Facebook seznamka

Anonymní
21.2.23 13:55

Facebook seznamka

Ahoj, nejde mi FB seznamka, která mi vyhovuje, nelze se mi dostat přes to bezpečnostní video, přitom už jsem ho natočila x krát. Nevíte? Děkuji. Anna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.23 11:13

Fb seznamka

Dobry den, mate nekdo zkusenost s touto deznamkou? Je to zcela zdarma? Lze to kdykoliv zrusit? Jsem povinna denne proklikat nekolik profilu nebo jak to chodi? Diky

• Citovat
  • Upravit
1160
30.7.23 16:59
@Anonymní píše:
Dobry den, mate nekdo zkusenost s touto deznamkou? Je to zcela zdarma? Lze to kdykoliv zrusit? Jsem povinna denne proklikat nekolik profilu nebo jak to chodi? Diky

Zdarma to je, zrušit to můžeš třeba hned po založení, ale pak kdyžtak musíš počkat pár dnů na znovuzaložení profilu. Povinna nejsi nic, prostě tam buď chodíš nebo ne. Klasicky svajpuješ a čekáš na shody. Natáhne si to fotky a informace o tobě z tvého profilu a můžeš to doplnit. Jinak moje zkušenost s tou seznamkou je taková, že jsem ji do pár dnů smazala :mrgreen: ale znám holky, co tam protějšek našly, ale podle mě nesmíš mít moc nároky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.23 10:21

Zdravím, jakto, že nikde na svém FB nemohu nalézt odkaz na FB seznamku? Nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
22.7.25 11:22

Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová