Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@bublifucekk píše:
Prosím jak dlouho to muže bolet? V úterý mi trhala zubarka spodní osmičku a porad to bolí 🙄 zabírají běžná analgetika, ale snažím se vydržet (vecer už zónu paralen). Zub šel hned, byl venku za par minut, ale kořen mega. Mám tam díru snad až do krkudekuji
Byla jsem na trhání zubu v pátel a za celou dobu mě to ani jednu nezabolelo, a toho zubař trhal snad půl hodiny. Poučila tě zubařka o tom, jak o ránu pečovat? Zašila ti to?
@bublifucekk někoho to nemusi bolet vubec, meho přitele to bolelo měsíc. Každý to má jinak
@Wani já už mám poslední, takže tak nějak vím co dělat. první dvě na pravé straně šly v analgosedaci, spodní byla ležící a tam se šilo, měla jsem i atb. Pak šla vrchní levá a vše ok, bolelo to jen druhý den. A teď tahle..šité to nemám. Nevyplachovala jsem 2,5dne, pak jen jemně přejetím vody ze strany na stranu. Dnes si na ranku poprvé dám šalvějový čaj. A to jdu v úterý do práce. Ach jo
@Veronikaatev měsíc? ach jo
zlatej porod fakt.. a vše ok nebo měl to suché lůžko?
@bublifucekk píše:
@Wani já už mám poslední, takže tak nějak vím co dělat. první dvě na pravé straně šly v analgosedaci, spodní byla ležící a tam se šilo, měla jsem i atb. Pak šla vrchní levá a vše ok, bolelo to jen druhý den. A teď tahle..šité to nemám. Nevyplachovala jsem 2,5dne, pak jen jemně přejetím vody ze strany na stranu. Dnes si na ranku poprvé dám šalvějový čaj. A to jdu v úterý do práce. Ach jo
Zavolala bych zubařce. Mně to zubař normálně zašil a ještě mi tam něco vkládal (ale to teda nešlo na pojištovnu, platila jsem to sama, ale zas tak moc to nebylo). Radil mi 3 dny nejíst a nepít horké věci, nevyplachovat, necvičita v případě jakéhokoliv problému jim zavolat.
@bublifucekk neměl pravě suche lužko. Je to děs s těma zubama. Byl u zubařky jestli s tim něco nemá (zdalo se mu divne, že to tak dlouho boli) a zubařka mu řekla : " co se divite po takovem zakroku, to je normalni operace a muze to měsic bolet" ![]()