Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem ho prodat a koupit si za něho boty a kabelku ![]()
Za ten prsten bych určo měla i na nějakou z Pařížský ![]()
hihi
@Barca12345 píše:
Kdo setri ma za tri![]()
![]()
![]()
no jasně
.Přece se to tady nebude válet
a kdyby měla bejvalka vkus a vybrala náký pěkný tak ho klidně budu nosit, ale takle jde jedině roztavit ![]()
Zakladatelko jasně. prsten střel pokud to má opravdu nákou cenu a udělej si radost ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,co by jste dělaly kdyby jste náhodou našly svému přítelovi snubní briliantoví prstýnek, který nebyl bohužel pro vás, ale byl od jeho bývalé partnerky.
Ani možná ne co by jste dělaly, ale jaké by jste měly pocity…
No, on se takový briliantový prstýnek těžko vrací zpět do obchodu, takže bych to asi nějak nehrotila. Jestli ho má schovaný veřejně, jako, že ano, jinak bys na to nepřišla, tak zřejmě to pro něj nemá už žádnou životní podstatu.
Ale vem to tak, koupíš někomu drahý dárek, a bohužel situace Ti neumožní už mu ho věnovat, tak jak by jsi potřebovala, tak co s ním? Půjdeš ho vrátit zpět? Ono to bohužel už moc nejde, né každý obchod je k tomuto vstřícný, takže ber to tak, můžete se dostat do finanční tísně a prstýnek lze prodat v nouzi a může vám i v budoucnu třebas na chvilku i finančně pomoct.
![]()
@Anonymní píše:
I když jí žádal o ruku na truct toho, že měl za s sebou dlouhej vztah a tím se chtěl te svoji asi pomstit, no hned večer to zasnoubení odvolal…holka málem skončila v blázinci, ale bylo to asi před dvanácti lety…
Schovanej snubák bych neřešila, ale tahle ohavnost by mě asi dost zarazila a popřemýšlela bych o tom, jestli s ním opravdu chci sdílet společnou budoucnost, ptž kdo ví, co jednou provede mně
![]()
@Les2311 No to mě taky napadlo, asi charakter chlap
Hotová výhra na celý život. ![]()
Taky bych ho taky prodala a koupila bych něco sobě nebo partnerovi, nač se bude válet doma zbytečně ![]()
Já bych to neřešila a taky s ním nic nedělala, je jeho, ne tvůj. Taky co by měl s ním udělat? Vyhodit do koše? Prodat za zlomkovou cenu? Max. bych ho schovala, pokud by měl být někde na očích, což pochybuju, že by někdo nechával. A čistě teoreticky kdyby mi ho chtěl po bývalé dát, tak do toho koše letí, ale já poslala chlapa do pr.. i se zlatem „za syna“ a se svatbou či zásnuby taky když byla o tom řeč.
Po 12 letech??? Muzu ti garantovat, ze si ani nepamatuju pomalu, jak se jmenoval
opravdu to neres. Chapu, ze se chces vdavat a spis to zjisteni, ze on uz kdysi chtel, neni prijemne. Ale za me, volne dychej, nic neprodavej, nic neres. Ja uz byla vdana a snubni prsten jsem si po rozvodu nechala a vzala jsem si i BM
a vali se tu oba v trezoru, ze si z nich necham udelat nausnice nebo „na zuby“, proste na horsi casy. A horsi cas uz i byl a stejne jsou tu porad a kdyby ted pritel prisel s tim, ze je prodal a koupil si za ne boty, tak bych ho roztrhla. A asi bych i uvazovala o jeho zdravem rozumu, ale kazdopadne bych to povazovala za velkou drzost.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,co by jste dělaly kdyby jste náhodou našly svému přítelovi snubní briliantoví prstýnek, který nebyl bohužel pro vás, ale byl od jeho bývalé partnerky.
Ani možná ne co by jste dělaly, ale jaké by jste měly pocity…
Prodala bych ho a koupila si nejakej peknej pro sebe ![]()
Vtipkuju
Nedelala bych nic, taky mam plno sperku od byvalych…
@Barusak78 píše:
Po 12 letech??? Muzu ti garantovat, ze si ani nepamatuju pomalu, jak se jmenovalopravdu to neres. Chapu, ze se chces vdavat a spis to zjisteni, ze on uz kdysi chtel, neni prijemne. Ale za me, volne dychej, nic neprodavej, nic neres. Ja uz byla vdana a snubni prsten jsem si po rozvodu nechala a vzala jsem si i BM
a vali se tu oba v trezoru, ze si z nich necham udelat nausnice nebo „na zuby“, proste na horsi casy. A horsi cas uz i byl a stejne jsou tu porad a kdyby ted pritel prisel s tim, ze je prodal a koupil si za ne boty, tak bych ho roztrhla. A asi bych i uvazovala o jeho zdravem rozumu, ale kazdopadne bych to povazovala za velkou drzost.
Přesně tak, taky mám doma „bývalý“ snubák, a kdyby ho manžel jen tak prodal a něco si za něj koupil, považovala bych to za sviňárnu. Přestože pro mně ten prstýnek už vůbec nic neznamená, je můj, a jestliže netrpíme hlady, prodávqat se nebude
. A kdybychom hlady trpěli, tak snad ho prodám já nebo po dohodě, ne? Jako kdybych já manželovi chtěla prodat třeba mp3, protože ji dostal od bývalé?
![]()
@Les2311 píše:
Schovanej snubák bych neřešila, ale tahle ohavnost by mě asi dost zarazila a popřemýšlela bych o tom, jestli s ním opravdu chci sdílet společnou budoucnost, ptž kdo ví, co jednou provede mně![]()
Presne tak…ja to moc nechapu ![]()