Snubní prstýnek pro ex

Anonymní
14.6.12 22:49

ExSnubní prstýnek

Ahoj holky,

co by jste dělaly kdyby jste náhodou našly svému přítelovi snubní briliantoví prstýnek, který nebyl bohužel pro vás, ale byl od jeho bývalé partnerky.
Ani možná ne co by jste dělaly, ale jaké by jste měly pocity…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
14.6.12 22:51

Asi bych to nejak extra nehrotila…
Ale taky by zalezelo na tom, jaky mate vztah, jaky oni meli vztah, jak se rozesli, jak vy jste se dali dohromady a tak…

Ja osobne bych to taky asi nevyhodila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
14.6.12 22:54

Jako prstynek co chtel dat ex? To by mi nevadilo, ale kdyby chtel pozadat pak me, tak bych chtela jiny, teda pokud to neni nejaky po babicce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.6.12 22:54

No asi ji chtěl požádat o ruku. Ale prostě se nestalo a neznamená to, že tebe miluje míň jak ji :)…to ho měl vyhodit? Jestli ti vadí, tak ho dejte někam do bazaru či něco takového, určitě bych ho nenosila ať je třeba nádhernej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
14.6.12 22:55

On má doma snubní prsten, který ona dostala od něj na svatbě a pak mu ho vrátila?
Nebo myslíš jeho snubák, který si navléknul na svatbě on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.6.12 22:56

Nic :lol: sama sem chlapovo snubáky chtšla nechat roztavit a udělat nové pro nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.6.12 22:58
@Kamča.dalmatinka píše:
Nic :lol: sama sem chlapovo snubáky chtšla nechat roztavit a udělat nové pro nás :lol:

Kdo setri ma za tri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
14.6.12 22:58

Tak zasnubni nebo snubni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 22:59

Máme skvělěj vztah…
Báječně se stará o naše dítě a je ten nejleší partner na světě.

Já jsem to nehrotila, na začátku mě to hodně nahněvalo, protože mi lhal (i když lež z milosti), bylo mi líto, že mě o ruku nepožádal.
I když jí žádal o ruku na truct toho, že měl za s sebou dlouhej vztah a tím se chtěl te svoji asi pomstit, no hned večer to zasnoubení odvolal…holka málem skončila v blázinci, ale bylo to asi před dvanácti lety…

• Citovat
  • Upravit
Barushe
14.6.12 22:59

Asi zásnubní, ne? :think: :nevim:
Tak mě se to stalo ;)
Požádal ji o ruku, ale pak se rozešli :mrgreen: manžel (tehdy přítel) ho prodal do zlatnictví a koupil mi jinej, hezčí :mrgreen: :palec:
Nic to neznamená, vyhazovat ho přece nebude ;) Nijak se tím netrap, koupí ti jinej :D

• Citovat
  • Upravit
9649
14.6.12 23:00
@Anonymní píše:
Máme skvělěj vztah…
Báječně se stará o naše dítě a je ten nejleší partner na světě.Já jsem to nehrotila, na začátku mě to hodně nahněvalo, protože mi lhal (i když lež z milosti), bylo mi líto, že mě o ruku nepožádal.
I když jí žádal o ruku na truct toho, že měl za s sebou dlouhej vztah a tím se chtěl te svoji asi pomstit, no hned večer to zasnoubení odvolal…holka málem skončila v blázinci, ale bylo to asi před dvanácti lety…

No taaaaak, tak to prosimte neres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 23:00

Zásnubááááááááák :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 23:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky,co by jste dělaly kdyby jste náhodou našly svému přítelovi snubní briliantoví prstýnek, který nebyl bohužel pro vás, ale byl od jeho bývalé partnerky.
Ani možná ne co by jste dělaly, ale jaké by jste měly pocity…

vzala bych to a prodals :mavam: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
627
14.6.12 23:02
@Kamča.dalmatinka píše:
Nic :lol: sama sem chlapovo snubáky chtšla nechat roztavit a udělat nové pro nás :lol:
:potlesk: :potlesk: :palec: ty me vzdycky rzesmejes!!! :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.6.12 23:03

Neřeš, koupí ti lepší!!!tento zpeněžte a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...