Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co nejake boby? Kolik maji kluci?
Mrkni i naaukro, i tam jde levne nakoupit! ![]()
Tak mě teď příjde porodný,
sice z větší části padne na nový byt, ale něco dám malýmu. ![]()
Zimní výbavu až na pár maličkostí mám kompletní. Na aukru se mi letos podařilo vyhrát všechno za pár korun a něco i nový, tak jsem spokojená, protože jsem nedala víc než 1000,–.
![]()
Dárky jsem koupila taky použitý na MMB. Hrnec a žirafa tobogán od FP dohromady 500,– a ještě mu chci koupi bazének s míčky. Takže na dárky padne cca taky těch 1500,–.
Jsou to jeho první vánoce, tak chci aby něco pod tím stromečkem měl. ![]()
No a to mi připomělo, že ještě musim pořešit stromeček a výzdobu. ![]()
Holky kluci maji 2,5 a 4,5
boby jsem kupovala minulej rok,tak pevne dufam,ze budou jeste funkcni:)u nas ted vedou jakekli auta,starsi by chtel ten nakladak cars na dalkove ovladani,ale ta cena
n uvidime,jinak klidne davejte tipy
urcite budu nejake malovanky ,pastelky,klasika
a jeste garáž na auta,tu jsem videla docela levne na mmb ![]()
Sice nejsem samozivitelka, ale penez taky neni na zbyt a letos slavime prvni Vanoce s vyzdobou… loni jsme byli jeste sami dva a na Vanoce byli u me mamky, takze doma jsme to osidili.
Letos koupime stromek a ozdoby delam doma.
Nasusene pomerance na platky, k tomu pecu pernicky, vse propletu na cervene stuhy a navesim jako banky.
Videla jsem to v casopise a vypada to nadherne a ke vsemu me to vyjde levneji!!! ![]()
Tak takove deti si nejvice vyhraji s blbustkama!
Za nas plastelina! I kdyz ten uklid potom! ![]()
To sušený ovoce a perníčky je super nápad.
Taklk jdu schánět recept na perníčky. ![]()
Co koupit nějakou stavebnici. ![]()
A co jiné auto na dálkové ovládání?Kamarádka teď kupovala klukovi sice teda u ťamanů a zatím úplně perfektní
A stálo něco přes 200kč.Kluk si stím moc vyhraje.Našemu se taky líbí Cars,ale člověk platí jen tu značku a obrázek ![]()
Co takhle Merkur, s tim si klci vyhraji na dlouhou dobu a daji se poridit za par stovek.
http://www.hracky.cz/…18851137.htm?…
weruuunka píše:
To sušený ovoce a perníčky je super nápad.Taklk jdu schánět recept na perníčky.
Co koupit nějakou stavebnici.
A Navic vypada fakt pekne a prirozene! ![]()
marra píše:
Holky kluci maji 2,5 a 4,5boby jsem kupovala minulej rok,tak pevne dufam,ze budou jeste funkcni:)u nas ted vedou jakekli auta,starsi by chtel ten nakladak cars na dalkove ovladani,ale ta cena
n uvidime,jinak klidne davejte tipy
![]()
urcite budu nejake malovanky ,pastelky,klasika
a jeste garáž na auta,tu jsem videla docela levne na mmb
děti mají radost i z maličkostí takže pastelky s omalovánkama ,plastelínu,knihu v levných knihách ![]()
Nevim jak vy ale ja si jako dite nejvic vyhrala s temito hrackami-
Kostky a tatrovka jsou jediný hračky na který si pamatuju.
Žádnou jinou hračku si nepamatuju. ![]()
Plastelnu nechci ani videt,naposled jsem ji sundavala i ze zaclony
kostek prave mame dost,a to uklizeni je nekdy taky na palici
holky a kupujete hracky na netu,nebo radeji v kamenem obchde?ppripade kde na netu?
naše holky mají rády i různé dekorace do pokojíku nebo povlečení na postel,co balanční míč? ten holky milujou
Spis jsem chtela dodat maminky ,kterym bi otci nedavaj ani kačku
Holky,jak budete resit letosni vanoce?myslim tim hlavne darky?u nas budou tedy velmi skromne,jelikoz uz ted jsem nechala jen za zimní výbavu skor tri tisice
a to jeste neni konec
Co budete kupovat detem pod stromek?mate nejake tipy?Ja koupila velikou vlackodravu,puzitou,na mmb za 150
dale mam v planu křečka s klecí,takze tam tipuji tak 300,to si kluci moc preji,a dal nevim
Vím ze deti mc darku nepotrebuji,ale chci aby i MÉ děti se mely alespon trosku fajn,kdyz budou vanoce
Jaky mate rozpocet na darky?ja cca 1500(pr deti)