Extrakce osmiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10028
5.7.20 20:01
@bublifucekk píše:
Prosím jak dlouho to muže bolet? V úterý mi trhala zubarka spodní osmičku a porad to bolí 🙄 zabírají běžná analgetika, ale snažím se vydržet (vecer už zónu paralen). Zub šel hned, byl venku za par minut, ale kořen mega. Mám tam díru snad až do krku :D dekuji

Byla jsem na trhání zubu v pátel a za celou dobu mě to ani jednu nezabolelo, a toho zubař trhal snad půl hodiny. Poučila tě zubařka o tom, jak o ránu pečovat? Zašila ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.20 20:05

@bublifucekk někoho to nemusi bolet vubec, meho přitele to bolelo měsíc. Každý to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
5.7.20 20:25

@Wani já už mám poslední, takže tak nějak vím co dělat. první dvě na pravé straně šly v analgosedaci, spodní byla ležící a tam se šilo, měla jsem i atb. Pak šla vrchní levá a vše ok, bolelo to jen druhý den. A teď tahle..šité to nemám. Nevyplachovala jsem 2,5dne, pak jen jemně přejetím vody ze strany na stranu. Dnes si na ranku poprvé dám šalvějový čaj. A to jdu v úterý do práce. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
5.7.20 20:26

@Veronikaatev měsíc? ach jo :mrgreen: zlatej porod fakt.. a vše ok nebo měl to suché lůžko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
5.7.20 20:28
@bublifucekk píše:
@Wani já už mám poslední, takže tak nějak vím co dělat. první dvě na pravé straně šly v analgosedaci, spodní byla ležící a tam se šilo, měla jsem i atb. Pak šla vrchní levá a vše ok, bolelo to jen druhý den. A teď tahle..šité to nemám. Nevyplachovala jsem 2,5dne, pak jen jemně přejetím vody ze strany na stranu. Dnes si na ranku poprvé dám šalvějový čaj. A to jdu v úterý do práce. Ach jo

Zavolala bych zubařce. Mně to zubař normálně zašil a ještě mi tam něco vkládal (ale to teda nešlo na pojištovnu, platila jsem to sama, ale zas tak moc to nebylo). Radil mi 3 dny nejíst a nepít horké věci, nevyplachovat, necvičita v případě jakéhokoliv problému jim zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.20 20:29

@bublifucekk neměl pravě suche lužko. Je to děs s těma zubama. Byl u zubařky jestli s tim něco nemá (zdalo se mu divne, že to tak dlouho boli) a zubařka mu řekla : " co se divite po takovem zakroku, to je normalni operace a muze to měsic bolet" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.