Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdeni, já chvíli jezdila s krátkou fabkou 1.4 - po městě ok, ale delší trasy - u nás Praha - Cheb, to je děs. Nepředjedeš, když je hustší provoz, protože to nestihneš, do kopce to funí. Když jsme jeli naložení, bylo to o nervy. I rozjet se na křižovatce, když potřebuješ být rychle pryč, to taky nejde, takže to tím pádem není moc bezpečný. Ale nežrala, kolem 6l na ty dálky a já to teda moc nešetřim
![]()
zdeniku,
tak můj manžel by do 1,2 nešel, komentoval tak koupi známých, kteří ji mají..a těm známým to zase vyhovuje. kombika naloží, a vyrazí…pořád je to lepší než stará škodovka..že… je to asi o tom co od toho čekáš
jo a k bezpečnosti..fabie patři k bezpečnějším autům, podrží tě..co mě jako řidiče znovuzačátečníka zařáží jsou široké sloupky přes které mám problém s výhledem..přistihla jsem se i při vyklánění z okýnka
.ale je asi otázka zvyku.
Zdenik ![]()
No to ani neni otazka zvyku, z nekterych aut se proste blbe vidi. I to je prave ta bezpecnost, ale hodne zalezi na tom, s cim se to srovnava. My uz jezdili vsim moznym, pocinaje Felicii. Z Octavky kombika byl asi nejhorsi rozhled.
Ted mame Renaulta, podle testu jedno z nejbezpecnejsich aut a je to parada. Dokud nam ho zas neukradnou
I kdyz je fakt, ze nejvic se kradou Octavky, Fabie a Felicie, s tim mam bohaty zkusenosti…
Ted se pomalu rozhlizim po aute pro sebe, sice je to hudba budoucnosti, ale doufam, ze se toho doziju
A radsi koupim ojetyho Renaulta nez Fabii. Je to hodne o rozmazlenosti
, je jasny, ze je fura spokojenych ridicu Fabie
Tak hlavne stastnou volbu!
ahojky Zdeniku:tak my mame presne toto auto a s timto vykonem a je to naprosto uzasne auto myslim v teto cenove kategorii!
ja s nim kdyz je treba jedu i 160.a nalozeny taky jezdime a je to sice citit,ale ten tivalec jede o 106
proste je to fakt dobre auto.lepsi nez nejaka ojeta sunka:-)(pardon pro ostatni),kde ani nevis,jak s tim kdo jezdil a co se ti rozpadne,to radsi levnejsi „ceske“ nove auto.
No to jo, urcite lepsi Fabie nez ojeta sunka
Sunky nebrat!
A nejlip nic, co jezdilo po ceskych silnicich
A jeste nejlip mit nekoho, kdo se vyzna a poradi
A to i s tou Fabii, i kdyz clovek si zvykne na kazdy auto.
no tak jeste dodam neco ke komentarim, ktere jsem pred tim necetla.
o bezpecnosti aut obecne se asi da hodne polemizovat.je oravda s tim sloupkem ze je sirsi a ze se pres nej blbe vidi-uz nekolikrat jsem prehlidala auto,davam na to poroz,takze vytacim hodne hlavu ![]()
no a jede to opravdu dobre i do kopce!a tech 160 jsem jela,protoze se nejaky vul mackal za mnou.
jak nekdo psal o felicii,tak teda to se urcite neda srovnavat,fabie je uz novejsi model a urcite propracovanejsi.taky jsme se divili jaky je v tom rodil. a teda kdyz jsme jezdili s 1.6 dieslem-ale teda ne skodou ale oplem tak to bylo snad horsi nez ta nase 1,2!!!takze ja jsem frakt pro toto auto,samozrejme to nema rozjezd jako dvoulitr,ale zase to te pak porad laka jet rychle a to uz neni az tak bezpecny ze jo.no a s detma samo myslime na to bezpeci,nebo ne?
Valli trosku srovnavas nesrovnatelny. Naftaky maji horsi odpich, to je dany motorem. Zase maji mensi spotrebu. Opel neni az tak dobry auto, ale zas tak se v tom nevyznam, vsechno mam pres kamarada automechanika.
A docela mne zarazi, co pises o rychlosti, snad jsou nejaky pravidla, ne? Jasne ze to obcas kazdej prezene… ale kdyz jedu s deckem, tak je mi uplne jedno, jaky mam auto, jedu proste pomalu a nechapu, proc by to mel zmenit silnejsi motor? Zato mi to jedno vubec neni, kdyz predjizdim nakladak a proti mne se vyriti debil, co jede po normalni silnici 150… To na to proste slapnout musim, a kdyz to nejede, je to hruza! Tohle uz nechci zazit.
Chapu, ze obhajujete svoje auta, je to draha zalezitost a nikdo neslysi rad, ze ma treba sunku
Mela jsem vztah ke kazdymu autu, nedavno jsme meli Octavku kombika, ale az tak bych ji nehajila, jezdila sice perfektne, ale to bylo tak vsechno ![]()
Taky zalezi, jaky auto mate predtim, pokud silnejsi, slabsi model bude utrpeni, prechazeli jsme z Felicie 1,6 na 1,4 a zpet, kdyz neni srovnani, neni o cem mluvit ![]()
Ale je fakt, ze na pojizdeni po meste uplne staci, kdyz to jede ![]()
ASho:ja jezdim podle pravidel.na myslela jsem na dalnici,kdyz predjizdis a nekdo se pririti za tebou a macka se jak nevi mco.tak na to slapnes.no i s fabii se da jet.vyzdkousela jsem ruzny auta.(jo a s deckem jezdim pomalu samo)myslela jsem spis, ze chlapa by lakalo jezdit ryhcle se silnym motorem a ja bych pak strachy umrela.tak nejak.no pros srovnani jsem jezdila uz tim zminenym oplem,VW passat,mercedes,ford,punto favorit.atd tak nevim no,presne jak pises diesel je pomalejsi na odpich ale kdyz silenj tak pak vali.
ja samo kdybych mela na neco lepsiho tak to treba koupim,ale nase skodovenka fabie je proste zlata a ti co rikaji ze 3valec je na nic tak to neni pravda.nechci se hadat ani vyprovokovavat nejaky dalsi hadky,kazdyho nazor.ze jo o ktery tady jde:-)
No mne uz se trochu zdalo, ze to je skoro osobni, jakoby ty auta za to staly
Ja klidne napisu, ze nase auto je sunka, kdyz je to pravda
Ted mame prvni auto, u kteryho si to nemyslim
Myslim, ze pokud to jde, je lepsi koupit silnejsi auto, nez si pak treba nadavat. Ale stejne jako u kocaru plati, ze zalezi na tom, kde se s tim bude jezdit
![]()
holky diky za nazory… my jsme si teda vyhlidli nakonec fabii 1.4, tu silnejsi 74kW, jestli ji tam budou mit jeste rano, tak pro ni jedem…
doufam ,ze nebudeme litovat…jedine ceho se bojim je spotreba… ![]()
Zdeniku neboj, treba to nebude tak zly…taky zalezi, kde budete tankovat, kvalita benzinu nekdy dela divy!
Ahoj,
my tohle auto máme doma. Na čtverku jede 150km-h a na pětku 185km-h
Je to srovnatelné s autem 1,4 s tou nejslabší. My jsme spokojeni. Rychleji jezdit nemíníme ![]()
Ahoj
tak abyste vedely, jak to vsechno dopadlo......
mame fabii kombi, 1.9TDI, 74 kW.....
diky za rady a nazory ![]()
Tak to je parada
Naftaky jsou stejne nejlepsi
Tak at se vam dobre jezdi ![]()