Extrémní únava ve 24tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.26 17:01

Extrémní únava 24tt

Jsem už po několikáté těhotná, ale takovou únavu ve druhém trimestru zažívám poprvé. Nejsem schopna ničeho, absolutně ničeho. V prvním trimestru kdy má být únava velká, tak to bylo jakž takž, byla, ale šlo to, zvládla jsem dokonce denně 8km procházku a vše okolo dětí, domácnosti. Teď mi vše stojí, denně se musím hodně přemáhat abych něco udělala, když mám někam jít, tak se už dopředu hrozím jak to zvládnu a jsem pak z toho úplně vyčerpaná a to i když je to jen kousek. Každou chvilku bych lehla a spala. Mám to tak zhruba poslední dva týdny, ale tedy den ode dne horší. Vím, že železo, tak jsem si ho dnes spolu s vitaminem c koupila, plus hořčík. Nevítě jak dlouho trvá, než začne železo působit? Jinak jdu samozdřejmě k dr a tomu to řeknu.
Byla jste některá opravdu hodně unavená až vyčerpaná i ve druhém trimestru? A měla jste třeba i železo v pořádku, přesto únava? Úplně mě ta únava děsí :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
4.5.26 17:07

Železo sa nemá kombinovať s horcikom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.26 17:08
@Gita17 píše: Více

Děkuju, to jsem nevěděla. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35616
4.5.26 17:13

Hlavně to železo co je volně prodejné je většinou celkem slabé.
Určitě bych to řešila co nejdřív s doktorem kde je příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16934
4.5.26 17:49
@Anonymní píše: Více

Ahoj, každé těhotenství je jiné. Pokud se doma staráš o další děti, tak je logické, že teď jsi unavenější. Pokud máš možnost, pospi si :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.5.26 19:20

Ahoj, v druhém už lepší, ale v prvním mě to sejmulo extrémně, že jsem si dávala šest šlofíků denně a skončila kvůli tomu na neschopence. Zase paradoxně v druhém trimestru se mi na rozdíl od toho prvního objevily brutální nevolnosti. Můj gynekolog říká, že každé těhotenství je indivindi, tak to tak zkrátka někdo má. Pravděpodobně to bude jen nějaká fáze. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.5.26 20:01

Bereš kyselinu listovou? Ta má taky na únavu vliv. Hořčík a železo se kombinovat mohou, ale hořčík snižuje vstřebávání železa, takže to má svá pravidla a měly by být dostatečné rozestupy. A jak už někdo psal, pokud železo, tak nejlépe na předpis, ať to má ten účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.26 20:17
@pujda píše: Více

Ne kys. listovou neberu právě. Brala jsem před početím a celý první trimestr a pak už ne. To železo a hořčík uz jsem koukala, že je nutný rozestup, ale raději budu volat gynekologovi pro železo na předpis, snad pomůže. Měla jsem anémii po posledním porodu, dali mi železo už v porodnici a i když jsem byla krátce po porodu tak jsem oproti teď byla úplně fit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky