Autismus Holčička 15 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.1.25 23:37

Autismus Holčička 15 mesicu

Dobrý večer všem mám takový dotaz mám doma dcerku 15 měsíců malá byla do 5 měsíce úplně v pohodě smála se vše bylo ok ale od 5 měsíce jakoby se něco stalo malá neslyší na své jmeno přestala smát přestala se dívat na lidi přestala žvatlat vaše se změnilo když bylo malí 10 měsíců mluvila jsem o tom s naší Dr a ta mi řekla ad to neřeším že po roce se to změní ale bum nic se nezměnilo byly jsme poslání na neurologii stim že malá prostě nevnímá nic okolo sebe až na jednu jedinou pohádku no a na neurologii nám bylo řečeno že to vypadá na autismus byly jsme poslání k psychologovi který nás odmítl že má plno volala jsem dalším asi 20 a ty nás též odmítly a já teď nevím co mám dělat co si mám myslet je možnost že to tak není a bude vše ok říkám si je ještě malá tak třeba se to změní ale nevím měl to někdo taky takhle jsem ze všeho už hotová nevím na co myslet první prostě nic jinak děkuji za nějakou odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22381
10.1.25 07:47

Ta pohadka je v televizi? Jak casto kouka na televizi? Je mala. Uvidis, co dotaznik v 18 mesicich. Muze udelat skokovy pokrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
10.1.25 10:30

Hele, i kdyby ti tu diagnózu dali teď, tak co? Je ještě hodne malá. Náš taky neslyšel, nemluvil (a nemluví ani moc v 5) a autista není. Je toho spousta, ale 15m je moc brzy. Začni to řešit tak kolem 2 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 15:05

Zkus kontaktovat rannou peci, v rodine mame ditko co zamrzlo po roce, hodne jim pomohli, poradili, provedli tou cestou… museli to resit taky hodne brzo kvuli papirum do skolky, asistentce…
je pravda ze deti se vyvijeji, i ty autisticke, na to ma spoustu casu a vy prace pred sebou, ale ty ostatni veci okolo moc nepockaji, kor pokud se matka vraci do prace, objednavacky k doktorum silene, vysetreni neprukazna (kolikrat nutno opakovat), specializovani psychologove a logopedi vzacni (nutnost trebas i daleko dojizdet, platit za sezeni), bezlepkova dieta, nasadit omega…
roky prace a vysledky trebas dlouhou dobu zadne, plus obrovsky napor na psychiku rodicu…
prosim anonym, citlive informace o rodine

• Citovat
  • Upravit
24621
10.1.25 19:25

To je podle mě moc brzo na takovou dg. Ale můžeš kontaktovat ranou péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.25 12:04

Moc všem děkuji taky mi to přišlo brzo skusime i tu rannou péči snad nám poradi něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 21:37

U nas ve skupine je chlapecek, kteremu v Motole priklepli dg Autismus jeste pred 1,5 rokem, pokud je to tak zle jak popisujes, neni na co cekat, ale naopak zacit s dcerkou okamzite makat

• Citovat
  • Upravit
19.1.25 03:22

To se snažíme ale nikde nemůžeme sehnat psychologa 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení