Existuje někdo ještě single

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21382
6.6.16 12:22

Hahaha, notyvole uražený ženství :jazyk: :mrgreen:

Když budu chlastat den co den pár let, bude ze mne alkoholik a zcela právem mne nikdo omlouvat nebude.

Na druhou stranu, když se mladej člověk pod třicet přežírá a je jak koule tak o ní řeknou: Ona je chudák, prostě nemůže zhubnout nebo něco podobně debilního.

A v obou případech jde o nedostatek sebeovládání.

Každej je zodpovědnej za svůj život a mladej, zdravej člověk může mít nadváhu ale neexistuje důvod aby byl extrémně obézní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21382
6.6.16 12:24

Jo a na nošení elaštáků nemá nikdo právo, elasťáky si musí člověk zasloužit a pokud měřím 160 a vážím metrák, tak to teda dámy pardon, na veřejnosti v elasťákách nemám co dělat.

Howgh, domluvil jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
6.6.16 13:42
@xavierka píše:
Mě spíš příjde líto, že bych si tak přála zařizovat si pomalu domácnost, starat se o přítele a plánovat rodinu..Vím, že to snad někdy příjde, ale mrzí mě, že plno kamarádek v mém okolí to tak má - jsou i mladší- a já si příjdu prostě neschopná si ten život užívat…mám ted sice novou práci, na to se chci ted zaměřit, abych si ji udržela a po zkušebce si hledat svoje bydlení. Jo a pořád se snažit myslet pozitivně a čím víc si říkám, že budu, tím více mě ty deprese přepadávají a jo závidím těm mladým maminám…jsem proto špatný člověk?

Vůbec ne :hug: jen ten fb nesmíš tak prožívat, na fb jsou naprosto zkreslené informace, lidi se tam dělají lepšími a šťastnějšími než ve skutečnosti jsou. Taky mi v poslední době přijde, že se každý vdává a rodí, nicméně to jen proto, že to dávají hodně na obdiv ostatním, když bych se na to fakt zaměřila pořádně, tak třičtvrtě těch lidí co tam mám jsou single, nebo žijí jen v partnerství. Mám tam i pár takových, které mám ráda a kteří dávají na obdiv vše, ale já vím, že skutečnost je trošku jiná, než to vypadá na fb. Takže buď v klidu :palec:… někdy se ti život překope během roku ani nevíš jak. Řeknu ti jeden příklad ze svého okolí. Známá zůstala s dítětem sama, chlap jí opustil po porodu, skončila u rodičů, byla zlomená. Rok na to poznala docela super chlapa, její dítě příjmul naprosto fantasticky a za další rok se vzali, předělávají baráček a je spokojená. Během dvou let se to její trápení změnilo ve štěstí, sama to nečekala, protože ani nehledala, byla to náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
6.6.16 13:45
@Black Tears píše:
Ahoj, já se hlásím mezi vás :mavam: :mavam: :mavam:

A kam, že se to vlastně hlásíš? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
6.6.16 14:41

@xavierka Jo, já jsem na to podobně, jako ty (je mi 27), jenom snad s tím rozdílem, že bydlím sama. Ale bydlení táhnu ze stipendia a z brigád, takže si ušetřím opravdu minimum. A protož pořád studuju a nikdy jsem neměla dlouhodobější práci na plný úvazek, tak nemám ani nárok na mateřskou, kdybych otěhotněla :mrgreen:
Taky se to kolem mě hemží šťastnými páry a zásnubními prstýnky, ale tak co můžu dělat. Nějak se učím akceptovat, že je holt období, kdy se mám soustředit sama na sebe…
Uvidíš, že se to jednou zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.6.16 14:48

@KalamityJohn tolik od „uraženého ženství“, jsem ho asi někde přehlídla :) nebo o elasťácích, které asi taky někde profrčely bez mého registru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
30.1.17 22:32

Ahoj, je mi 26 a jsem single už rok a půl…takže ano, existuju a mám silnej pocit ujetýho vlaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.1.17 21:39

Nevim, jak moc aktualni toto tema je, ale taky se hlasim do klubu singles, je mi krasnych 25 let :mrgreen: Pocit ujetyho vlaku nemam, uzivam si nabytou svobodu a prijde mi to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.2.17 15:50

