Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, na facebooku se nevyznám, vidím někde u člověka, kterého mám v přátelích, kdy byl naposledy online?
tak to nevím sama…kyd byl naposled online..to tam snad ani není
ne..vidis jen jestli je aktualne off ci online
muzes leda odhadovat dle poslednich jeho prispevku.. ![]()
Příspěvek upraven 09.11.11 v 18:53
kacabus píše:
Ne to vidět není.
Ne, vidíš pouze momentální stav.. popřípadě se dá odhadnout kdy byla osobe online dle příspěvků nebo komentářů ![]()
Pardon za OT
,moc se zakladatelce omlouvam,ale me by zase moc zajimalo,jak se mam na profilu zbavit tech otravnych reklam,prispevku od „nikoho“,leze mi to na nervy!!V nastaveni jsem vse smazala a porad to tam mam
.Nejsem teda moc znalec FB.
Neprihlasena Jaruna píše:
Pardon za OT,moc se zakladatelce omlouvam,ale me by zase moc zajimalo,jak se mam na profilu zbavit tech otravnych reklam,prispevku od „nikoho“,leze mi to na nervy!!V nastaveni jsem vse smazala a porad to tam mam
.Nejsem teda moc znalec FB.
Klikni u toho příspěvku vpravo nahoře na křížek (zobrazí se když tam najedeš), a zobrazí se ti možnosti - tak dej buď odhlásit odběr nebo skrýt vše ![]()
Dekuji.A co mam dat,aby se mi to neukazovalo uz nikdy?Tipuju odhlasit odber?
MonnyDee píše:
Předpokládám že ano
No,snad to pomuze,verim ti
.Jak ne,vratim se s brekem.
Neprihlasena Jaruna píše:MonnyDee píše:No,snad to pomuze,verim ti
Předpokládám že ano.Jak ne,vratim se s brekem.
Jasný
![]()
MonnyDee píše:Neprihlasena Jaruna píše:JasnýMonnyDee píše:No,snad to pomuze,verim ti
![]()
Ta jo dík…já sem nad tím dumala jakou dobu:-)
no mám tam jen skrýt vše od… a ne odhlásit odběr…to by byla krása bez těhle sraček koukat na fb…jen na to jak kde a kdo kadil:-)
sunnyho.motylek píše:MonnyDee píše:Ta jo dík…já sem nad tím dumala jakou dobu:-)Neprihlasena Jaruna píše:JasnýMonnyDee píše:No,snad to pomuze,verim ti
![]()
no mám tam jen skrýt vše od… a ne odhlásit odběr…to by byla krása bez těhle sraček koukat na fb…jen na to jak kde a kdo kadil:-)
Jo, to tam je taky jako možnost, ale ne u všeho myslím.. záleží co to je za aplikaci…