Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chci se zeptat je tu nějaká starší holka/žena(UB) která by byla s mladším klukem (19) už mne nebaví pořád narážet na holky co neví co chcou na můj věk sem dost vyspělí
@Steflon píše:
Zdravím chci se zeptat je tu nějaká starší holka/žena(UB) která by byla s mladším klukem (19) už mne nebaví pořád narážet na holky co neví co chcou na můj věk sem dost vyspělí
Ale pravopis ses nenaučil. Sorry.
@Russet Omlouvám se ale na pravopis nekoukám když píši na internetu přínde mi to ztráta času
@Steflon píše:
@Russet Omlouvám se ale na pravopis nekoukám když píši na internetu přínde mi to ztráta času
I kdyby jsi koukal, bylo by to stejný.
@Steflon
Tak mě třeba i jako holce, teď ženě (
) hodně vadí špatný písemný projev a dost mě to odrazuje. Chápu nějaké překlepy v rychlosti nebo neznalost určité problematiky, ale cíleně psát jako „tatar“ je fakt příšerný. Toť k tomu, když si někoho budeš chtít hledat a seznamovat se na internetu. ![]()
Jinak si myslím, že o věku to není. Jen narazit na takovou, co má podobné vize do budoucna a to přijde časem. Hlavně nehrotit nic na sílu.
@Paní.Norrisová velice se omlouvám ale já za to nemůžu mam dyslexii nebo jak to je a špatně píši vím o tom
@Steflon píše:
A přes noc jsi ještě chytil dyslexii.