Extrémně mazlivé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41942
14.1.25 15:02
@Lucy75 píše: Více

asi tak :mrgreen: a bude i něco mezi tím? myslím, jestli od každodenního každominutového kontaktu přejdou nějak plynule do „nešahej na mě“? nebo to je ze dne na den? já bych ráda nějaký kompromis, zlatou střední cestu, aspoň na čas :think: tak čekám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
14.1.25 15:04

Kdo má ukecané dítě chce tiché a kdo má nemluvku chce aby víc mluvilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25518
14.1.25 15:14
@Keyllah píše: Více

záleží, jak moc bouřlivé budu hormony
ale to největší mazlení dle mne postupně přejde na základce…
určitě to nejde říct generálně, děti jsou různé, jako my jsme různí…

a třeba na táborech se se mnou jako s vedoucí přišly pomazlit klidně i 10-12leté děcka, aspoň se obejmout, pohladit po vlasech… někomu fyzický kontakt chybí víc, někomu vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 15:19
@Keyllah píše: Více

A víš co? Mně tohle obyčejný pochopení pomohlo :oops: Když jsem tohle téma s kýmkoliv otevřela, dostalo se mi jenom výčitek, poučování, ale podpora nepřišla žádná :oops: Chodím k sousedům na kickbox :lol:

• Citovat
  • Upravit
25518
14.1.25 15:36
@Anonymní píše: Více

tak aspoň vidíš, že v tom nejsi sama
já v jistém věku taky často slýchala stesky matek : On/ona mi furt visí na noze, ani nic dělat nemůžu, to je otřesný…

mně to přišlo hrozné - jako snažilce marné 13let, takže já tohle téma osobně vnímám prostě úplně jinak… to je jak o povaze, tak o osobním příběhu…
co já bych tehdy dala za dětské ručičky…
a dnes zas
ale mám to dobrý - vymacešila jsem malá vnoučata, tak už si plánujem letní dovču u mně na chalupě a to se ale obrovsky těším, malé jsou 4 roky a je šikulka a přítulák, tak se nemůžu dočkat ;) osud je dobrej v tom, že občas přihraje i skvělý „věci“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.1.25 15:54

@Lucy75 Ono se to pak zase trochu uklidní po pubertě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.1.25 15:56

No naši psi mají 35 kg a povahou jsou velmi, velmi kontaktní :) Mame několik kousků pro jistotu :)))

A běhat chodím s těmi psy :) Ty aspoň neustále nemelou :))

• Citovat
  • Upravit
25518
14.1.25 15:57
@kocourGarfield píše: Více

to mi říkají všichni i to vidím… od těch 18 je to obvykle zas lepší a později ještě víc
zvláště když nás potřebují na hlídání :lol: tak to si užiju :mrgreen:

ale dnes jsem dostala spoustu srdíček, tak mám radost - holt potřebovala něco vyplnit do školy a sama si nevěděla rady, tak to zahřeje pořád u srdce, že nás ty děti pořád tak nějak potřebují i skoro v 16… napsala mi výslovně : Vím, že ty to umíš nejlíp, tak budeš moc hodná a moc ti děkuju… :srdce:
a já jí na to napsala, že nemá zač, že vždy budu její máma a vždy jí ráda pomůžu :srdce:
(a domácí úkol to fakt nebyl, v tom máme od první třídy jasno, že to je jejich práce, nikoliv práce rodičů - narovinu, nechápu ty matky, co píšou dětem úkoly a ony to jen svou rukou přepíšou… a že jich je… děs)

tak jupííí, to zahřálo i bez toho objetí teda, mno :lol:

Příspěvek upraven 14.01.25 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.1.25 16:01

@Keyllah To je dobrý vědět, na co se mám připravit :) Já až takhle kontaktní mám to poslední dítě. Ty ostatní bych řekla byly tak nějak normálně.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.1.25 16:02

@Lucy75 Jo mam tedy kluky v tomhle věku, ale mam pocit, že v těch 18 + se to zase láme. :kytka: U holek takové problémy naštěstí nebyly.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.1.25 16:04

@Lucy75 To je pěkný. Pokud si dobře pamatuji, nemáte to jednoduché. Ona ta puberta je někdy masakr sama od sebe. Ale ono se to pak zase objeví v dobrém. :kytka: Jen to chce na obou stranách přežít :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit
25518
14.1.25 16:06

@kocourGarfield přesně tak, navíc my tam máme určitou genetickou zátěž, otec neznámý, bio-máma bezdomovec (ale s maturitou, uměla hrát na klavír, obě holky mají super hudební sluch, navíc hezké chytré holky, to jsme šťastní :srdce: ),
pak přišel v blbým věku rozvod, ale tak jsme to nějak ustáli všichni - snad - dobře a už není tak zle, jak bylo… :srdce: život holt není peříčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
14.1.25 16:18
@Anonymní píše: Více

Nezní to hrozne. Když je u nás manžel doma, regulérně se zamknu v koupelně ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.25 16:20

Znám tvůj příběh, nám se dcera narodila 10 let po svatbě, je hodně „vydřená“, podrobnosti tu psát nechci a zůstane jedináčkem :oops: Nemám pocit, že bych si jakkoliv stěžovala, že nic nemůžu, dceru miluju nade vše a jenom jsem hledala radu nebo podporu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
595
14.1.25 17:56

Je to normální. Můj syn má 2,5, vůbec tedy nemluví ale stále mi sahá na prsa (odstavila jsem ho ve 2 letech a stále na to nezapomněl), neustále mě pusinkuje a chce se mazlit. To sahání na prsa mi docela vadí a taky když po mě skáče. Ale jinak se s ním mazlím moc ráda a užívám si to, v červnu se mu narodí sourozenec a už tu pozornost budu muset rozdělit. Musím dodat že s ním spím v posteli a i tam se mazlí než usne a hned ráno taky, občas i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí