Facebook - reklama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Facebook - reklama
Ahoj holky, není tu někdo, kdo umí udělat účinnou reklamu na fb? Pídila jsem se na internetu, ale každý by chtěl nejmíň 5tis. měsíčně a to dávat nechci. Tuším co bych chtěla, ale firma mi přijde zbytečně drahá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@JayLee píše:
jak ucinou reklamu na FB? Jakoze Fb stranku aby lidi klikali na libi se mi nebo nejakej grafickej navrh co si das na profil jen nebo tu placenou jak platis Fb aby se všude zobrazovala?
Myslela jsem něco takového, abych lidi přitáhla na své www stránky. Myslím si, že jsem nej ve svém oboru, akorát to nikdo neví
Víc bych když tak poslala mailem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sdílen, můžeš utvořit fb stránky a pozvat své přátelé, přitom to sdílet a poprosit pár lidí o sdílení, ale ta stránk je asi lepší, já nesdílim, a když jo, stejně si většinou nečtu, co sdíim, kdežto stránky na fb prohlížim ![]()
Hodně štěstí, kdyžtak mi pošli www, at vím, třeba je budu sdílet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neznam tedy nedoporucim, ale precteni prispevku moc nesouhlasim, prijde mi v dnesni dobe s kvantem lidi co tuto sit pouzivaji a kolik casu na ni travi jde o reklamu zdarma, tedy pokud si to nesefujes sama… Ale prijde mi ze je to tak jednoduche, ze bych za to neplatila nic a kocirovala to sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit