Mamči samoživitelky, jak budete řešit Vánoce?

marra
9.11.11 11:43

Mamči samoživitelky,jak budete

Spis jsem chtela dodat maminky ,kterym bi otci nedavaj ani kačku :cert: Holky,jak budete resit letosni vanoce?myslim tim hlavne darky?u nas budou tedy velmi skromne,jelikoz uz ted jsem nechala jen za zimní výbavu skor tri tisice :zed: :zed: a to jeste neni konec :roll: Co budete kupovat detem pod stromek?mate nejake tipy?Ja koupila velikou vlackodravu,puzitou,na mmb za 150 :pankac: dale mam v planu křečka s klecí,takze tam tipuji tak 300,to si kluci moc preji,a dal nevim :-? Vím ze deti mc darku nepotrebuji,ale chci aby i MÉ děti se mely alespon trosku fajn,kdyz budou vanoce :wink: Jaky mate rozpocet na darky?ja cca 1500(pr deti)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
9.11.11 11:48

Co nejake boby? Kolik maji kluci?
Mrkni i naaukro, i tam jde levne nakoupit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.11.11 11:51

Tak mě teď příjde porodný, :palec: :pankac: sice z větší části padne na nový byt, ale něco dám malýmu. :wink:

Zimní výbavu až na pár maličkostí mám kompletní. Na aukru se mi letos podařilo vyhrát všechno za pár korun a něco i nový, tak jsem spokojená, protože jsem nedala víc než 1000,–. :dance: :dance:

Dárky jsem koupila taky použitý na MMB. Hrnec a žirafa tobogán od FP dohromady 500,– a ještě mu chci koupi bazének s míčky. Takže na dárky padne cca taky těch 1500,–.

Jsou to jeho první vánoce, tak chci aby něco pod tím stromečkem měl. :wink:

No a to mi připomělo, že ještě musim pořešit stromeček a výzdobu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
marra
9.11.11 11:55

Holky kluci maji 2,5 a 4,5 :srdce: boby jsem kupovala minulej rok,tak pevne dufam,ze budou jeste funkcni:)u nas ted vedou jakekli auta,starsi by chtel ten nakladak cars na dalkove ovladani,ale ta cena :roll: n uvidime,jinak klidne davejte tipy :hug: :hug: urcite budu nejake malovanky ,pastelky,klasika :lol: a jeste garáž na auta,tu jsem videla docela levne na mmb :think:

• Citovat
  • Upravit
9649
9.11.11 11:55

Sice nejsem samozivitelka, ale penez taky neni na zbyt a letos slavime prvni Vanoce s vyzdobou… loni jsme byli jeste sami dva a na Vanoce byli u me mamky, takze doma jsme to osidili.
Letos koupime stromek a ozdoby delam doma.
Nasusene pomerance na platky, k tomu pecu pernicky, vse propletu na cervene stuhy a navesim jako banky.
Videla jsem to v casopise a vypada to nadherne a ke vsemu me to vyjde levneji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.11.11 11:57

Tak takove deti si nejvice vyhraji s blbustkama!
Za nas plastelina! I kdyz ten uklid potom! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.11.11 12:07

To sušený ovoce a perníčky je super nápad. :potlesk: Taklk jdu schánět recept na perníčky. :wink:

Co koupit nějakou stavebnici. :think:

• Citovat
  • Upravit
2673
9.11.11 12:09

A co jiné auto na dálkové ovládání?Kamarádka teď kupovala klukovi sice teda u ťamanů a zatím úplně perfektní :-D A stálo něco přes 200kč.Kluk si stím moc vyhraje.Našemu se taky líbí Cars,ale člověk platí jen tu značku a obrázek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.11.11 12:09

Co takhle Merkur, s tim si klci vyhraji na dlouhou dobu a daji se poridit za par stovek.
 http://www.hracky.cz/…18851137.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.11.11 12:14
weruuunka píše:
To sušený ovoce a perníčky je super nápad. :potlesk: Taklk jdu schánět recept na perníčky. :wink:Co koupit nějakou stavebnici. :think:

A Navic vypada fakt pekne a prirozene! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.11.11 12:20
marra píše:
Holky kluci maji 2,5 a 4,5 :srdce: boby jsem kupovala minulej rok,tak pevne dufam,ze budou jeste funkcni:)u nas ted vedou jakekli auta,starsi by chtel ten nakladak cars na dalkove ovladani,ale ta cena :roll: n uvidime,jinak klidne davejte tipy :hug: :hug: urcite budu nejake malovanky ,pastelky,klasika :lol: a jeste garáž na auta,tu jsem videla docela levne na mmb :think:

děti mají radost i z maličkostí takže pastelky s omalovánkama ,plastelínu,knihu v levných knihách :think:

• Citovat
  • Upravit
2458
9.11.11 12:42

Nevim jak vy ale ja si jako dite nejvic vyhrala s temito hrackami-

http://www.dracek.cz/…ricke-hracky

http://www.dracek.cz/…ricke-hracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.11.11 12:44

Kostky a tatrovka jsou jediný hračky na který si pamatuju. :lol: :pankac: :pankac: Žádnou jinou hračku si nepamatuju. :-P

• Citovat
  • Upravit
marra
9.11.11 12:48

Plastelnu nechci ani videt,naposled jsem ji sundavala i ze zaclony :mrgreen: kostek prave mame dost,a to uklizeni je nekdy taky na palici :lol: holky a kupujete hracky na netu,nebo radeji v kamenem obchde?ppripade kde na netu?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
9.11.11 12:52

naše holky mají rády i různé dekorace do pokojíku nebo povlečení na postel,co balanční míč? ten holky milujou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová