Vztah s mladším klukem

5
16.2.23 21:21

Vztah s mladsim klukem

Zdravím chci se zeptat je tu nějaká starší holka/žena(UB) která by byla s mladším klukem (19) už mne nebaví pořád narážet na holky co neví co chcou na můj věk sem dost vyspělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
16.2.23 21:32
@Steflon píše:
Zdravím chci se zeptat je tu nějaká starší holka/žena(UB) která by byla s mladším klukem (19) už mne nebaví pořád narážet na holky co neví co chcou na můj věk sem dost vyspělí

Ale pravopis ses nenaučil. Sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.23 21:48

@Russet Omlouvám se ale na pravopis nekoukám když píši na internetu přínde mi to ztráta času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
16.2.23 22:29

Je nespočet seznamek. Zkus a uvidíš. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
16.2.23 22:36
@Steflon píše:
@Russet Omlouvám se ale na pravopis nekoukám když píši na internetu přínde mi to ztráta času

I kdyby jsi koukal, bylo by to stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
16.2.23 22:42

@Steflon
Tak mě třeba i jako holce, teď ženě ( :lol: ) hodně vadí špatný písemný projev a dost mě to odrazuje. Chápu nějaké překlepy v rychlosti nebo neznalost určité problematiky, ale cíleně psát jako „tatar“ je fakt příšerný. Toť k tomu, když si někoho budeš chtít hledat a seznamovat se na internetu. ;)
Jinak si myslím, že o věku to není. Jen narazit na takovou, co má podobné vize do budoucna a to přijde časem. Hlavně nehrotit nic na sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.23 07:27

@Paní.Norrisová velice se omlouvám ale já za to nemůžu mam dyslexii nebo jak to je a špatně píši vím o tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
17.2.23 09:06
@Steflon píše:
@Russet Omlouvám se ale na pravopis nekoukám když píši na internetu přínde mi to ztráta času

A přes noc jsi ještě chytil dyslexii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.23 11:15

@Lena69 ne mám již dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 21:16
@Steflon píše:

Přesně tak,,, taky někdy napíšou že neumím gramatiku ale já to neřeším,

Mně stačí psát s někým a poradit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová