Extrémně mazlivé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24848
14.1.25 14:26

@Tayen jojo, to je právě ta mateřská nostalgie :oops: 8) ;)
každý věk má holt svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41205
14.1.25 14:31
@Lucy75 píše: Více

já si vždycky myslela, že jsem mazlící typ :think:…ale po 11 letech, kdy mám mazlivé kousky dva a k tomu psa, který to od nich nejspíš obkoukal, neb se mi při 30kg taky často rve na klín, už to chvilkama nedávám…jako, je to sladký, ale najdou mě všude a chlap má potom útrum, neb se z dalšího dotyku osypávám :think:
Jako, říkám si, že si to mám užívat dokud můžu, ale občas jim uteču, když jdu běhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 14:32
@Oriseka píše: Více

Chápu, že je malá na to, aby pochopila, že se maminka nechce pořád jenom mazlit, snažím se to válení po mně korigovat, ale těžko se mi to vysvětluje k jejímu věku :oops: Ona vyžaduje můj kontakt, s manželem tohle nedělá, chce se s ním potulit jenom večer před spaním :think:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.1.25 14:33

Mam velmi kontaktní dítě a to přesycení kontaktu směrem k manželovi chápu. Měla jsem dítě na sobě 24/7 a to dítě to potřebuje, ale chlap mi vadil. Když syn zmenšil kontakt nevadil manžel. Prostě tam nebyl ten čas / možnost na osobní prostor.
Syn byl velmi kontaktní k mé osobě už tedy od porodnice. Stejně jako to potřebuje to Tvoje. Já bych tedy sytila, protože to má nějaký důvod a dala tomu hranice - u jídla, při koupání, při oblékání ne. Syn ( 4 roky ) třeba včera běžel ze školky hned domů, protože chtěl tulit ( nic mu není, jen měl potřebu ). Prostě je to mazel a potřebuje to. Ale sycením té potřeby je to lepší a lepší. Třeba ale v kontaktu v noci spíme už 4 roky. Beru to. Co jiného než to základní by jim měl člověk dát. A ano je to někdy náročné. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
41205
14.1.25 14:39
@kocourGarfield píše: Více

mě by zajímalo, kdy se ta potřeba „nasytí“ :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.1.25 14:45

@Keyllah Řekla bych že věkem. Jako mimino mušle byt v kontaktu 24/7 jen se mnou. I u manžela řval jak tur. Ve 2,5 letech byl schopný odejít do školky. Ve 3 letech měl období tatínka pouze. Ve 3 a kousíček jsem mohla odjet pracovně na 4 dny a dítě to dalo. Ve 4 letech zvládne byt s manželem úplně ok ( má potřebu kontaktu s nim, ale už po něm neleze ). Jinak kontaktní je stále. Ale už je to zlaté.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.25 14:48
@Keyllah píše: Více

Tohle mi říkala tchýňka, že to má zřejmě po manželovi, ten se k ní chodil „pochovat“ snad ještě v devítce, tak se mám ještě nač těšit :oops: Manžel je rozhodně kontaktnější než já, ale u něho je dcera chvilku a letí ke mně, přitom by to byla win win situace :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41205
14.1.25 14:48

8+ a 11+ tu potřebu stále mají :think: jsem si myslela, že se „nasytí“ a bude, ale zatím nějak nic…jasně, jsou schopni to ukorigovat na veřejnosti, ale doma jsem jak sendwič, stísněná mezi dvěma mazly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41205
14.1.25 14:49
@Anonymní píše: Více

osmiletý mi kolikrát leze na klín a potřebuje pomazlit :mrgreen: jako jo, ale je děsná vyzáblina, takže lokty, kolena atd…mě bodají a bodají :mrgreen:
Potřebu sytím a sytím…a čekám a čekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 14:52

To nedám, se asi radši rozvedu a budu trvat na střídavce, ať mám aspoň týden klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41205
14.1.25 14:55

nepořizujte si psa…ten má tendence kopírovat chování ostatních členů smečky, takže mi leze na klín taky, a to má 30kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 14:58
@Eva2610 píše: Více

Tohle mám nastavené, jenže ona to bere podle sebe, dojedla, tak se chce mazlit :nevim: Zní to hrozně, ale opravdu mi po celodenním fyzickém kontaktu vadí, když na mě večer zase někdo sahá, vyhlížím, kdy půjde spát a budu mít konečně svůj vlastní osobní prostor :oops:

• Citovat
  • Upravit
41205
14.1.25 14:59

ani nevíš, jak ti rozumím :mrgreen: ti moji mě najdou i ve sprše, protože mi potřebujou něco nutného říct :mrgreen: uteču do ložnice a za chvíli jsou tam oba, ikdyby si měli hrát na mobilu na zemi…
Co chodit běhat? mě to pomáhá, vyčistím si hlavu, nikdo na mě nešahá a zpevňuju si postavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24848
14.1.25 15:00

a v 15 při pokusu o pohlazení po vlasech trhne hlavou - abych se náhodou netrefila :oops:

ta druhá si mi ještě občas lehne do klína, ale tak max. na pár minut u telky jednou za týden…

achjono
kdo má velká prsa, chce malá
kdo má malá prsa, chce velká
kdo má mazlící dítě, chce osobní prostor
kdo má nemazlící dítě, touží po kontaktu :mrgreen: :mrgreen:

život má prostě brutální smysl pro humor :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 15:01