Extrémně bolestivá ms

151
10.4.16 11:17

Extrémně bolestivá ms

Dobrý den, ahojte potrebuji rychlo pomoc, mám neskutečně bolestivou MS, před hodinou a pul jsem si dala 50kapek algifenu a vůbec nezabírají. Třesu se a krčím v bolestích jak podbříška tak i zad. Nemáte někdo nějakou ucinou radu? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101679
10.4.16 11:20

@Kallya No, moje rada není vhodná kombinovat s tím algifenem, ale jinak mi zabíral velký panák (občas tedy decák) tvrdého. Taky jsem byla ve stadiu, kdy algifen ani v této dávce nezabíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
10.4.16 11:22

@Kallya nohy nahoru, nad pas. Třeba na sedacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
10.4.16 11:23

Nad *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.4.16 11:23

@Kallya termofor nebo horká vana, prostě to břicho prohřát, potom mi to většinou povolí… algifen na mě vůbec nezabírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
10.4.16 11:24

@Kallya Zkus teplé obklady na břicho a záda, mě celkem ulevily. Nebo teplou sprchu. Z léků mi pomáhal akorát Aulin, ale ten býval na předpis, jak je to s ním teď, nevím. Mívala jsem taky šílenou ms, ale to bylo ještě před prvním porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.4.16 11:24

Ja beru aulin. A neco tepleho na bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
10.4.16 11:25

@NikysekR Je na předpis furt, ale to ten Algifen taky, takže na příště je to pro zakladatelku použitelný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.16 11:30

Někdo toho není zastáncem, ale pomáhají čaje z trávy (používá kamarádka) a bolavé místo potírat mastí taky z konopí. Nejlépe kdyby ji vyráběl někdo známý a dost kvalitně, protože ty z lékárny jsou na houby. A v lékárně si kup ty hřejivé náplasti. Nalepíš na podbřišek a na záda a hřejí dlouhou dobu. Mě nahřívání na tu bolest pomáhalo. Kolikrát jsem měla bolesti tak silné, že jsem měla slzy v očích. Samozřejmě ty, které nemají bolestivou MS, ze mě udělaly největšího hypochondra a koulely očima, že to nebolí tak proč vyvádím :roll: :lol: Mě pomahaly kapky tramal nebo jak se jmenují (teta je bere na záda tak mi občas kápla) ale na mě jsou dost silné a jsou na předpis a taky je nedají každému takže zkus to nahřívání. Pokud nemůžeš koupit teďka ty hřejivé náplasti tak se nahřívej u topení nebo ve sprše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
10.4.16 11:49

@Bonnie7 :mrgreen: no, on kdyby nepomohl tramal, tak už by to bylo hodně smutný, dalším stupněm už jsou jen opiáty… ale jo, občas jsem u něj skončila taky, naštěstí se to těhotenstvím změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.4.16 12:01

@Bonnie7 já Vám věřím ;) taky jsem brečela bolestí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.4.16 12:21

Taky jsem uz nekolikrat pri ms brecela bolesti. Ale dvojita davka algifenu mi vzdycky zabrala. Pri nejhorsim se da jit i na pohotovost, kde ti pichnou injekci na uvolneni bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.4.16 20:09

Me pomahaji cipky jmenuje se to Indometacin :palec:,jsem po nem celej den mimo a spim :lol: :roll:..Bez nich ale zvracim, kolabuju a brecim bolesti,3 dny naprosto nepouzitelná :pocitac: :zed: jestli mate nejakou přírodni radu tak sem s ní :) Mé játra by Vám byli vděčný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
11.4.16 20:11

@Kallya Zkousela jsi hodne teplou vanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie