Extrakce 8

Anonymní
13.9.23 23:12

extrakce 8

Ahooj. Jsem den a pul po extrakci dolni 8. Myslite si, ze ma rana takhle vypadat? Zakrok byl slozity, trval hodinu. Nemela jsem zub vyrostly. Musela prvni odvrtat kost. Stehy mam uz od 6steho zubu. Chtela jsem vycistit ale ani neotevru tolik pusu abych se tam dostala. Projistotu jsem v puse povalela vodu se soli a opatrne vyplivla. Stejne ale co myslite? Je to ok?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15949
14.9.23 00:42

Ahoj,
každá taková extrakce, může mít nějaké komplikace, i když samozřejmě nemusí, pokud vše proběhne vpořádku.
Předpokládám, že tvůj stomatolog ti určil kontrolní vyš., které je nezbytné po tomto zákroku.
Pokud máš sama nějaké pochybnosti, můžeš ho zkontaktovat už dříve.
Přeji ti, brzké bezbolestné zhojení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.9.23 08:24

Mě taky brali hned 2 zarostlé a trvalo to hodinu. Sekali též kost. Pusu musíte postupně rozcvicit a určitě první dny se čistí jen vatickou okolni zuby. ono ani moc jíst nejde.jen tekuté. postupne pusa (tvar) natece a bude hrát fialovo žlutými barvami. To je u těchto extrakci časté. Hlavně postupně jen mírně! tu pusu otevirejte, pac to snadno zatuhne a pak se to hůř rozcvicuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
14.9.23 08:50

Dostala jsi ATB?
Mě vysekali takhle 2 osmičky, šití a antibiotika, dlouho se to hojilo, ale bez komplikací, atb jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
14.9.23 08:55

Tam je prd vidět. Ten bílý povlak je ok. Takováhle rána se hojí dlouho a bolí to no. Měla jsem to samé. Vyplachovala jsem peroxidem, není to příjemné, ale tehdy mi to stomatolog doporučil.

• Citovat
  • Upravit
1
14.9.23 17:09

M

Tak jsem volala sve zubarce a domluvila si kontrolu. Bohuzel jsem v praci a dostanu se tam az pristi tyden. Ale podle toho co me boli mam nejspis zanet. Tak mi napsala ATB a snad se mi ulevi. Diky za rady❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.23 07:35

Jak dlouho bolí zub po vytrhnuti přes zánět

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak dlouho bolí zub po vytrhnuti přes zánět já byla v úterý 26.9 u zubaře daseň pořád bolí a když si večer dám na bolest prášky tak mě snad ta daseň bolí víc než aby mě to ustupovalo zubarka mi ani nedala antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.23 07:37
@Luciana. S23 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak dlouho bolí zub po vytrhnuti přes zánět já byla v úterý 26.9 u zubaře daseň pořád bolí a když si večer dám na bolest prášky tak mě snad ta daseň bolí víc než aby mě to ustupovalo zubarka mi ani nedala antibiotika vyplachuji hermankem i šalvěji a pořád boli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.23 21:22

Prosím o radu

Jsem 14.dni po extrakci špatně položené osmičky po pár dnech se mi udělal zánět beru antibiotika byla jsem na čištění a vytažení stehů ale teď to začíná zase bolet.
Při trhání mi zlomily kus 7.
Nevím jak by to mělo vypadat tak se chci zeptat je to v pořádku a nebo se mi tam zase dělá suché lůžko???
Děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 17:47

Trhání všech zubů moudrosti.

Ahoj,

Jdu na Vás s dotazem ohledně poextračních komplikací.
K zubaři mám jít na kontrolu za týden ale nedalo mi to a chci se poradit takhle na diskuzi at si čekání zkrátím.
Mám čtvrtý den po extrakci, kde horní sli klasickou cestou a spodní vyřezávané.
Přetrvává mi problém, že při zkousnuti si jakoby koušu sešitou kůži vzadu mezi 7čky a chci se jen zeptat jestli je to způsobené možným otokem a nebo mi to špatně sešili.
Musim mít zuby stále tak trochu mírně od sebe aby mi to nebylo nepříjemné.

Díky za ohlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.