Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velmi dospělé řešení. Jednou se opil, nebyl agresivní, nevyváděl. Jen se motal. Kdybys ho vzala, dovedla do postele, tak možná okamžitě usne a ani o něm nevíš. Předpokládám, že ty jsi se nikdy neopila
A kdyby to bylo opačně, tak jsi s tím v pohodě? Že bys dostala facku jen proto, že se vrátíš opilá a svítíš?
@petulka23 píše: Více
Asi tak, neměla bych třeba radost, ale právě skrz klid bych se ho snažila co nejdřív dostat do postele, ať se z toho vyspí ![]()
@Dahlia0409 ne asi. Nereknu kdyby byl agresivni a utocil na ni… ale jenom proto, ze to tochu prepisknul? Ted v obdobi vanocnik vecirku by musela byt profackovana pulka naroda
No za mě jsi to dost přehnala. Taky bych s tebou nemluvila. A ty se ještě cítíš v právu ![]()
Měli byste se omluvit navzájem. On že přišel opilý, pro mě to tedy omluvenka není, naopak. A ty jemu, nemáš ho co mlátit.
Proč přišel opilý? Samozřejmě by mě to taky vytočilo, fackou bych to neřešila.
@Anonymní píše: Více
Aha, tak to se omlouvám za rýpnutí a beru zpět. ![]()
Trochu hysterická reakce, on ti ji taky mohl v opilosti obratem vrátit a to byste se pak spolu nebavili půl roku. Normálně si promluvte jako lidi, vysvětlete si své akce a reakce a zapomeňte na to.. Jestli se opíjí a dělá bordel pravidelně často, nepíšeš, to by byla jiná.
Doplněk: dočítám diskusi, to, že pije často, už problém je. Ale řešit to fackou není šťastné, není úplně při smyslech a bála bych se, že mi ji fakt vrátí..
Příspěvek upraven 17.12.24 v 20:22
@Anonymní píše: Více
Proč jsi s ním? Co s chlapem, který má problém s alkoholem?
Tohle přesně znám. Přítel taky chodil jednou za čas opilý domu pozdě v noci. Rozsvěcel, chtěl si povídat, mnohdy měl nepříjemnou náladu, vyčítal různé věci, které by se mi střízlivý netroufl říct. Zastřízliva vždycky slíbil, jak to už dělat nebude. Tak chápu to zoufalství, když chci spát a mě někdo obtěžuje. Není omluva někoho fackovat, ale znám to.
Příteli jsem dala facku
Budil mě v noci, když přišel opilý doslova jsem ho musela vystrčit z pokoje.
První jsem ho prosila, ať zhasne že chci spát, neposlech, začal šramonit a ještě jednou jsem mu řekla že ho prosím o zhasnutí a že ráno vstávám.
Pořád se pomotaval tak jsem chytla nervy vyletěla jsem a dala mu facku
Už je to týden a nemluvíme.
Já se cítím v právu, on ví že ráno vstávám a takhle mě o půlnoci stresovat.