Holky taky nevím, jak moc aktuální diskuze je, ale musím se přidat. Je mi 26, jsem čerstvě po rozchodu (prosinec) a také zpět u rodičů. Řeším co dál.. jestli užívat svobodného života, jít sama do bytu (to se mi upřímně moc nechce, radši ty peníze šetřím)… jinak v mém okolí jsou moje VŠECHNY kamarádky zadané, budují bydlení s přítelem, vdávají se, zakládají rodiny..a já jsem sama.. Zatím pocit ujetýho vlaku nemám, ale začínám propadat zoufalství jestli se ještě někdy někdo objeví… ale jsem sama a užívám si svobody! Je na tom někdo podobně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.2.17 14:18

@Han51 Tak to jsme na tom úplně stejně :,( Taky jsem se v prosinci rozešla s přítelem a vrátila se k rodičům. Pořád přemýšlím, co dál - jestli kupovat nějaký byt a zadlužit se na 20 let, nebo bydlet v podnájmu, kdy z výplaty pak nic nenašetřím. Jednu chvíli jsem uvažovala i o spolubydlení, ale pak jsem to zavrhla, protože bych se už ráda usadila, měla to svoje… Mám jen pár kamarádek, většina jich ale bydlí velmi daleko. Dalším problémem je to, že rodiče bydlí na vesnici, tudíž nějaké užívání svobodného života je docela komplikované, protože musím všude dojet (aspoň mám auto). Za prací dojíždím. Mám 29 let a taky kolem sebe vidím jen samé holky, co se vdávají, mají rodiny,… Je to opravdu frustrující. Mám prostě pocit, že jsem ten život nějak nezvládla asi… A chlapi? Asi se už na ně dívám pesimisticky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 15:34
@Siesta1 píše:
@Han51 Tak to jsme na tom úplně stejně :,( Taky jsem se v prosinci rozešla s přítelem a vrátila se k rodičům. Pořád přemýšlím, co dál - jestli kupovat nějaký byt a zadlužit se na 20 let, nebo bydlet v podnájmu, kdy z výplaty pak nic nenašetřím. Jednu chvíli jsem uvažovala i o spolubydlení, ale pak jsem to zavrhla, protože bych se už ráda usadila, měla to svoje… Mám jen pár kamarádek, většina jich ale bydlí velmi daleko. Dalším problémem je to, že rodiče bydlí na vesnici, tudíž nějaké užívání svobodného života je docela komplikované, protože musím všude dojet (aspoň mám auto). Za prací dojíždím. Mám 29 let a taky kolem sebe vidím jen samé holky, co se vdávají, mají rodiny,… Je to opravdu frustrující. Mám prostě pocit, že jsem ten život nějak nezvládla asi… A chlapi? Asi se už na ně dívám pesimisticky :?

Tak se osamostatni. Já také v 29 bydlela ještě v nájmu, v centru města, auto jsem tudíž nepotřebovala, všude dopravíš MHD, a když se chceš pobavit, můžeš si dát pivko a nebýt závislá na autě. Jinak neboj, ten pravý si tě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.2.17 16:22

Jde o to, že auto potřebuji, když jedu k rodičům, protože tam je opravdu blbé spojení. A kdybych zaplatila nájem, tak mi zbyde úplné minimum na živobytí. Asi jediné řešení je byt koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 16:28
@Siesta1 píše:
Jde o to, že auto potřebuji, když jedu k rodičům, protože tam je opravdu blbé spojení. A kdybych zaplatila nájem, tak mi zbyde úplné minimum na živobytí. Asi jediné řešení je byt koupit…

Zbytečně se takhhle uvážeš na jedno místo. A co najít si přivýdělek? Nebo lépe placenou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 01:08

@Siesta1 Zatím takovou věc neřeš ;) třeba potkáš toho pravého a bude bydlet smutně sám ;) Zatím u rodičů něco našetříš, bydlení můžeš najít kdykoliv.

• Citovat
  • Upravit
473
11.2.17 23:31
@Anonymní píše:
@Siesta1 Zatím takovou věc neřeš ;) třeba potkáš toho pravého a bude bydlet smutně sám ;) Zatím u rodičů něco našetříš, bydlení můžeš najít kdykoliv.

Díky za povzbudivá slova!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria