už ma dítě, tak je mnohem víc chlapske hledat řešení a ne volit útěk. Asi se milovali, proto maji dítě. A to, ze je ted krize, nemusí znamenat, ze vztah je špatný a nemá šanci

S tím naprosto souhlasím, že když mají dítě (což píše), je to těžší, ale vždy pro záchranu vztahu musí něco udělat oba, pokud se snaží jen jeden…je to na nic a pokud si manželka zakladatele neuvědomí, jak se chová…obávám se, že to spěje ke konci. Jinak, nikde nepíšu, že vztah nemá šanci, ale za sebe fakt říkám, kdyby mi můj chlap zakazoval kamarády, chtěl abych byla pořád zavřený doma, nikam nechodila…dítě nedítě nebyla bych s ním (možná právě kvůli dítěti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.6.16 11:36

Hm a taky by ona mohla napsat"můj přítel na mě kašle, přichází domů z práce až v 7 večer, s ničím nepomůže, spolu nikam nechodíme, přijde mi že si mě neváží, kytku nepřinesl už sto let, bojím se že má jinou, jsem zoufalá, máme 2leté dítě je toho na mě někdy moc":
A pokud je vážně tak strašná, že ti zakazuje kamarády tak to jsi si měl rozhodnout už dřív jestli s ní mít dítě-ale spíš to tipuju na přepracování na mateřský. Ale může to být jinak.
A kdy má ona čas jen sama pro sebe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.6.16 11:37

Zkus ji vzit do spolecnosti mezi sve kamarady a kamaradky :think: a mozna bych zkusila poupravit pracovni dobu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
4.6.16 11:41

Pořád jen ty, ty, ty… ale co ona, musí mít stejnou ponorku když s ničím nepomůžeš…

• Citovat
  • Upravit
13021
4.6.16 11:42
@Nafrněná píše:
Pořád jen ty, ty, ty… ale co ona, musí mít stejnou ponorku když s ničím nepomůžeš…

Konečně někdo taky s mým názorem 8)-nebo aspoň podobnym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.6.16 11:46

Třeba ji jen hrabe z matersky bejt na matersky moc zabava neni a jeste kdyz dite cely den zlobí, pokud zlobí… :-D vetsinou maj ale zensky duvod kdyz zarlej, asi v tom bude neco jeste jinyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.6.16 11:46

@Ladislav790 ona se opravdu chová jako stíhačka a ty jako sobec, takže jste si fifty fifty..
Chápu, že si chceš zajít na pivo nebo se věnovat koníčkům, ale taky musíš brát ohledy na ni.Je celé dny sama s děckem, ty chodíš z práce pozdě..Uvědomuješ si to?
Jediné řešení je, jednou půjdeš na pivo ty, další den ona třeba s kamoškou na kafé například..Další večer budete spolu…
Na vztahu se musí pracovat, hledat kompromisy, naučit naslouchat jeden druhém a ne fňukat a stěžovat si..
Podle vyjadřování jste nejspíš hodně mladí, musíte se naučit problémy řešit..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky