Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych to nejak extra nehrotila…
Ale taky by zalezelo na tom, jaky mate vztah, jaky oni meli vztah, jak se rozesli, jak vy jste se dali dohromady a tak…
Ja osobne bych to taky asi nevyhodila… ![]()
Jako prstynek co chtel dat ex? To by mi nevadilo, ale kdyby chtel pozadat pak me, tak bych chtela jiny, teda pokud to neni nejaky po babicce ![]()
No asi ji chtěl požádat o ruku. Ale prostě se nestalo a neznamená to, že tebe miluje míň jak ji
…to ho měl vyhodit? Jestli ti vadí, tak ho dejte někam do bazaru či něco takového, určitě bych ho nenosila ať je třeba nádhernej.
On má doma snubní prsten, který ona dostala od něj na svatbě a pak mu ho vrátila?
Nebo myslíš jeho snubák, který si navléknul na svatbě on?
Nic
sama sem chlapovo snubáky chtšla nechat roztavit a udělat nové pro nás ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Nicsama sem chlapovo snubáky chtšla nechat roztavit a udělat nové pro nás
Kdo setri ma za tri
![]()
Máme skvělěj vztah…
Báječně se stará o naše dítě a je ten nejleší partner na světě.
Já jsem to nehrotila, na začátku mě to hodně nahněvalo, protože mi lhal (i když lež z milosti), bylo mi líto, že mě o ruku nepožádal.
I když jí žádal o ruku na truct toho, že měl za s sebou dlouhej vztah a tím se chtěl te svoji asi pomstit, no hned večer to zasnoubení odvolal…holka málem skončila v blázinci, ale bylo to asi před dvanácti lety…
Asi zásnubní, ne?
![]()
Tak mě se to stalo ![]()
Požádal ji o ruku, ale pak se rozešli
manžel (tehdy přítel) ho prodal do zlatnictví a koupil mi jinej, hezčí
![]()
Nic to neznamená, vyhazovat ho přece nebude
Nijak se tím netrap, koupí ti jinej ![]()
@Anonymní píše:
Máme skvělěj vztah…
Báječně se stará o naše dítě a je ten nejleší partner na světě.Já jsem to nehrotila, na začátku mě to hodně nahněvalo, protože mi lhal (i když lež z milosti), bylo mi líto, že mě o ruku nepožádal.
I když jí žádal o ruku na truct toho, že měl za s sebou dlouhej vztah a tím se chtěl te svoji asi pomstit, no hned večer to zasnoubení odvolal…holka málem skončila v blázinci, ale bylo to asi před dvanácti lety…
No taaaaak, tak to prosimte neres ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,co by jste dělaly kdyby jste náhodou našly svému přítelovi snubní briliantoví prstýnek, který nebyl bohužel pro vás, ale byl od jeho bývalé partnerky.
Ani možná ne co by jste dělaly, ale jaké by jste měly pocity…
vzala bych to a prodals
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Nicsama sem chlapovo snubáky chtšla nechat roztavit a udělat nové pro nás
Ahoj holky,
co by jste dělaly kdyby jste náhodou našly svému přítelovi snubní briliantoví prstýnek, který nebyl bohužel pro vás, ale byl od jeho bývalé partnerky.
Ani možná ne co by jste dělaly, ale jaké by jste měly pocity…